-
Zuzia
dzis kupowalam w galerii i sympatyczna kolezanka sprzedajaca powiedziala ze jeszce jest duzo wolnych biletow, z tym ze zainteresowanie wzrasta :) tak wiec hajsy w dlon i po bilety moi drodzy!! -
Much!
-
Zuzia
http://www.alterart.pl/opener05/kup...
na dole sa wymienione miejsca. ja kupilam w galerii na 2 pietrze w takiej malutkeij budce na przeciwko fuckdonalda -
Much!
-
-
Zuzia
koniecznie :)
wczoraj byl artykul o tym festiwalu w stolecznej i powiem szczerze ze nie moge sie juz doczekac. kazdy koncert to minimum 1,5 godziny :)))))) -
lewik
-
lewik
sory ze tak 2 razy pod rząd, ale pisali cos o polskich wykonawcach? Bo na oficjalce nie ma zadnego info na ten temat, oprocz zespolow z 'ekspresowego otwarcia'. ja slyszalem info ze ma grac zespol SOFA przed Lauryn i OSTRy ma sie tez pojawic, pewnie przed Snoopem -
Zuzia
ze bedzie 20-pare tysi, i ze w zeszlym roku bylo 15 000 ludu (w tym 40% warszawiaków :) no i ze koncertyu po 1,5 do 2 godzin beda trwaly (kazdego wystepujacego oczywiscie a nie w sumie:) i ze bedzie tez ostry i wogole zajebisty festiwal sie szykuje moi kochani!! -
Zuzia
ma byc ostry, neo-cokolwiek to jest, pogodno, kurde wyrzucilam juz ta gazete wiec Ci nie powiem kto jeszcze, ale z tych "bardziej znanych" to tyle :) -
Much!
-
amadea
-
Much!
..oł...a mi akurat music z kontrollerów sie podobala....no juuz w sumie nie moge sie doczekac skweru..mam nadzieje ze nie skwaru ale słonczem nie pogaradze...kufa..tylko jeszcze trzeba sesje zaliczyc... -
Zuzia
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne