-
jagustynka
jak widze do tej pory nie ma takiego watku a z pewnoscia znajda sie openerowicze ktorzy chca odnalezc jakies osoby! nie zawsze przeciez zdazy sie wziac jakis namiar...:) wiem wiem, ludzi bylo na openerze nieziemsko duzo ale cuda sie zdarzaja!:-)
a tak btw swietnie bylo! -
Anonim
haha, to byłoby cudowne znaleźć tego wspaniałego człowieka z koncertu Interpol, który kazał mi zamykać oczy i wyobrażać sobie Barcelone. :P -
Aur!nko
Mhm... Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...
Sławek z Głogowa, który na Editors stał po prawej stronie pod samą sceną... Czarne półdługie włosy, piękny uśmiech, genialny głos, zniewalające spojrzenie... Na Openera przyjechał prawdopodobnie z kolegą Michałem... Kiedy "wyniósł" mnie na publiczność, ślad po nim zaginął... :( -
jagustynka
dobrz, a ja chetnie znajde chlopaka w loczkach ktory wraz z kolega siedzial pod red pulsem w niedziele ok. 5 rano (tzn juz w poniedzialek); ) kto wie kto wie?! -
-
Poprostu Filip.
> dobrz, a ja chetnie znajde chlopaka w loczkach ktory wraz z kolega siedzial pod red pulsem w niedziele ok. 5 rano (tzn juz w poniedzialek); ) kto wie kto wie?!
Kolega miał blond włosy, raczej średnio długie? -
jagustynka
-
Poprostu Filip.
Pasuje do opisu moich kolegów z namiotu, ale nie jestem pewien bo nic mi nie mówili że poznali jakąś miłą dziewczynę; ) -
jagustynka
hmm z namiotu? ale oni raczej nie byli z pola namiotowego bo kierowali sie w strone parkingu... -
Poprostu Filip.
No to raczej nie byli moi przyjaciele, ale opis pasuje i tego dnia do tej godziny też byli w czerwonym namiocie. -
jagustynka
chyba ze mieszkaliscie na polu namiotowym nie openerowym:-)
hm a moze jeszcze jakis znak szczegolny... mial chyba niebieskie buty dc? zielonawa kurtke? cos takiego?:) -
Poprostu Filip.
nie to na pewno nie oni :) jeden miał ciemne buty emerica a drugi circy -
jagustynka
-
Anonim
A ja szukam chłopaka ze słonecznego z kolczykiem w brwi .Widzieliśmy sie tylko jak jechaliśmy na i wracaliśmy z open'era. Chętnie bym go poznała...;) -
sok kiwi
panów, którzy na cool kidsach stali blisko sceny, po lewej stronie i pogowali, jeden w dłuższych włosach, jasny brąz (chyba trochę lokowane) w czerwonych spodniach i trampkach, a drugi w ciemnej koszulce i prawie bez włosów, przemycili mnie pod scenę, i zapomniałam podziękować; ) -
Lucky Looser with no luck
>a nie napisała:
>A ja szukam chłopaka ze słonecznego z kolczykiem w brwi
>.Widzieliśmy sie tylko jak jechaliśmy na i wracaliśmy z
>open'era. Chętnie bym go poznała...;)
no i z "ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" topic zmienia się w "randkę w ciemno" :) -
sok kiwi
-
Dott
Dobra, to tak może nie randkowo ani szukaniowo.
Stałam se na Roszin z dosyć niepocieszoną miną (a tak naprawdę to zamyśloną, że czemu już po Raconteursach) i nagle moim oczom ukazało się dwóch panów, jeden z nich spojrzał na moją nieco smutną osobę, uśmiechnął się od ucha do ucha, powiedział radośnie "heeeeej!" i poklepał przyjacielsko po plecach.
No odzyskałam wiarę w ludzi ! :))) Jeśli ten miły człowiek to czyta, to bardzo dziękuję za ten mały, sympatyczny gest. -
Chudy
Pani fotograf, która poczęstowała nas ludzi spod barierki wodąprzed koncertem chemsów. By podziękować ofcourse -
˙·٠•● Marcin ●•·
Uratowało nam to życie!
BTW. Pamiętam kolegę :) stałem bezpośrednio za Tobą...Ty stałeś przy samej barierce :) Sorrki za ścisk, ale z tyłu napierali :/ -
Chudy
ta spoko xD rozumiem doskonale :D bylismy tam we 3 z qmplami wiec latwiej bylo bronic wyczekanych przez 9 godzin miejsc na chemsach :D
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne