Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

HEINEKEN OPEN' ER FESTIWAL GDYNIA 2008 - TRAILER v1 (część druga po ogłoszeniu kolejnych wykonawców)

http://rapidshare.com/files/9918599...
    http://rapidshare.com/files/9919211...

Uwaga! Pliki należy usunąć niezwłocznie po upływie 24h! W przeciwnym wypadku złamiesz prawo.
    Pliki mają charakter wyłącznie promocyjny (o czym świadczy zastosowana kompresja 128kbit), zachęcający do zakupu biletu na festiwal oraz oryginalnych utworów danego wykonawcy. Jeśli nie zgadzasz się z powyższymi warunkami lub jesteś członkiem organizacji prawnie ścigającej piractwo komputerowe obejmuje cię całkowity ZAKAZ ściągania tych plików!
  • Cieciu

;D
  • L'esprit électronique

Ziom, dobrze, że kontynuujesz tradycję z zeszłego roku, ale byś zapodał też ludziom tracklistą.

Ja używać tego nie muszę, wszystkich znam :D
  • Hellena

dopiero jutro bede mogla to sciagnac bo narazie nie mam swojego kompa :(
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Tracklista niech jest niespodziewajka...jak ktos zna wszystkie zespoly to niech nie sciaga....to jest dla tych co nie sa przekonani lub nieznaja niektorych wykoanwcow.

Takie The BEST OF
  • L'esprit électronique

I teraz ściągnę, żeby zobaczyć, co wybrałeś. Ty mendo Ty :D

edit: nazwa 10/10
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

:P W przypadku chemicznych dla mnie wszystkie są The Best więc tutaj raczej losowo.
  • L'esprit électronique

>˙·٠•● Marcin ●• napisał
    >:P W przypadku chemicznych dla mnie wszystkie są The Best
    >więc tutaj raczej losowo.

No właśnie tak 1-2 kawałki z tych co zapodałeś się pojawią u nas, jeśli nie będzie jakichś większych zmian od poprzedniego skrzydła touru (setlisty się dość często zmieniały, ale trzon pozostawał ten sam). Ale jak ktoś nie zna Chemsów, to styknie i tak. Choć ja bym wybrał innego reprezentanta Push The Button i zapodał Saturate zamiast Setting Sun. I oczywiście, wybieranie 5 kawałków Chemsów to jakaś zgroza :D
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Setting Sun to hymn Chemiców - hołd oddany Beatlesom. Musiał być :P
  • L'esprit électronique

>˙·٠•● Marcin ●• napisał
    >Setting Sun to hymn Chemiców - hołd oddany Beatlesom.
    >Musiał być :P

Było, minęło :D Tom w wywiadach przekazywał specyficzne podejście do tego utworu, hehe. Fakt faktem, że nieznającym Chemii trzeba go jednak ukazać. No i w zestawie nie ma żadnego długaśnego kawałka w stylu TPPR, TSU czy STA. Nie, Chemsów nie da się zamknąć w takiej liczbie utworów.

Ale dobra, bo chyba monopolizujemy wątek. Przepraszamy wszystkich obecnych :D
  • sebastian

Apropo Chemicznych, w jakich setnych tysięcznych oceniacie możliwość zagrania 'The Test' (kocham :*)? :P
  • xSick_boy

>sebastian napisał
    >Apropo Chemicznych, w jakich setnych tysięcznych oceniacie
    >możliwość zagrania 'The Test' (kocham :*)? :P

oby jak najwieksza, takze jestem zakochany w tym utworze...
  • L'esprit électronique

Jeśli z okazji nowego skrzydła touru nie dorzucą The Test do swoich setów (wymagałoby to choćby opracowania nowych wizualizacji i znalezienia dla kawałka właściwego miejsca w setliście - żeby pasował czasowo i klimatycznie), to nie spodziewam się go usłyszeć. Nie sądzę, by tak się stało, ale jeśli się zdarzy, to dowiemy się latem.
  • Lauek

Ostatnio chemsi puszczają wokal The Test pod koniec All Rights Reversed, więc szanse rosną :]
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Hehe...coś czuję, że ta składanka nie będzie miała szybko 2 części... IF EVER :P
  • L'esprit électronique

Spoko, zawsze możemy zrobić kompilację Chemsów :P

(co to za av w ogóle, phi) (za mało psychodelii)
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Hehe...niech ludzie poznają Chemsów... AV tym razem symboliczny..Vangelisowy.
  • L'esprit électronique

No co Ty nie powiesz? :D A nie no racja, na tym gronie są jeszcze inni ludzie, którzy nie mają Ciebie na połowie swoich gron :P

Hmmm chyba znowu uprawiamy prywatę.

(z tamtego okresu wolę jednak Albedo)

(zdecydowanie uprawiamy prywatę :D)
  • Kuka

>Hre, Lauek napisał
    >Ostatnio chemsi puszczają wokal The Test pod koniec All
    >Rights Reversed, więc szanse rosną :]

czyj to wokal?
  • Lauek

Richard Ashcroft z The Verve
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki