Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aur!nko

Czyli co oprócz obowiązkowych kaloszy i minimum czteropaka Heinekena zabieracie ze sobą?? :) Ew. co bankowo zrobicie na lotnisku?? :P Hehe :)
  • Anonim

ja bankowo pójdę na koncerty posłuchać muzyki..

8|
  • Aur!nko

No proszę... tego się nie spodziewałam :P
  • pieróg .

po Twoim profilu widzę, że bardzo lubisz alkohol.
    ja bym się tak z tym nie obnosiła i poczekała aż skończę te 18 lat, bo nie daj boże mama wejdzie na grono i zrobi pogrom.
    pozdrawiam.

acha, biletu nie zapomnij, bo Cię ominie zabawa na lotnisku.
  • Aur!nko

Eee... BARDZO nie :P Ale nie pogardzę :) Mamusia nie wie, co to grono, a urodziny mam dzień przed Openerem, więc powinnam sobie spokojnie załatwić wyjazd :) Rodziców w każdym razie mam lightowych :) Mamusia (pozdrawiam :*) przymyka oko na piwko i bardziej ją dziwi, że ktoś mi je sprzedał niż to, że je wypiłam :)

Na bilety mam jeszcze czas :)))))
  • Performance od rana

Nie zapowiada się, żeby pojawiały się tu posty na temat.
  • elo

myślę że na bank odwiedze toitoia..
  • Good bad or ugly?

>Cyłyl napisał
    >Nie zapowiada się, żeby pojawiały się tu posty na temat.

jaki temat takie posty
  • Anonim

po co komu własny czteropak heinekena na heineken opener festival?
  • Anonim

bo tak fajniej brzmi?
    ?
  • Charlie

ja zrobie przewrot w przod, pol salta i strzele sobie z procy w plecy- najlepszy patent tego roku
  • Kuba

ja pójdę się wykapać w morzu :D
  • Bartek

ja sobie poluzuję gacie
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

A propo alkoholu to jedyna możliwość na przemycenie wódy czy własnego piwka to jest przy pierwszym wejściu na teren - z plecakami, namiotami....bo później za każdym razem jest przeszukiwanko...

i potem widać takie sceny jak koleś X wypija całą flache przed wejściem bo mu żal wyrzucić :D
  • Hrabia/Panicz/Książe..Marchel

mi i moim znajomym nie przeszukiwali plecaków za każdym razem..ochroniarze mówili tylko żeby piwo było jako tako nie widoczne to spokojnie można wnieść:)
  • Kuba

>˙·٠•● Marcin ●• napisał
    >i potem widać takie sceny jak koleś X wypija całą flache
    >przed wejściem bo mu żal wyrzucić :D

pamiętam jak siedziałem przed wejściem na trawniq i z zip składem kończyliśmy ostatnie piwa, a tu kolo wesoły szedł z kratą piwa :D
    nie wiedział jeszcze co go spotka hah.
  • Anonim

>Just. napisała:
    >po co komu własny czteropak heinekena na heineken opener
    >festival?

ja akurat przywiozłem pół samochodu Heinekena w butelkach. po co? a właśnie po to, żeby nie płacić chorych pieniędzy za jakiś rozwodniony szit.

a bankowo na lotnisku to zrobię kupę, o! gratuluję kreatywności przy zakładaniu tematu.
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

To co? Kto jedzie Vanem na parking?

Robimy zamówienia...ktoś wwozi a potem po odbiór :D Oczywiście tylko dla gronowych przyjaciół co by nie było dużego ruchu przy samochodzie :D
  • Anonim

ja tam vana nie posiadam, ale jak ktoś chciałby się zająć dystrybucją zimnego piwka na parkingu po cenach sklepowych to jestem na tak :)
  • Olka

>˙·٠•● Marcin ●• napisał
    >To co? Kto jedzie Vanem na parking?
    >
    >Robimy zamówienia...ktoś wwozi a potem po odbiór :D
    >Oczywiście tylko dla gronowych przyjaciół co by nie było
    >dużego ruchu przy samochodzie :D

jestem za xD vana jakoś się wykombinuje x)
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki