-
BWBWBW
Pistolsów nadal nie ma, więc proponuję te, które znam:
Anarchy in the UK
God Save the Queen
Pretty Vacant -
jacek
-
Anonim
INTERPOL - Untitled (1 na płycie Turn On The Bright Lights)
INTERPOL - pioneer to the falls
cribs - hello? oh...
raconteurs - steady as she goes
erykah badu - appletree -
Anonim
hahaha, świetna wersja anarchy in uk! mamy dzwonek do komórki na playliście! -
-
jacek
blauehehehhaaeheheahahahaha, nawet nie zwróciłem na to uwagi, ale wersja jak dla mnie kozacka...chyba ją zostawie... -
-
Zeo
>witkowska napisała:
>a ja bym chciała jakiś polskich wykonawców też, może
>ktoś poleci?
>
>masala soundsystem - as one
>masala soundsystem - XXI wiek
tak masala jest super :) -
Leif Erikson
-
NoktowizoR
Masala, a i owszem, ale ja najbardziej nie moge sie doczekac Oszibarack'a... Dopiero niedawno ten zespol odkrylem i jestem strasznie ciekaw tej muzyki na zywo... -
Zeo
-
Leif Erikson
http://youtube.com/watch?v=lM1Xhf1U... też się nie mogę doczekać :D -
Slawek
>NoktowizoR napisał
>Masala, a i owszem, ale ja najbardziej nie moge sie doczekac
>Oszibarack'a... Dopiero niedawno ten zespol odkrylem i
>jestem strasznie ciekaw tej muzyki na zywo...
na żywo też jest świetnie!:)
też chętnie ich znów zobaczę na scenie. mam tylko nadzieję, że nie będą grali wtedy, kiedy Massive, Roisin czy Goldfrapp... -
>Pole Nick nie może być puste napisał
>mam tylko nadzieję, że nie będą grali wtedy, kiedy Massive, Roisin
>czy Goldfrapp...
Grają trzeciego dnia festiwalu, więc zderzenie z Alison lub MA możliwe. Ja bym ich wrzucił przed elektronicznymi czołgami na main albo właśnie po (czyli żeby koncert skończył się przed 21 lub zaczął po 2:30), no ale to tylko ja... -
Slawek
no, pozyjemy zobaczymy. najwyzej bedzie troche kombinowania i bieganiny;) -
Aur!nko
Ja tylko chciałabym zauważyć, iż na playliście pojawiło się 2 razy Steady as she goes. Po raz pierwszy mniej więcej w środku stawki, ujęte w cudzysłów, a kolejnym razem niemal na samym końcu. Proponuję w to miejsce również kawałek Raconteursów, bardzo słabo znany, bo to cover, ale za to bardzo, bardzo energiczny, o wdzięcznym tytule "Teenage kicks". Gdyby był problem ze znalezieniem piosenki, mogę podrzucić :) -
Anonim
moglbys wiecej umiescic Chemical Brothers, Interpol, Editors, massivow oraz dj vadima. no i ewentualnie fischerspoonera i MIA
jak dla mnie z listy mogloby byc usuniete w celu pozyskania miejsca na w/w zespoly:
sex pistols - kurcze ich czas minal juz kope lat temu;
Coco Rosie - muza dla 'wybrancow', zalosna podroba bjork;
w ogole czy jest szansa na to my moc pobrac sobie taka playliste by moc ja sobie sluchac jadac autem do henka? -
jacek
kasował nie będe, grają na heinekenie to są na liście...(zresztą nie jest ich aż tak strasznie dużo...)
-
jacek
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne