Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Performance od rana

Juppi
  • Anonim

pozytywne zaskoczenie:)
  • the ugliest weenie

łoa! grubbo.
  • Ka.ś

tak sobie
  • Performance od rana

>Ka.ś napisała:
    >tak sobie

Ogólnie na polu brytyjskiego indie rocka nie ma zbyt wiele dobrych zespołów, które są w trasie i nie było ich na openerze (moim skromnym zdaniem).
  • Anonim

http://youtube.com/watch?v=SJjQWejP... jeden zajebisty klip i kawałek za razem to chyba za mało by zapraszać na ołpenera......, nie wiem...., ani to ani The Raconteurs nie wzbudzają w mnie większych emocji... nie nie starają coś tak mi się wydaje, albo będzie wyjątkowo silna scena hh/soul.... mam nadzieję....;P
  • Anonim

jeśli chodzi o obecny stan brytyjskiej sceny pop-indie-rocka (czyli to co widać na mtv2), to the cribs jest jednymz najbardziej trafnych wyborów
  • kaś

no jeden z tych bardzo do siebie podobnych brytyjskich indie-zespolików, które w sumie nie przeszkadzają, ale na które się też jakoś szczególnie nie zwraca uwagi. także tak sobie; p

na mtv2 ich widziałam i to było własnie takie 'no, moze byc'
  • Anonim

lepsze cribs niż np. wombats (brr..)
  • akasha

the Cribs? łeeee:/
    tysiąc razy bardziej wolałabym Foals!!!!Yeah!
  • Ka.ś

na pewno lepiej niz the wombats!!

the cribs jest takie ooo.. takie sobie. moim zdaniem nie wyrozniaja sie niczym sposrod tych reszty indie zespolow z uk, nie wiem czemu taka fama na nich poszla
  • Anonim

zdecydowanie powinni ściągnąć Justice...., albo kogoś równie świeżego..., przecież ten festiwal prawie zawsze coś odkrywał, był festiwalem nowości a nie odgrzewania zimnych kotletów...:/ ach..... aż żal dupę ściska że tak narzekam.....:P
  • hikikomori

MTV Cribs ? :p
  • maja

ej, jakoś nie. wolałabym Wombatów!
  • Anonim

przejebane. było 1000 lepszych sposobów wydania tej kasy, co poszła na nich.
  • Anonim

cieszę się bardzo
  • Achttamar

Dla mnie kolejne rozczarowanie :/
  • кaro

zenada......
    na scene mlodych talentow czy jak to sie tam nazywa powinni ich dac :/
  • To już widzę na co na pewno nie idę :P
  • Zo

eee:/
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki