-
xSick_boy
-
˙·٠•● Marcin ●•·
>L'esprit electronique napisał
>A to aby nie Will i Alison? To raczej też autoironia; )
Jeśli tak to spoko :D Klip zajebisty, ale nie przebija Ministry of Silly Walk :P -
Anonim
a ja twierdzę ,żę pani szanowna Goldfrapp to z playbacku zapierdalała.koniec -
Anonim
-
-
wujo
a ja na to - też tak myślę... posłuchać to ja sobie mogę z płyty, nawet w domie ! -
gorzkaczekolada
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Baśka
a Wy ludzie tylko o kasie.. tu sie sztuka liczy, ona za darmo powinna nam tam zaspiewac...
My rownież pozdrawiamy z "peja" -
black_eyed
>Zuźka napisała:
>a ja twierdzę ,żę pani szanowna Goldfrapp to z playbacku
>zapierdalała.koniec
nc...ktoś czysto zaśpiewa i juz, że z playbacku...oj oj...umyjcie uszy:P pooooza tym już w utopii można było usłyszeć, że playback to to na pewno nie jest;) a tak w ogóle to było bosko xD -
Anonim
wydaje mi się,żę nawet najzdolniejszy artysta nie potrafi śpiewać identycznie jak na płytach,w szczególności że do tego dochodzi ruch na scenie i wogole.niestetyale zawsze jest jakieś inne brzmienie niż te nagrane w studio. -
pastylkaowocowa
-
Anonim
Nie wiem gdzie wy staliście, co braliście i co mieliście na uszach, ale Alison bardzo słabo zaśpiewała, jak na jej możliwości. Była ewidentnie nie w formie wokalnej. Za dużo używa sobie... Zero szacunku dla swego głosu...; ) -
Anonim
no...nie za fajnie, nie za fajnie... Goldfrapp rzeczywiście było nieźle do dupy -
Anonim
Goldfrapp na openerze byli swietni nie wiem czemu ludzie tak na ich wystep narzekaja; / -
g7659
a mi sie bardzo podobalo, w pierwszym rzedzie bylo slychac ewidentnie allison, a nie zaden playback; )
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne