Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

nie chce ktos moze kupic ze mna biletu na pol - w sesnie ja pierwszy dzien - ty drugi? interesuje mnie tylko 8.07 (najlepiej 2 biletki)
  • Anonim

oj lola, to ci sie moze nie udac, w zeszlym roku przy wejsciu pierwszego dnia zakladali na reke takie kolorowe obroze. potem sprawdzali je przy wejsciu dnia nastepnego. no i nobla dla takiego co obroze zdejmi i jeszcze jej nie popsuje (przy wejsciu sprawdzali, znaczy szarpali, czy obroza nie jest naderwana itp).

moze w tym roku bedzie inaczej, lepiej poszukaj na stronie opener.pl, bo tam chyba cos o tych biletach widzialem, moze sie myle ale bikerful
  • amadea

niestety będzie dokładnie tak samo
  • Old School

sposob z zeszlego roku - dobry i sprawdzony - nalezy zakupic klej typu "kropelka" i byc uzbrojonym w tzw. skalpel chirurgiczny - nastepnie tniemy i sklejamy - wot i technika; -)))
  • Anonim

zycze powodzenia, ale ja bym bral ta pierwsza polowke biletu; )
  • Anonim

ale chyba nie moze byc problemu z pojsciem tylko 9? bo 8 nie dojade
    niestety mam juz bilet
  • ju.hu!

ja dokladnie czytalam cala umowe i tam jest napisane, ze dostajesz przy okazaniu biletu opaske na reke i nie mozna jej nikomu przekazac a jej zerwanie oznacza strate biletu, wiec nic takiego nie przejdzie.
  • Anonim

czytalas umowe???; )
    to oni az umowe daja???
  • Old School

oczywiscie - umowa o wspolpracy liczy okolo 30 stron wraz z 12 zalacznikami - nalezy zapoznac sie z umowa - wszystkie strony parafowac - nastepnie przedstawic w ramach zalacznikow min. dokument z danego Urzedu Skarbowego o nie zaleganiu z podatkami, oczywiscie nie zapominajac o odpowiedniku z ZUSu - pozniej tylko kwestia znaczkow oplaty skarbowej i z tzw. banki - mozna sie wtedy zabawic - radujmy sie, radujmy sie - oto nadszedl ten dzien
  • Anonim

ufffff, a juz sie balem ze nie unikniemy zalacznika 13.
    jestesmy uratowani, radujmy sie i bawmy
  • ju.hu!

nie no, ten regulamin co jest na stronie czytalam.
  • G

ciekawe ile punktów znów złamię; )
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki