-
Martyna
>L'esprit electronique napisał
>
>W sumie, potrzebny nam oddzielny temat dla Lao Che? Może
>zbiorczy dla polskich artystów, co?
Spoko, jestem za. Może niech moderator zmieni nazwę. -
Anonim
>Fifer napisał
>Słaby to zespół koncertowy raczej. Ale ich występ w
>Muzeum Powstania Warszawskiego w 2005 , złapał za serce.
Dziwię się bardzo jak czytam takie rzeczy, Lao Che to wg mnie jeden z najlepszych polskich zespołów koncertowo, a miałam szczęście przekonać się o tym parę razy. I nie byłam wtedy ich zagorzałą fanką. Nie sądzę żeby zestresowali się jakoś szczególnie występem na heńku, bo niby co, opener to jakiś zaszczyt dla nich czy jak? więc mam nadzieję że będzie porywający, energetyczny gig jak zawsze, no chyba że ludzie pod sceną staną jak zaczarowani bo takiej muzy to jednak nie zrozumieją. Dziwi mnie wasza reakcja, zwłaszcza że lao che to muzyka z tzw przekazem; ciekawe jak zaprezentują sie pozostali z grona szeroko pojętej polskiej alternatywy, np taka ot Rotofobia.. jak będzie wyglądał ich kontakt z publicznością, co dla mnie stanowi ważny aspekt grania na festiwalach - tak się składa że na koncercie Rotofobii też byłam.. i na tym skończę. I nie założę osobnych wątków o zespołach które mi w tegorocznym lajnapie nie pasują, a jest tego trochę.
Dla każdego coś miłego blablabla, nieprawdaż?
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...
Miejsca grona (2)
-
Port Lotniczy Gdynia-Kosakowo , Gdynia
-
Port Lotniczy Gdynia-Kosakowo , Gdynia
- Dodaj miejsce