Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Nie ma policjantów na terenie miasteczka.
  • i nazywałem się Cortez

nie bylem nigdy na openerze, ale mi tez sie wydaje, ze jest jak na innych festiwalach - nie ma mend na terenie imprezy
  • Phillip Ronagan.

Lol, Impreza stworzona przez jednego z najwiekszych producentów piwa, który liczy na gigantyczne dochody własnie z ilosci sprzedanego alkoholu, a wy myslicie ze po heinekenie beda patrolowali funkcjonariusze i wlepiali mandaty?:) to chyba byłby najbardziej dochodowy dzien dla policji w historii - +60tyś mandatów; )

Opener dziala jak gigantyczny bar :) wiec nie przejmujcie sie ze na terenie dostaniecie mandaten :) natomiast jeśli juz wyjdziecie 2m. za ogrodzenie to logiczne ze wam wlepia bo "wyszliscie z baru" :D:D
  • /\/\

..nie da sie ukryc, ze pewnie beda to dla nich najbardziej dochodowe dni w roku!!:/
    ..piszac o policji na terenie heineken'owego miasteczka, mialem na mysli troche szerszy obszar niz tylko wydzielone miejsce koncertowe.
  • Anonim

> ..nie da sie ukryc, ze pewnie beda to dla nich najbardziej dochodowe dni w roku!!:/

i dla kanarów też :]
  • i nazywałem się Cortez

że o zbieraczach puszek i butelek nie wspomne!; ]
  • Anonim

:>
    a gdyby tak przelać browarka w buteleczke po bezalkoholowym?:)
  • Hellena

Straci smak, nie warto.
  • Anonim

to może "etykiety-Vlepki" naklejane na oryginalne butelki?

biały napis na czarnym tle:

BEZALKOHOLOWE
  • figazmakiem

hahaha
    ja znam takich co poili arbuzy wódką przez strzykawke a potem na deptaku pod chmurką konsumowali, bardzo gorąco polecam, na upalne dni w sam raz, arbuz do lodówki, tylko igłe grubą trzeba mieć
    pyszności i w dodatku niewykrywalne
  • pil

>figazmakiem napisała:
    >hahaha
    >ja znam takich co poili arbuzy wódką przez strzykawke a
    >potem na deptaku pod chmurką konsumowali, bardzo gorąco
    >polecam, na upalne dni w sam raz, arbuz do lodówki, tylko
    >igłe grubą trzeba mieć
    >pyszności i w dodatku niewykrywalne

tylko, ze raczej ciezko o lodowke bedzie; )
    a btw. to sie rumem nadziewa :P

aha, za spanie na plazy raczej nie lepia
  • wuszu

1000 zł demolowanie wystaw sklepowych, 200 zł renty miesięcznie za połamanie kolesia, 80 000 za spalenie radiowozu i ogólnie 200 000 kaucji.
  • figazmakiem

> tylko, ze raczej ciezko o lodowke bedzie; )
    no my jesteśmy luksusowo-kwaterowi, to ciężko nie będzie... ale hmm mozna w takim razie do lodowatego bałtyku, tylko jakos tego arbuza przywiązać żeby nie odpłynął :D
    > a btw. to sie rumem nadziewa :P
    no co Ty? :P a z wódką taki dobry że chyba lepszy być nie może, to chyba co kto lubi :)

>
    > aha, za spanie na plazy raczej nie lepia
    to ponoć nie do końca prawda, ale! - ponieważ w tym roku zanosi sie że na plaży będzie spało sporo osób, to chyba wszystkim nie wlepią :P najwyżej zjednoczcie się krzycząc "freeedom", kupy nikt nie ruszy
  • Jesus Quintana

>wuszu napisał
    >1000 zł demolowanie wystaw sklepowych, 200 zł renty
    >miesięcznie za połamanie kolesia, 80 000 za spalenie
    >radiowozu i ogólnie 200 000 kaucji.

uczucie...'tuz po' .......bezcenne;]
  • Oliv

trojmiasto jest pod tym wzgledem dosc dziwne - na plazy sopockiej mozna spokojnie pic co dusza zapragnie...
    ... do 19 :D
    ostatnio w ramach wygwizdania policmajstrow obalilam z kolezanka pol litra na schodku komisariatu na starowce.
    i nic.

co do szybkiej k... maszyny -stary pomysl dla osob lubiacych plastyke - skasowany bilet wytrzec gumka do dlugopisu.
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki