-
Anonim
-
paraSOLE_ADDICT
-
Królis
Właśnie dotarłem do domu i musze z przykrością stwierdzić że była to najgorsza edycja tego festiwalu na jakiej byłem. Denerwuje mnie to że powoli Open'er staje sie coraz bardziej comercyjny przez co na Doły zjeżdża sie buractwo i chamstwo no i jeszcze Ci dresiaże ktorzy zamias w Sopocie wysiedli w Gdyni i przyszli za basem... Jezeli chodzi o ogranizacje to spoko moze i była dobra ale troche mnie rozwalała liczba scen:/ Co za dużo to nie zdrowo. Poza tym te całe świetne Alterkarty, które miały rozprawić sie z kolejkami, superby było gdyby nie trzeba było czekac na wydruczek 2 min i to tylko w tym przypadku kiedy w ogóle można ja użyc. Takie moje odczucie a i gwiazdy też w tym roku nie powalały poza Massiv, Fischerspooner, Chemical no i Ojcem Karolem :)
...Zasrany Heineken Indi'er Festival...
krulis@o2.pl slij ankiete -
Anonim
-
-
natali
-
Anonim
-
m zet
>Isabelle napisała:
>jak będziecie podawać maile - to piszcie na prv.
>
>Pzdr:)
też poprosze ankiete :] -
Paulina
paulina.koczab@gmail.com ja też piszę i mam ankietę z Heinekena ale pisze na inny temat zupełnie też bym była wdzięczna jak byś mi wypełniła http://webankieta.pl/ankieta/w1hptt... -
Anonim
-
Paulina
w sumie to nie pomyślałam o tym żeby napisać zero..ogólnie ankiecie mojej brakuje wiele do 'dobrej' ankiety..myślałam, że będzie łatwo ją zrobić a jednak okazało się, że konsultacje z osobami trzecimi by się przydały..ale niestety nie mogę już jej zmienić,bo by skasowały się dotychczasowe wyniki..dlatego proszę o wyrozumiałość co do błędów, które nie ukrywam są..nawet i duże... i z góry dziękuje za pomoc..bo bardzo mi zależy na Waszych odpowiedziach, pozdrawiam
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...
Miejsca grona (2)
-
Port Lotniczy Gdynia-Kosakowo , Gdynia
-
Port Lotniczy Gdynia-Kosakowo , Gdynia
- Dodaj miejsce