-
Performance od rana
-
hikikomori
-
кaro
-
KleoPATra
Co masz do Mars Volty?! :P
Poza tym grają wszak 25 lipca w Wawie.
(Faktycznie zżynają z Interpola :P) -
-
Anonim
-
˙·٠•● Marcin ●•·
-
Jula
-
hikikomori
>KleoPATra napisała:
>Co masz do Mars Volty?! :P
>Poza tym grają wszak 25 lipca w Wawie.
>(Faktycznie zżynają z Interpola :P)
nic nie mam, zastrzeżenia jedynie do niesamowitej pomysłowości Ziółkowskiego, że daje zespoły które nie dość, że niedawno co grały to jeszcze tak podobne... -
Anonim
>hikikomori napisał
>daje zespoły które nie
>dość, że niedawno co grały to jeszcze tak podobne...
i w dodatku uznaje to za świetny pomysł... -
Mamba
Będą się szczycić do końca że wygrali bitwę o nich z Roskilde
jak dla mnie Editors spoko, ale bez rewelacji, liczyłam na coś więcej po takim podgrzewaniu emocji -
Lauek
-
lazygoldfish
oj nie wiem, nie wiem, coś chyba Ziółkowski kręci.
Czy nie było czasem kilka tygodni temu dyskusji, że ta ostatnia gwiazda openera to zespół, który w tym roku powraca itd. wielu stawiało na gigantów w stylu REM, ja kilka dni temu mówiłam koleżance, że coś mi się tak Portishead wyobraża...
nieważne, wszystko to już nieaktualne, będzie Editors - tragedii nie ma, ale o zachwyt też trudno. Znam single, całkiem fajne, może po koncercie zechcę poznać płyty. -
Cieciu
-
MaLiN
Teoretycznie ja też nie znam ale wiem mniej więcej jak grają i stwierdzam, że nuda, jak tysiąc innych takich zespołów. Wystarczy sobie puścić dwie piosenki, żeby dokładnie wiedzieć czego się spodziewać, także nic odkrywczego. Na dodatek całkiem niedawno byli w PL! -
Anonim
-
Dott
w moim jeszcze skromniejszym odczuciu - bez żadnych fajerwerków. znam dosłownie kilka kawałków i do tej pory nie miałam szczególnej ochoty na więcej.
(Fajnie zrobili Gorillaz kiedyś.) -
Anonim
-
Zeo
-
lsk
-
Anonim
Czyli że co? Że to już ostatnia gwiazda, że więcej nie ma?! Nieeeee!
A gdzie miejsce dla Kooksów?! God damn it!
No nic... co ma być to będzie. Pierwszy raz na Open'era się wybieram, ale widzę, że bardziej wolałem na poprzednie niż na tego. Tak średnio na jeża.
Gwiazdy IMO to przegląd zeszłorocznych i tegorocznych artystów, którzy występowali w Polsce.
Ale niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba. Może jeszcze nas czymś zaskoczą. (Np Kooksami!)
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...
Miejsca grona (2)
-
Port Lotniczy Gdynia-Kosakowo , Gdynia
-
Port Lotniczy Gdynia-Kosakowo , Gdynia
- Dodaj miejsce