Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • jagustynka

jak widze do tej pory nie ma takiego watku a z pewnoscia znajda sie openerowicze ktorzy chca odnalezc jakies osoby! nie zawsze przeciez zdazy sie wziac jakis namiar...:) wiem wiem, ludzi bylo na openerze nieziemsko duzo ale cuda sie zdarzaja!:-)
    a tak btw swietnie bylo!
  • Anonim

haha, to byłoby cudowne znaleźć tego wspaniałego człowieka z koncertu Interpol, który kazał mi zamykać oczy i wyobrażać sobie Barcelone. :P
  • Aur!nko

Mhm... Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...
    Sławek z Głogowa, który na Editors stał po prawej stronie pod samą sceną... Czarne półdługie włosy, piękny uśmiech, genialny głos, zniewalające spojrzenie... Na Openera przyjechał prawdopodobnie z kolegą Michałem... Kiedy "wyniósł" mnie na publiczność, ślad po nim zaginął... :(
  • jagustynka

dobrz, a ja chetnie znajde chlopaka w loczkach ktory wraz z kolega siedzial pod red pulsem w niedziele ok. 5 rano (tzn juz w poniedzialek); ) kto wie kto wie?!
  • Poprostu Filip.

> dobrz, a ja chetnie znajde chlopaka w loczkach ktory wraz z kolega siedzial pod red pulsem w niedziele ok. 5 rano (tzn juz w poniedzialek); ) kto wie kto wie?!

Kolega miał blond włosy, raczej średnio długie?
  • jagustynka

kolega tak! a ten w loczkach brazowe! wiesz cos?:)
  • Poprostu Filip.

Pasuje do opisu moich kolegów z namiotu, ale nie jestem pewien bo nic mi nie mówili że poznali jakąś miłą dziewczynę; )
  • jagustynka

hmm z namiotu? ale oni raczej nie byli z pola namiotowego bo kierowali sie w strone parkingu...
  • Poprostu Filip.

No to raczej nie byli moi przyjaciele, ale opis pasuje i tego dnia do tej godziny też byli w czerwonym namiocie.
  • jagustynka

chyba ze mieszkaliscie na polu namiotowym nie openerowym:-)
    hm a moze jeszcze jakis znak szczegolny... mial chyba niebieskie buty dc? zielonawa kurtke? cos takiego?:)
  • Poprostu Filip.

nie to na pewno nie oni :) jeden miał ciemne buty emerica a drugi circy
  • jagustynka

ajajaj no nic, szukam dalej:)
    ale thx za pomoc:)
  • Anonim

A ja szukam chłopaka ze słonecznego z kolczykiem w brwi .Widzieliśmy sie tylko jak jechaliśmy na i wracaliśmy z open'era. Chętnie bym go poznała...;)
  • sok kiwi

panów, którzy na cool kidsach stali blisko sceny, po lewej stronie i pogowali, jeden w dłuższych włosach, jasny brąz (chyba trochę lokowane) w czerwonych spodniach i trampkach, a drugi w ciemnej koszulce i prawie bez włosów, przemycili mnie pod scenę, i zapomniałam podziękować; )
  • Lucky Looser with no luck

>a nie napisała:
    >A ja szukam chłopaka ze słonecznego z kolczykiem w brwi
    >.Widzieliśmy sie tylko jak jechaliśmy na i wracaliśmy z
    >open'era. Chętnie bym go poznała...;)

no i z "ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" topic zmienia się w "randkę w ciemno" :)
  • sok kiwi

taki temat w końcu powstaje na każdym gronie, prędzej czy później; D
  • Dott

Dobra, to tak może nie randkowo ani szukaniowo.

Stałam se na Roszin z dosyć niepocieszoną miną (a tak naprawdę to zamyśloną, że czemu już po Raconteursach) i nagle moim oczom ukazało się dwóch panów, jeden z nich spojrzał na moją nieco smutną osobę, uśmiechnął się od ucha do ucha, powiedział radośnie "heeeeej!" i poklepał przyjacielsko po plecach.
    No odzyskałam wiarę w ludzi ! :))) Jeśli ten miły człowiek to czyta, to bardzo dziękuję za ten mały, sympatyczny gest.
  • Chudy

Pani fotograf, która poczęstowała nas ludzi spod barierki wodąprzed koncertem chemsów. By podziękować ofcourse
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Uratowało nam to życie!
    BTW. Pamiętam kolegę :) stałem bezpośrednio za Tobą...Ty stałeś przy samej barierce :) Sorrki za ścisk, ale z tyłu napierali :/
  • Chudy

ta spoko xD rozumiem doskonale :D bylismy tam we 3 z qmplami wiec latwiej bylo bronic wyczekanych przez 9 godzin miejsc na chemsach :D
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki