Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • gosza

ŚWIETNA WIADOMOŚĆ - PRZESZLIŚMY DO DRUGIEJ FAZY GŁOSOWANIA NA NAJLEPSZY EUROPEJSKI FESTIWAL

dziękujemy :)

KAŻDY MOŻE ZAGŁOSOWAĆ JESZCZE RAZ, ALE NIE WIĘCEJ NIZ RAZ

http://eu.virtualfestivals.com/inde...

• Dott

>restart napisała:
    >KAŻDY MOŻE ZAGŁOSOWAĆ JESZCZE RAZ, ALE NIE WIĘCEJ NIZ
    >RAZ

...nu chyba, że wyczyści ciasteczka ];-D
    chociaż ja jestem internetowo-informatyczny głupek i nie wiem czy to podziała. no w każdym razie go heineken go!
  • Anonim

szczerze mowiac to ja nie widze powodu zeby glosowac na henka bo w tym roku byl sredni; /
    no a widze tam kilka o wiele ciekawszych...
  • Hellena

O Jezu! Ale chodzi o to, ze Open'er jest nasz POLSKi i jak wygra to bedzie niesamowicie fantastycznie!
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Heniek był zajebisty w tym roku dlatego, trzeba zagłosować kilka racy; )
    Poza tym Hellena ma jak zwykle racja baba jedna z niderlandów................... ..................
  • Hellena

No wlasnie i nawet niderlandczycy przyznali ze zamiast na Lowlands to w przyszlym roku na Heinekena przyjada! :P
  • justyna

co będzie jeśli open'er wygra?
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Pewnie powiedzą, że to mega lansiarki festyn i nie przyjadą ludzie pewnie bo przejmą się MEGA tą opinią i festiwal upadnie i Ziółek pójdzie z torbami i MIA urodzi...
    NARF
  • L'esprit électronique

Marcin chciał nam właśnie zasugerować, że to Ziółek zmajstrował dziecko M.I.A.

A moim zdaniem jeśli Open'er wygra, to ziemia się rozstąpi. Pytanie, w którym miejscu i czy zdążymy w międzyczasie pójść na kawę.
  • Hellena

O, ja sie chetnie umowie na kawke. Srasznie lubie takie wypady na kawke! Kto sie pisze?
  • Anonim

no jezeli to ma być ostatnia kawa przed rozpołowieniem się ziemi...
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki