-
acr
Nie wiem, nie chadzam na indie dyskoteki.
Koncert rockowy. Tak. Są chyba inne możliwości dobrej zabawy i wyszalenia się na koncercie, niż napieprzanie łokciami i zwalanie się na ludzi dookoła, prawda?
Skąd się to pogo w ogóle wzięło? Jakieś parszywe nawyki jarocinowo-łudstokowe? Jeszcze tylko brakuje jaboli walających się pod nogami. -
Gretchen Ross
No czasem ludzi tak rozpiera energia...
Ja sama nie jestem fanką pogo - i generalnie jestem kruchą personą, więc unikam jak mogę szalejącego tłumu - tylko czasem się nie da inaczej - więc osobiście jestem niejako po 2 stronach barykady - rozumiem taneczny szał, ale z 2 strony nie popieram okładania ludzi którzy tego nie chcą. -
acr
Nie wiem. Mi się pogo kojarzy z pewnymi prymitywami jeszcze z gimnazjum. Ok, spoko, niech ludzie sobie szaleją, robią co chcą. Tylko często jest tak, że przeszkadzają poważnie wszystkim dookoła. Też na open'erze, jakiś gość się na mnie przewraca, ja się prawie przewracam na dziewczynę z tyłu, dziewczyna z aferą do mnie, żebym uważał, że ee, że oo. Niefajnie.
Też lubię poskakać, podrzeć się, pośpiewać, potańczyć, takie tam, ok, bawmy się dobrze i szalejmy, tylko cholera, nie uniemożliwiajmy tego innym..
-
Gretchen Ross
>acr napisał
>
>Też lubię poskakać, podrzeć się, pośpiewać,
>potańczyć, takie tam, ok, bawmy się dobrze i szalejmy,
>tylko cholera, nie uniemożliwiajmy tego innym..
No niewątpliwie masz rację - zaczyna się deptanie kończy się zabawa.
-
-
Hellena
Wlasnie, caly czas mialam sie zapytac jak wam sie podobal ten koncert?
Pamietam, ze rok temu duzo osob czekalo na ten koncert i strasznie sie na niego cieszyli.
No i jakie sa wasze opinie? -
marielle
to wybralas moment mega odpowiedni; -)
ja (o ile pamietam) odebralam go jako zbyt.. statyczny (?) -
Vins3nt
Intrerpol - zespół jednej piosenki (Obstacle 1);p
Nie no żartuję oczywiście
Wystarczy sobie popatrzeć na ich koncerty na powietrzu a w klubach z delikatnym dymem, z fajnymi światłami itp. Interpol ma piosenki bardziej nastrojowe i raczej do ciemnego klubu. W każdym razie chciałbym go w Stodole niż na Openerze -
Sabi
Koncert był niesamowity, zagrali wszystkie najlepsze utwory i moim zdaniem świetnie sobie poradzili..nawet jak pękła struna...Dużo bym dala żeby jeszcze raz znaleźć się na tym koncercie:) -
wojtek!
-
dla mnie jakieś to drętwe było i za cholerę się nie mogłam niestety przekonać.
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...
Miejsca grona (2)
-
Port Lotniczy Gdynia-Kosakowo , Gdynia
-
Port Lotniczy Gdynia-Kosakowo , Gdynia
- Dodaj miejsce