Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • xSick_boy

mi sie podoba ten klip :)
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

>L'esprit electronique napisał
    >A to aby nie Will i Alison? To raczej też autoironia; )

Jeśli tak to spoko :D Klip zajebisty, ale nie przebija Ministry of Silly Walk :P
  • Anonim

a ja twierdzę ,żę pani szanowna Goldfrapp to z playbacku zapierdalała.koniec
  • Anonim

tak jest! też tak sądzę
  • wujo

a ja na to - też tak myślę... posłuchać to ja sobie mogę z płyty, nawet w domie !
  • gorzkaczekolada

ooo! dobrze tutaj państwo przede mną prawicie. polać wam!
  • Anonim

taka prawda,oszukali nas,banda złodziei. Pewnie najtańsza była.
  • Anonim

Jasne,mało zapłacili to po co sie miała wysilać
  • Anonim

Pozdrawiam imprezowiczów z Mikołaja "Peja"
  • Baśka

a Wy ludzie tylko o kasie.. tu sie sztuka liczy, ona za darmo powinna nam tam zaspiewac...

My rownież pozdrawiamy z "peja"
  • black_eyed

>Zuźka napisała:
    >a ja twierdzę ,żę pani szanowna Goldfrapp to z playbacku
    >zapierdalała.koniec

nc...ktoś czysto zaśpiewa i juz, że z playbacku...oj oj...umyjcie uszy:P pooooza tym już w utopii można było usłyszeć, że playback to to na pewno nie jest;) a tak w ogóle to było bosko xD
  • Anonim

wydaje mi się,żę nawet najzdolniejszy artysta nie potrafi śpiewać identycznie jak na płytach,w szczególności że do tego dochodzi ruch na scenie i wogole.niestetyale zawsze jest jakieś inne brzmienie niż te nagrane w studio.
  • pastylkaowocowa

jo!
  • Anonim

Nie wiem gdzie wy staliście, co braliście i co mieliście na uszach, ale Alison bardzo słabo zaśpiewała, jak na jej możliwości. Była ewidentnie nie w formie wokalnej. Za dużo używa sobie... Zero szacunku dla swego głosu...; )
  • Anonim

no...nie za fajnie, nie za fajnie... Goldfrapp rzeczywiście było nieźle do dupy
  • Anonim

Goldfrapp na openerze byli swietni nie wiem czemu ludzie tak na ich wystep narzekaja; /
  • g7659

a mi sie bardzo podobalo, w pierwszym rzedzie bylo slychac ewidentnie allison, a nie zaden playback; )
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki