-
HERKI
wtórnie z Indie mogło być o wiele lepiej, dalej ustaję przy ormiańskich modlitwach o Kasabian:) -
Peggy Brown
jak dla mnie to nie bardzo... Nastwiałam się na The Kooks, oni dali by genialny koncert z klimatem! to mi się wogle nie podoba -
chronicsleepdisorder
wolałabym arktyczne małpy
bo the cribs dla mnie to już trochę oklepane indie :) -
wojtek!
-
-
Szerle
O maj gad, ale szajs ten kawałek z YT. Głowny riff ściągniety z One Armed Scissor ATDI, teledysk zarąbany z MF From Hell The Datsuns. A całość brzmi tak wtórnie, że padam na ryj po prostu przed komputerem.
Szczerze? W zalewie tych wszystkich tak samo brzmiących gówien polecam zespół THE HORRORS - nazwa "typowa" i image może troche dziwny, ale faceci grają te wszystkie trendy jak na kwasie i w ogole jakby byli nie z tej epoki... czemu nie można było poszukać dalej? Tyle dobrych zespołów... -
˙·٠•● Marcin ●•·
Jak na razie moje jedyne rozczarowanie....tak jak ktoś wspomniał - wtórny do bólu. Przecieracze gitar ble... -
blond jaśmin.
-
~ataxia
Zgadzam sie z powyzszymi, wolałbym coś świezszego chociażby Blood Red Shoes, które wystąpi w Jarocinie! masakra.
http://www.youtube.com/watch?v=3HGj...
-
Anonim
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne