-
Performance od rana
-
Anonim
-
the ugliest weenie
-
Ka.ś
-
-
Performance od rana
>Ka.ś napisała:
>tak sobie
Ogólnie na polu brytyjskiego indie rocka nie ma zbyt wiele dobrych zespołów, które są w trasie i nie było ich na openerze (moim skromnym zdaniem). -
Anonim
http://youtube.com/watch?v=SJjQWejP... jeden zajebisty klip i kawałek za razem to chyba za mało by zapraszać na ołpenera......, nie wiem...., ani to ani The Raconteurs nie wzbudzają w mnie większych emocji... nie nie starają coś tak mi się wydaje, albo będzie wyjątkowo silna scena hh/soul.... mam nadzieję....;P -
Anonim
jeśli chodzi o obecny stan brytyjskiej sceny pop-indie-rocka (czyli to co widać na mtv2), to the cribs jest jednymz najbardziej trafnych wyborów -
kaś
no jeden z tych bardzo do siebie podobnych brytyjskich indie-zespolików, które w sumie nie przeszkadzają, ale na które się też jakoś szczególnie nie zwraca uwagi. także tak sobie; p
na mtv2 ich widziałam i to było własnie takie 'no, moze byc' -
Anonim
-
akasha
-
Ka.ś
na pewno lepiej niz the wombats!!
the cribs jest takie ooo.. takie sobie. moim zdaniem nie wyrozniaja sie niczym sposrod tych reszty indie zespolow z uk, nie wiem czemu taka fama na nich poszla -
Anonim
zdecydowanie powinni ściągnąć Justice...., albo kogoś równie świeżego..., przecież ten festiwal prawie zawsze coś odkrywał, był festiwalem nowości a nie odgrzewania zimnych kotletów...:/ ach..... aż żal dupę ściska że tak narzekam.....:P -
hikikomori
-
maja
-
Anonim
przejebane. było 1000 lepszych sposobów wydania tej kasy, co poszła na nich. -
Anonim
-
-
кaro
zenada......
na scene mlodych talentow czy jak to sie tam nazywa powinni ich dac :/