Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

>Filip napisał
    >Crystals Castles było zajebiste akurat.
    >A co do powrotu do łask Nowego Światu, to było na serio
    >czy z ironią, bo widzę, że można spodziewać się
    >wszystkiego.
    >A Afrika Bambaataa kradła Kraftwerkowi, a to wacki jedne!!!

zgadnij ??
  • Wrecekrzepki

Jechanie po Warszawie jest bardzo dojrzalym argumentem. My, mieszkancy Warszawy, dzieki temu juz widzimy swoj blad i obiecujemy poprawe.
  • Barbarossa

>żuczek:> napisała:
    >>Piotr A napisał
    >>No i co z tego?? Czy to powód by mu jechać??
    >>
    >>Widzę po Twoim opisie, że lubisz Crystal Castless??
    >Więc
    >>podobało Ci się jak woklaistka tego zespołu rzuciła
    >>ręcznik w publikę i dodając, że przed chwilą się nim
    >>podcierała (to co mają dziewczynki). Więc wybacz
    >dyskusja
    >>z Tobą jest załosna.
    >
    >to posłuchaj, Tobie się nie podoba, jak ona rzuca
    >ręcznikiem, a mnie się nie podobają jego kretyńskie
    >wypowiedzenia i już :]]
    >
    >a za warszawe przepraszam, ale chyba każdy wie jaki jest
    >stereotyp młodego Warszawiaka(STEREOTYP, nie uogólniam)

Jezu, dlaczego zawsze i wszędzie wszystko prowadzi do tematu, że Warszawiacy są tacy straszni. Rany są, ale to jest mały procent. Jak w każdym mieście. Nie wiem czemu całą Polska tak zazrości osobom, które mieszkają w stolicy. Urodziłem się tu i tyle, nie wywyższam się jakoś z tego powodu. Cieszę się, że tu mieszkam i tyle. Taka dyskusja jest zbędna chyba tutaj...
  • Anonim

moje Warszawskie ego czuje sie pocharatane.

• Anonim

Sam festiwal oceniam super pozytywnie, śmieszne sytuacje , mili ludzie (kings of leon , placebo)
    Dało mi to dużo siły :D

Chciałbym gorąco pozdrowić organizatorów i życzę powodzenia w przyszłym roku : D

Dobrej nocki; - )
  • żuczek:>

ja pierdole co za ludzie... nikomu nie zazdroszcze, że mieszka w wawie. powiem, że byłam kilka razy i na serio wiem, że nie ma czego. po 2, powiedziałam o stereotypie, nie o każdym kto się tam urodził... czytać nie umiecie? no więc prosze, skończcie napinanie się. nara.
  • Barbarossa

>żuczek:> napisała:
    >ja pierdole co za ludzie... nikomu nie zazdroszcze, że
    >mieszka w wawie. powiem, że byłam kilka razy i na serio
    >wiem, że nie ma czego. po 2, powiedziałam o stereotypie,
    >nie o każdym kto się tam urodził... czytać nie umiecie?
    >no więc prosze, skończcie napinanie się. nara.

heh, ale moja wypowiedź nie jest napinką, to ty sie teraz napinasz; ] spokojnie. nara
  • Skaven

Wiecie co, analizując ostatnie posty na tym forum doszedłem do wniosku, że najwyższa pora nacisnąć na górze strony taki link: "przestań obserwować". W związku z tym życzę Wam wszystkim więcej luzu, mniej napinek i oczywiście zajebistego festiwalu za rok.

tylko te napiny są spowodowane nie wiem czym. myślę, że tym, że napisałam, że nie podoba mi się wawa i ostrego teksty. prosiłam o luz wiele razy, ale widać, że większość czyta tylko część wypowiedzi, a resztę sobie dopisuje. pzdr
  • Wrecekrzepki

Powiedz nam, co wspolnego ma Twoje nie lubienie Warszawy z tematem "Heineken Open'er 2009"? Ja nie przepadam za ozorkami. Kto jeszcze czegos nie lubi?

lol, żadnego, tylko, ktoś mi zarzucił(może nie dosłownie, nie pamiętam jak to było), że jestem dzieckiem z chmielnej(cokolwiek to jest, u mnie w mieście bardzo piękna, zabytkowa ulica) z Wawy. pozdro. już się nie napinam,radzę całej reszcie także.
  • Adrian

czy ktoś wie może gdzie odbedzie sie przyszly opener?
  • stjk

stawiałbym jednak na Gdynię :)
  • MaLiN

>Adrian napisał
    >czy ktoś wie może gdzie odbedzie sie przyszly opener?

A czemu miałby się odbyć gdzie indziej niż przez ostatnie lata?
  • Mały szary człowiek.

Siema Ej mam takie strasznie głupie pytanie, ale może ktoś pamięta. Co miał napisane q-tip na koncercie na openerze ?; d .

Z tego co pamietam bylo to cos takiego Everything what you .......... now I ........... in primary school.; p

szok nie moge sobie przypomniec
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki