-
Na jego stronie (nie MS) nie ma Londynu w rozkładzie gigów, za to jest Open'er z datą 4 lipca.
-
MaLiN
-
Anonim
odlot, nie jestem jeszcze pewna czy uda mi się go zobaczyć ale i tak się cieszę, że mam na to tak realną szansę.
mega odlot -
spotless mind
-
-
-_-
-
Anonim
-
paraSOLE_ADDICT
>unshaven napisał
>Yarah Bravo > Erykah Badu
po koncertach moge tylko wysmiac :)
ale vadim+yarah tez bardzo fajnie :) -
˙·٠•● Marcin ●•·
DJ Vadim był tylko dyrygentem w cieniu :D Postukał sobie czasem na padzie perkusyjnym, poscratchował momentami, ale JARAH BRAVO zmiotła!
A momencie w którym zeszła ze sceny i podbiegła do mnie (tak tak to ja byłem tym szczęśliwcem obok którego jako pierwsza się wdrapała na podeścik; ) byłem sparaliżowany:)
P.S. Mam to nagrane! Niedługo na YT. -
o
oooooo! było niesamowicie! wciąż brakuje mi słów, żeby opisać ten koncert! -
naturalbornkiller
to byla bomba atomowa. chcialam planowo pojsc na vadima troche a potem na roisin ale.. nie moglam wyjsc z vadima; ) -
-_-
ja ją też obmacałem z góry na dół, a potem wypiłem 'cheers' z Vadimem i wystarczyło mi aby powiedzieć że tegoroczny ołpener był wyjebany ! :D -
˙·٠•● Marcin ●•·
-
˙·٠•● Marcin ●•·
-
Anonim
A ta pioseneczka po hiszpańsku była cud malina!!!!!!!Ma to ktoś nagrane?Albo wie jak się nazywa na piosenka? -
˙·٠•● Marcin ●•·
Mam nagrane...wrzucę soon. Na razie to:
http://www.youtube.com/watch?v=NepE... -
Sebastian
many will fall a lot more will follow! tez dotknalem yarah i sie strasznie yaram tym faktem :) -
Joanna I Bezwzględna
A wszystko kosztem biednego Micza Panie Sebastianie. wstydź sie :p Miśka nadal ma psychiczny uraz. Nie mówi o tym, ale ja wiem. poczuła się odrzucona :p Może już z tego nie wyjdzie. samolub :p no dobra zazdroszczę :p Też bym tak zrobiła.
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne