Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • HERKI

wtórnie z Indie mogło być o wiele lepiej, dalej ustaję przy ormiańskich modlitwach o Kasabian:)
  • Peggy Brown

jak dla mnie to nie bardzo... Nastwiałam się na The Kooks, oni dali by genialny koncert z klimatem! to mi się wogle nie podoba
  • chronicsleepdisorder

wolałabym arktyczne małpy
    bo the cribs dla mnie to już trochę oklepane indie :)
  • wojtek!

średnio na jeża
  • Szerle

O maj gad, ale szajs ten kawałek z YT. Głowny riff ściągniety z One Armed Scissor ATDI, teledysk zarąbany z MF From Hell The Datsuns. A całość brzmi tak wtórnie, że padam na ryj po prostu przed komputerem.

Szczerze? W zalewie tych wszystkich tak samo brzmiących gówien polecam zespół THE HORRORS - nazwa "typowa" i image może troche dziwny, ale faceci grają te wszystkie trendy jak na kwasie i w ogole jakby byli nie z tej epoki... czemu nie można było poszukać dalej? Tyle dobrych zespołów...
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Jak na razie moje jedyne rozczarowanie....tak jak ktoś wspomniał - wtórny do bólu. Przecieracze gitar ble...
  • blond jaśmin.

Ja jestem na tak :)
  • ~ataxia

Zgadzam sie z powyzszymi, wolałbym coś świezszego chociażby Blood Red Shoes, które wystąpi w Jarocinie! masakra.

http://www.youtube.com/watch?v=3HGj...
  • Anonim

nie jest zle ^^
  • Anonim

dobrze też nie
    przynajmniej w kontekście rockowym
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki