- 1
- 2
-
Klarka
Litości!!!
Czy w Gdyni jest coś jeszcze do mieszkania co nie kosztuje ponad 150 zł i nie jest polem namiotowym? AAAAA!!!! Ratunku!!! Jakim cudem rezerwacje odbywały się od listopada....???? -
Dott
No niestety, tak jest :\
(Ja miałam mieszkanie już w grudniu, ale pani sobie nagle znalazła kogoś, to dał więcej i ze tak powiem kupa. szczęśliwie, po 204969 telefonach znalazłam coś jeszcze, ale już dużo drożej)
W Gdyni bym już się poddała, może coś w Sopocie? -
Dott
-
Gretchen Ross
-
-
Jula
no ja tez dopiero 3 tyg temu zaczelam szukac i jakims cudem udalo mi sie znalezc mieszkanie,chyba najlepiej dzwonci po pensjonatach czy kwaterach w taki sposob znalazlam mieszkanie; ] -
Dott
a z ciekawostek:
rekord za dobę - 650 zł
(ciągle mam kontakt do tego faceta, jeśli ktoś ma ochotę :PP) -
Klarka
Srednia cena po 150 za dobe to jak w hotelu ** ale w hotelu to jeszcze śniadanie dadzą... drogo, wciąż drogo... Walczę dalej... -
b.usz.
ja drugi rok z rzedu mam kwatere w gdansku na starowce. z 4 osobami wychodzi nam za 4 noclegi 60zl na leb. naprawde fajnie. -
paty sraty dupaty
-
b.usz.
-
kazik
-
Anonim
-
Anonim
w Sopocie w jednym z akademików jest pokój 2-osobowy po 35 zł od osoby (po zniżce studenckiej). i tak byłam w szoku ,że taka drożyzna
mam nadzieję, że z komunikacją nie będzie problemów, bo to kawałek od kolejki miejskiej. za to blisko morza
-
>k. napisała:
>w Sopocie w jednym z akademików jest pokój 2-osobowy po
>35 zł od osoby (po zniżce studenckiej). i tak byłam w
>szoku ,że taka drożyzna
>mam nadzieję, że z komunikacją nie będzie problemów, bo
>to kawałek od kolejki miejskiej. za to blisko morza
>
DS 9 UG? Cóż, będziesz musiała tuptać od SKM - najlepiej Sopot Wyścigi, bo to najbliżej. -
Anonim
nie pamiętam czy 9, ale ul. Bitwy pod Płowcami
i długo tak trzeba będzie tuptać :) ?
Widziałam, że jeżdzą tam teoretycznie autobusy, ale boje się że o nieodpowiednich godzinach :) -
Tak, DS 9. Standard raczej taki sobie, ale chyba nie wymagasz jakoś dużo :)
Nie licz na autobusy raczej. Jeździ w sumie jeden (143) i to rzadko, i nawet nie wiem, czy zatrzymuje się blisko dworca, bo teraz w Dolnym Sopocie wszędzie remonty. I godziny też mogą Ci nie przypasować zważywszy na pory Open'era.
A tuptania nie jest specjalnie dużo. Zależy jak szybko chodzisz, z 15 minut? Ja tam dość rzadko bywam, mogę kiedyś sprawdzić jak chcesz :D I masz towarzystwo? Bo tak samej to może Ci być nieco niekomfortowo tuptać, bo to trasa przez dość wyludnione nocą okolice. -
Anonim
Heh dzięki za troskę, mam towarzystwo. Ale mili ci Trójmieszczanie:)
15 minut to lajcik!
Wolałabym żeby nie było szczurów, ale na super standarcie mi nie zależy. Jedynie na przespaniu się ,bo sen to podstawa:)
-
Kuka
ja w zeszłym roku znalazłam na 3 tygodnie przed open'erem nocleg na sali gimnastycznej, nie pamietam za ile, ale wyszło sto z hakiem za 3 noce.
Szkoła ( a raczej osrodek ) należala chyba to YMCA ( Gdynia, jakieś 15 min od dworca)
Nie polecam osobom z problemami stawowo kostnymi;] -
malina
akademik szkoły morskiej w gdyni; )
beniowskiego to jest jakies 5 minut od stacji Gdynia Stocznia. cena chyba raczej przystepna. -
Anonim
ej nie wiem co to za panika z tymi noclegami, mi się co roku udaje znaleźć jakieś taniutkie mieszkanko przy skwerze Kościuszki tak w kwietniu:D
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne