- 1
- 2
-
Martyna
-
Dajmos
-
Martyna
Na głównej na pewno nie będę, a już na pewno nie będzie obowiązku bycia na nich, ja z chęcia zobaczę. -
Kuba
-
-
jsnpncz
Z tego co udało się ustalić w innym temacie, zagrają w namiocie. Osobiście "Powstania Warszawskiego" nie mogłem zdzierżyć, ale ta nowsza płytka już nieco lepiej. Jak nie będzie nic ciekawszego, to się wybiorę. -
Martyna
W innym temacie? Sorry, innego z nimi związanego nie znalazłam, dlatego założyłam ten. Co do opinii na temat ich występu na Openerze słyszałam raczej negatywne, ale ja osobiście się przejdę na pewno chociażby z ciekawości. -
downtown pony work your pitch
>turn on the bright lights napisał
>Widzę ich na 7 scenie, za schronem na końcu alejki; o
Dobre!!!! -
gę
-
tomek
-
Anonim
-
Fifer
Słaby to zespół koncertowy raczej. Ale ich występ w Muzeum Powstania Warszawskiego w 2005 , złapał za serce.
Pod namiotem może się sprawdzą. Moim zdaniem to jednak muzyka zbyt wymagająca do tego "popowego" sznytu openera. Znowu wszyscy będą biadolić jak po Sigur Ros, że się wynudzili. -
gę
-
Fifer
-
gę
-
Anonim
sigur ros i nuda, co za luuudzie..
no i właśnie, lao che, nowa płyta szczególnie, to 'cyrk' przecież, nie sądze by można się było nudzić.. -
>Fifer napisał
>Sigury też grają potężną muzykę a i tak ponoć
>przynudzali
O nie, nie przynudzali.
W sumie, potrzebny nam oddzielny temat dla Lao Che? Może zbiorczy dla polskich artystów, co? -
Fifer
>gę napisała:
>Ale to inna bajka muzyczna przecież i to jest podstawowa
>różnica.
Ale chyba jednak z tego samego zbioru basni:)
Zbioru rzeczy wymagającyh uwagi, troszkie metafizycznych i pozostawiających COŚ... po koncercie. Coś więcej niż tylko przytupnięcie nózką i poruszenie rączką w rytm muzyki. Takie rzeczy się raczej na hajku nie sprawdzają. To jest jednak do pokonsumowania festiwal. Dania co prawda z wyższej i ekskluzywnej pólki. Ale jednak to tylko dania, że sie tak metaforą pozwolę posłużyć:)
-
Anonim
akurat gospel prócz oczywiście poziomu wysokiego jak zawsze, jest płytką bardzo melodyjną i nawet do 'poskakania' się nadającą, więc nie powinno być problemu.. wg mnie. -
wojtek!
-
Hellena
Jakos chcialam ich zobaczyc i nigdy nie mialam okazjii, moze sie uda.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...
Miejsca grona (2)
-
Port Lotniczy Gdynia-Kosakowo , Gdynia
-
Port Lotniczy Gdynia-Kosakowo , Gdynia
- Dodaj miejsce