- 1
- 2
-
Marcin
Witam,
Głosujemy na Heineken Open'er - najlepszy festiwal w Europie. Przy okazji można wygrać wejściówki na Open'er 2009
http://eu.virtualfestivals.com/inde...
(do moda - proszę podczepić pod wyróżnione wątki)
-
˙·٠•● Marcin ●•·
-
-
Hellena
A ja sie nie moge tam zarejestrowac bo okienko jest jakos tak dziwnie przesuniete. -
-
>Hellena napisała:
>A ja sie nie moge tam zarejestrowac bo okienko jest jakos
>tak dziwnie przesuniete.
Użyj innej przeglądarki :) -
˙·٠•● Marcin ●•·
Używa pewnie jakiegoś holenderskiego rzęchu; )
Albo pali coś mocniejszego i jej się ramki pieprzą lub w buttona trafić nie może; )
NARF -
-
˙·٠•● Marcin ●•·
Hehehe :D
Hellena zrobiła "Leave Home" teraz robi "Alive Alone" ale podąża "The Golden Path" i imprezuje "Midnight Madness" a nawet czasami jest "Out Of Control" ale mimo wszystko "Keep My Composure".
Jako, że jest w Nederlandach to dużo "The Test" i często jest w stanie "Saturate" i "Get Yourself High!" i na pewno odczuwa "The Private Psychedelic Reel"...mimo wszystko pamięta, że "The Pills Won't Help You Now"
Nie imprezuje sama więc "Hey Boy Hey Girl" i prowadzi często nocne "A Modern Midnight Conversation",ale mimo wszystko "Don't Stop The Rock"i jak już to imprezuje ostro i nie "Surrender" do samego rana "Setting Sun"
Długo "Dream On", ale rano wstaje na kacu "One Too Many Mornings", niemalże "Asleep From Day" jest silna więc "Get Up On It Like This", na kaca dobra jest "Morning Lemon", niestety wszystko wygląda na to, że nadal jest "Under The Influence" ale pewnie zrobi "Do It Again"
No i w dodatku w lipcu na stówę na Heńka "Come With Us" -
Hellena
ROTFL!!! Buahahahahahaha
Dobre!
Uzywam Opery bo jest najlepsza! (tak kolega kazal mi mowic:) -
Gretchen Ross
-
˙·٠•● Marcin ●•·
>Hellena napisała:
>Uzywam Opery bo jest najlepsza! (tak kolega kazal mi mowic:)
Słuchaj się lokalnogronowych kolegów. Firefox jest najlepszy dzięki świetnym wtykom takim jak (lista poniżej)
i wielu wielu innym.
Ściagnij:
- Firefox 3 najnowszy
- Flashplayer + Firefox WMP plugin
- Adblock Plus + filtry polskie niecko.pl
- IE Tab
- OpenSearch Fox
- DownloadHelper
- Foxmarks Bookmark Synchronizer
- YouPlayer
i staniesz się posiadaczką najlepszej przeglądarki :)
-
>Gretchen Ross napisała:
>Firefox? Opera nie obsluguje bardzo dużej ilości stron...
Gdzie tam. Nie te czasy, gdy tak było. Ale jak widać ciągle zalicza wtopy. No i w końcu chodzi o głos na Open'era, to ważniejsze niż jakaś browserologia :D
Zdania nt. przeglądarek są podzielone. I generalnie ja uważam, że powinno się używać tej, która komuś najbardziej pasi i do której się przyzwyczaił.
Tym bardziej, że odkryłem, że na różnych systemach i różnych konfiguracjach, FF chodzi mi szybciej od Opery, a na innych z kolei odwrotnie :D Nie wnikam w to, czemu tak się dzieje i trzymam na kompie cały zestaw przeglądarek. Poza Google Chrome, które mi zdecydowanie nie podpasiło, poza tym Google śmierdzi nowym Microsoftem, tylko takim milutkim i dżezi.
Hm, ciekawe, czemu to tutaj piszę. Hellena, po prostu użyj raz innej, żeby zagłosować na HOF-a, a całe nasze pitolenie miej gdzieś :D
A reszta niechaj też głosuje na Open'era! Kto nie głosuje, a mógłby, to jest godzien wywalenia się w błoto :D -
Gretchen Ross
FF jest dla mnie bardziej funkcjonalny i przejrzysty... po prostu. Na 2 kompie chodzi mi wolniej ale się nie wykrzacza a Opera tak.
Wiem, że to nie te czasy ale mimo wszystko widzę w Operze więcej niedociągłości niż w FF. -
Hellena
Zawsze sie ma explorera i jego mozna uzyc, np teraz jak glosuje :)))
A dla mnie najlepsiejsza jest Opera, a FF byl tragiczny. Takie moje odczucia. -
Gretchen Ross
No chyba kwestia przyzwyczajeń :) U mnie IE się nawet nie uruchamia, od razu się wykrzacza:) -
Anonim
-
˙·٠•● Marcin ●•·
eee... stronnicze.
IE i Opera służą użytkownikowi do przeglądania netu i vice versa :P
FF tylko do przeglądania netu :P -
Gretchen Ross
-
Hellena
Ale w Operze sa te fajurskie widgets i dzieki nim mozna bajerowac.
A co tam wogole u Was slychac? -
˙·٠•● Marcin ●•·
U mnie koło zamnkięte ostatnio się takie utworzyło:
9-17 praca
17-21 uczelnia
21-1 hobby
1-9 sen
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne