Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • taka ola.

Sprawa prosta,wszyscy wiemy jak badrzo starała się gdyńska straż miejska żeby nam humory poprawić :>.Mam dylemat dostałam za "spożywanie alkoholu w miejscu publicznym" 100zł.Myślicie ,że się przyczepią jak nie zapłace?P.S.Pochwalcie się za co dostaliście ,bo słyszałam ,że ludzie śpiący pod drzewkami przed wejściem głównym dostawali nawet 50zł za papierek ,który koło nich leżał...lub za zaśnięcie w mieście na ławce(pozdrowienia dla chłopaków z Koszalina;) ).
  • Beastie Flaj

o kochana.....

ja dostalam od h***a w eskaemie.... wlasciwie w piatke dostalismy.... kolo 5... w sobote. no fiut :P

oras: pizda zle naliczyl nam kare, i wszyscy jak jeden maz zazalenia piszemy :)

ale pierwszo slysze aby ktos dostal za picie czy cos takiego... dobrze ze piczki nie rozdawali za zaklucanie ciszy nocnej :) bo to juz by bylo przegiecie:P
  • dominika

"ja dostalam od h***a w eskaemie.... wlasciwie w piatke dostalismy.... kolo 5... w sobote. no fiut :P "

trzeba nie było pokazywać dokumentów... dokładnie w sobotę dzięki temu jazda na gapę uszła mi płazem:)

a swoją drogą ta szybka kolej miejska, to ma nazwę nieprzystającą do swoich wyciągów...

• megazord wśród buców.

jakby ktoś pytał. 2 dnia siedziałem przed małym namiotem z kartką zbieram na mandat. z góry dziękuje wszystkim którzy wspomogli :)
  • Evka

>charming napisała:
    >trzeba nie było pokazywać dokumentów...
    >dokładnie w sobotę dzięki temu jazda na
    >gapę uszła mi płazem:)

tyle to i ja wiem; D ale tknęlo mnie, żeby niedole dzielic ze wszystkimi heh :*
  • notwist

a to prawda że za mieszkanie bez opaski na kempingu było 48 godzin na komisariacie? o moim koledze wieści nie ma...
  • Evka

<lol2>
  • igor r.

troche to smieszne z ta opaska, bo mozna bylo sobie ja zalatwic bez problemu.
    mila rozmowa i 2 opaski dla znajomych sie znalazly.
  • aska

ja dostalam 100 zlotych za picie w miejscu publicznym <lol>
  • Beastie Flaj

hahaha
    brawo...

kurwa ja nie wiem jak to mozna rozdawac mandaty za picie i halasowanie podczas takich festiwali.... normalnie paranoja jakaś :P
  • viktoria b.

>charming napisała:

>
    >trzeba nie było pokazywać dokumentów...
    >dokładnie w sobotę dzięki temu jazda na
    >gapę uszła mi płazem:)

nie no moja koleżankę za brak dokumentów na izbe dziecka brać chcieli <lol> >

• Anonim

ja mialam dostac za picie. skonczylo sie na 50 zl za niszczenie roslinnosci... ale i tak mnie rozbroili! mandaty w takim miejscu. o ja jego...
    w skmkach zawsze koszą i nie pytają o nic. dzieki Bogu w busach nocnych standardowo- darmowo; )
  • Pająk

>Flajka_mini_ bikini napisała:
    >kurwa ja nie wiem jak to mozna rozdawac mandaty za picie i
    >halasowanie podczas takich festiwali.... normalnie paranoja
    >jakaś :P

bo oni tam w gdyni nie lubia heinekena widocznie :(; )
  • Beastie Flaj

pająk: no taaaak... bo niby czemu mają lubić? w koncu oni "w ogole" na nas i bez mandatow nie zarobili...

pfff... wielkie pfff dla nich wszystkich h**w złamanych... oby stali pod burdelem z kasą w ręku a burdel-mama ich nie chciała wpóścic...

rzekłam!
  • Evka

Flajeczko to juz namachalas tą skargę na cyborga SKM number 164 ? ; /
  • Anonim

najlepsze były obławy kanarów na autobusy. do każdego zawsze takich 6 miśków się wbijało po dwóch do każdego wejścia i nawet nie ma jak uciekać; p
  • Beastie Flaj

>Evka napisała:
    >Flajeczko to juz namachalas tą skargę na cyborga
    >SKM number 164 ? ; /

yes
    dzisiaj kochanie tm dzwonilam i sie pytalam ze mozna faxem, pani do mnie mowi, sure ze mozna :)

ubaw mialam po pachy, bop z godxzine fax wysylalam, a ja mam automatyczny fax, a u nich nad tym morzem trzeba podniesc normalnie sluchaweczke i przekierowac.... wiec mialam smiechu co nie miara:D
  • piotr

71 zlotych mandatu w niedzielę w drodze na pociąg:) cały wyjazd na gapiozę, a tu taki pech
  • kevin

>Dudas napisał
    >jakby ktoś pytał. 2 dnia siedziałem przed
    >małym namiotem z kartką zbieram na mandat. z
    >góry dziękuje wszystkim którzy wspomogli :)

Dudas:)
  • aska

jak nie chcialam pokazac dokumentow to tez chcieli zabrac na izbe dziecka
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki