Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • L'esprit électronique

Na jego stronie (nie MS) nie ma Londynu w rozkładzie gigów, za to jest Open'er z datą 4 lipca.
  • MaLiN

>˙·٠•● Marcin ●• napisał
    >Może weźmie swoją dziewczynę http://www.yarahbravo.com/

Chyba żonę.
  • Anonim

odlot, nie jestem jeszcze pewna czy uda mi się go zobaczyć ale i tak się cieszę, że mam na to tak realną szansę.
    mega odlot
  • spotless mind

Yarah Bravo > Erykah Badu
  • -_-

zdecydowanie najlepsza rzecz w tym roku. Yaaaaaaaaarah kocham Cie :D
  • Anonim

ziomek zrył dzbanek:D
  • paraSOLE_ADDICT

>unshaven napisał
    >Yarah Bravo > Erykah Badu

po koncertach moge tylko wysmiac :)

ale vadim+yarah tez bardzo fajnie :)
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

DJ Vadim był tylko dyrygentem w cieniu :D Postukał sobie czasem na padzie perkusyjnym, poscratchował momentami, ale JARAH BRAVO zmiotła!
    A momencie w którym zeszła ze sceny i podbiegła do mnie (tak tak to ja byłem tym szczęśliwcem obok którego jako pierwsza się wdrapała na podeścik; ) byłem sparaliżowany:)
    P.S. Mam to nagrane! Niedługo na YT.
  • o

oooooo! było niesamowicie! wciąż brakuje mi słów, żeby opisać ten koncert!
  • naturalbornkiller

to byla bomba atomowa. chcialam planowo pojsc na vadima troche a potem na roisin ale.. nie moglam wyjsc z vadima; )
  • -_-

ja ją też obmacałem z góry na dół, a potem wypiłem 'cheers' z Vadimem i wystarczyło mi aby powiedzieć że tegoroczny ołpener był wyjebany ! :D
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

foty
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Tzn nie foty tylko stopklatki z filmików; )
  • Anonim

A ta pioseneczka po hiszpańsku była cud malina!!!!!!!Ma to ktoś nagrane?Albo wie jak się nazywa na piosenka?
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Mam nagrane...wrzucę soon. Na razie to:
    http://www.youtube.com/watch?v=NepE...
  • Sebastian

many will fall a lot more will follow! tez dotknalem yarah i sie strasznie yaram tym faktem :)
  • Joanna I Bezwzględna

A wszystko kosztem biednego Micza Panie Sebastianie. wstydź sie :p Miśka nadal ma psychiczny uraz. Nie mówi o tym, ale ja wiem. poczuła się odrzucona :p Może już z tego nie wyjdzie. samolub :p no dobra zazdroszczę :p Też bym tak zrobiła.
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki