-
Anonim
-
i nazywałem się Cortez
nie bylem nigdy na openerze, ale mi tez sie wydaje, ze jest jak na innych festiwalach - nie ma mend na terenie imprezy -
Phillip Ronagan.
Lol, Impreza stworzona przez jednego z najwiekszych producentów piwa, który liczy na gigantyczne dochody własnie z ilosci sprzedanego alkoholu, a wy myslicie ze po heinekenie beda patrolowali funkcjonariusze i wlepiali mandaty?:) to chyba byłby najbardziej dochodowy dzien dla policji w historii - +60tyś mandatów; )
Opener dziala jak gigantyczny bar :) wiec nie przejmujcie sie ze na terenie dostaniecie mandaten :) natomiast jeśli juz wyjdziecie 2m. za ogrodzenie to logiczne ze wam wlepia bo "wyszliscie z baru" :D:D -
/\/\
..nie da sie ukryc, ze pewnie beda to dla nich najbardziej dochodowe dni w roku!!:/
..piszac o policji na terenie heineken'owego miasteczka, mialem na mysli troche szerszy obszar niz tylko wydzielone miejsce koncertowe. -
-
Anonim
> ..nie da sie ukryc, ze pewnie beda to dla nich najbardziej dochodowe dni w roku!!:/
i dla kanarów też :] -
i nazywałem się Cortez
-
Anonim
-
Hellena
-
Anonim
to może "etykiety-Vlepki" naklejane na oryginalne butelki?
biały napis na czarnym tle:
BEZALKOHOLOWE -
figazmakiem
hahaha
ja znam takich co poili arbuzy wódką przez strzykawke a potem na deptaku pod chmurką konsumowali, bardzo gorąco polecam, na upalne dni w sam raz, arbuz do lodówki, tylko igłe grubą trzeba mieć
pyszności i w dodatku niewykrywalne -
pil
>figazmakiem napisała:
>hahaha
>ja znam takich co poili arbuzy wódką przez strzykawke a
>potem na deptaku pod chmurką konsumowali, bardzo gorąco
>polecam, na upalne dni w sam raz, arbuz do lodówki, tylko
>igłe grubą trzeba mieć
>pyszności i w dodatku niewykrywalne
tylko, ze raczej ciezko o lodowke bedzie; )
a btw. to sie rumem nadziewa :P
aha, za spanie na plazy raczej nie lepia -
wuszu
1000 zł demolowanie wystaw sklepowych, 200 zł renty miesięcznie za połamanie kolesia, 80 000 za spalenie radiowozu i ogólnie 200 000 kaucji. -
figazmakiem
> tylko, ze raczej ciezko o lodowke bedzie; )
no my jesteśmy luksusowo-kwaterowi, to ciężko nie będzie... ale hmm mozna w takim razie do lodowatego bałtyku, tylko jakos tego arbuza przywiązać żeby nie odpłynął :D
> a btw. to sie rumem nadziewa :P
no co Ty? :P a z wódką taki dobry że chyba lepszy być nie może, to chyba co kto lubi :)
>
> aha, za spanie na plazy raczej nie lepia
to ponoć nie do końca prawda, ale! - ponieważ w tym roku zanosi sie że na plaży będzie spało sporo osób, to chyba wszystkim nie wlepią :P najwyżej zjednoczcie się krzycząc "freeedom", kupy nikt nie ruszy -
Jesus Quintana
>wuszu napisał
>1000 zł demolowanie wystaw sklepowych, 200 zł renty
>miesięcznie za połamanie kolesia, 80 000 za spalenie
>radiowozu i ogólnie 200 000 kaucji.
uczucie...'tuz po' .......bezcenne;] -
Oliv
trojmiasto jest pod tym wzgledem dosc dziwne - na plazy sopockiej mozna spokojnie pic co dusza zapragnie...
... do 19 :D
ostatnio w ramach wygwizdania policmajstrow obalilam z kolezanka pol litra na schodku komisariatu na starowce.
i nic.
co do szybkiej k... maszyny -stary pomysl dla osob lubiacych plastyke - skasowany bilet wytrzec gumka do dlugopisu.
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne