Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Klarka

Litości!!!
    Czy w Gdyni jest coś jeszcze do mieszkania co nie kosztuje ponad 150 zł i nie jest polem namiotowym? AAAAA!!!! Ratunku!!! Jakim cudem rezerwacje odbywały się od listopada....????
  • Dott

No niestety, tak jest :\

(Ja miałam mieszkanie już w grudniu, ale pani sobie nagle znalazła kogoś, to dał więcej i ze tak powiem kupa. szczęśliwie, po 204969 telefonach znalazłam coś jeszcze, ale już dużo drożej)
    W Gdyni bym już się poddała, może coś w Sopocie?
  • Dott

a poniżej 150 to już na stówę nie ma.
  • Gretchen Ross

mhmm my tez jeszcze nie mamy noclegu;/
  • Jula

no ja tez dopiero 3 tyg temu zaczelam szukac i jakims cudem udalo mi sie znalezc mieszkanie,chyba najlepiej dzwonci po pensjonatach czy kwaterach w taki sposob znalazlam mieszkanie; ]
  • Dott

a z ciekawostek:
    rekord za dobę - 650 zł
    (ciągle mam kontakt do tego faceta, jeśli ktoś ma ochotę :PP)
  • Klarka

Srednia cena po 150 za dobe to jak w hotelu ** ale w hotelu to jeszcze śniadanie dadzą... drogo, wciąż drogo... Walczę dalej...
  • b.usz.

ja drugi rok z rzedu mam kwatere w gdansku na starowce. z 4 osobami wychodzi nam za 4 noclegi 60zl na leb. naprawde fajnie.
  • paty sraty dupaty

to daj namiar a nie chwal sie bo ludzie sie denerwuja tylko :P
  • b.usz.

a no zapomnialam; p
    w googlach wpisac grand-tourist. i juz :p
  • kazik

• Anonim

szukam noclegu dla 2 osób w Gdyni na studencką kieszeń...
  • Anonim

w Sopocie w jednym z akademików jest pokój 2-osobowy po 35 zł od osoby (po zniżce studenckiej). i tak byłam w szoku ,że taka drożyzna
    mam nadzieję, że z komunikacją nie będzie problemów, bo to kawałek od kolejki miejskiej. za to blisko morza
  • L'esprit électronique

>k. napisała:
    >w Sopocie w jednym z akademików jest pokój 2-osobowy po
    >35 zł od osoby (po zniżce studenckiej). i tak byłam w
    >szoku ,że taka drożyzna
    >mam nadzieję, że z komunikacją nie będzie problemów, bo
    >to kawałek od kolejki miejskiej. za to blisko morza
    >

DS 9 UG? Cóż, będziesz musiała tuptać od SKM - najlepiej Sopot Wyścigi, bo to najbliżej.
  • Anonim

nie pamiętam czy 9, ale ul. Bitwy pod Płowcami
    i długo tak trzeba będzie tuptać :) ?
    Widziałam, że jeżdzą tam teoretycznie autobusy, ale boje się że o nieodpowiednich godzinach :)
  • L'esprit électronique

Tak, DS 9. Standard raczej taki sobie, ale chyba nie wymagasz jakoś dużo :)

Nie licz na autobusy raczej. Jeździ w sumie jeden (143) i to rzadko, i nawet nie wiem, czy zatrzymuje się blisko dworca, bo teraz w Dolnym Sopocie wszędzie remonty. I godziny też mogą Ci nie przypasować zważywszy na pory Open'era.

A tuptania nie jest specjalnie dużo. Zależy jak szybko chodzisz, z 15 minut? Ja tam dość rzadko bywam, mogę kiedyś sprawdzić jak chcesz :D I masz towarzystwo? Bo tak samej to może Ci być nieco niekomfortowo tuptać, bo to trasa przez dość wyludnione nocą okolice.
  • Anonim

Heh dzięki za troskę, mam towarzystwo. Ale mili ci Trójmieszczanie:)
    15 minut to lajcik!
    Wolałabym żeby nie było szczurów, ale na super standarcie mi nie zależy. Jedynie na przespaniu się ,bo sen to podstawa:)
  • Kuka

ja w zeszłym roku znalazłam na 3 tygodnie przed open'erem nocleg na sali gimnastycznej, nie pamietam za ile, ale wyszło sto z hakiem za 3 noce.
    Szkoła ( a raczej osrodek ) należala chyba to YMCA ( Gdynia, jakieś 15 min od dworca)
    Nie polecam osobom z problemami stawowo kostnymi;]
  • malina

akademik szkoły morskiej w gdyni; )
    beniowskiego to jest jakies 5 minut od stacji Gdynia Stocznia. cena chyba raczej przystepna.
  • Anonim

ej nie wiem co to za panika z tymi noclegami, mi się co roku udaje znaleźć jakieś taniutkie mieszkanko przy skwerze Kościuszki tak w kwietniu:D
  • 1
  • 2
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki