-
...
-
pieróg .
no popatrz a zawsze wydawało mi się że to oni nagrali ten kawałek z mandarynką.
-
Asia
jejku
jakbym ja miała nie jechać, bo jedzie jakiś zespół, który mi się nie podoba, to bym się załamała, że jedzie muse, bo to taki kupowaty zespół, że ho!
sonic youth to kosmos i zamiast kręcić nosem, że na komercyjnym festiwalu, że będą krótko grali, że thurston nie będzie robił cudów z gitarą, zastanówmy się, jak to zrobić, żeby się zachwycili Polską i nami i żeby przyjechali wkrótce na regularny koncert :))) (inna rzecz - gdzie :P)
tym co nie znają polecam w celach dydaktycznych - zobaczcie skąd czerpią inspirację współczesne zespoły tzw. alternatywne
i żeby te zespoły grały za dwadzieścia lat tak jak oni; D
ja już nie mogę się doczekać :D -
Tomas
-
-
Anonim
>Tomas napisał
>to najciekawszy zespol na calym festiwalu
zaraz po Brzozie :P -
i nazywałem się Cortez
nie nie, to po SY wszystko może być zaraz. SY nie jest zaraz po nikim. -
Ależ moi drodzy. SY to zespół, więc wszystko się może zgadzać, albowiem gdyż ponieważ Bjork to wokalistka, jeno Z zespołem przybędzie.
O. -
Anonim
po 21 już nie będzie chyba tak zupełnie jasno? :>
[chociaż jakoś większość filmików z innych festiwali rozgrywała sięw świetle dziennym, więc póki co łatwiej sobie tak wyobrazić niż nocny;]
/ ojoj,już b.niedługo :D -
pil
ja mysle ze duzo osob przyjdzie tylko po aby uslyszec SY
mam male obawy, ale jestem pelen nadzieji; )
a btw. w zeszlym roku, gdy jechalem pociagiem specjalnie na coldcut i sigur ros (szczescie, akurat w jednym dniu dawali wystep :) ) to w uszach mialem nowiuskie Rather Ripped, a w glowie mysl ze akurat z tym materialem mogliby sie wstrzelic na takiego open era - no i prosze :]
co do plyt to tez polecalbym daydream nat., dalej evol, goo koniecznie, dirty-swietna tez jest ta przed RR, czyli sonic nurse-bylbym sklonny uznac ja za najlepsza, bardzo mnie zaskoczyli wtedy tym albumem - dobrze byloby na koncercie uslyszec wlasnie taka przeplatanke sonic nurse z RR, a widze tez ze wyszlo jakies znowienie daydream, wiec... :)
-
Anonim
bardzo ograniczenie oglądałam ostatnio jakieś setlisty i przynejmniej do niedawna lwią część stanowiło RR. mam nadzieję, że po prostu nie zabraknie, hmm, najważniejszych kawałków, nie tylko DN, ale i Goo..
ostatnio słucham tylko NYCG&F, ale pewno się nic nie trafi, mało 'festiwalowego' potencjału; )
mam nadzieję, że będzie totaltrash,bo mam jakaś wersje koncertową i idealnie się wpisuje w wyobrazenia o tym nadchodzącym.
jadę tylko na SY, nawet nie wiem, co robic przez resztę, bo wszystko polskie, co bym chętnie usłyszała jest kiedy indziej albo (pink freud) niemalże w trakcie. -
jsnpncz
-
Anonim
Hej Peoples!
Nowa epka Stworów JET jest już dostępna!
http://wsm.serpent.pl/sklep/wykonaw...
W paziu liczne koncerty. Szykujcie uszy.
Zapraszamy!
mp3 z jeta na majspejsie!
http://www.myspace.com/stworywodne
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne