Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • L'esprit électronique

No dobra, dość tej farsy :D Tak, niniejszym wnoszę, żeby traktować to jak oficjalne, hehehe.
  • Hellena

Poprostu chciales byc pierwszy kto to oficjalnie napisze :P
  • L'esprit électronique

Jakbym chciał, to bym to zrobił kilka dni temu :D

No dobra, ale jakieś reakcje o zespole poproszę. Bo o ile wielu z nas się wypowiedziało w temacie głównym, to jak wiemy, sporo osób ma problem z nadążaniem za tym, co się tam dzieje :D
  • Anonim

Jaram się.
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Może być zajebisty koncert przy którym będę darł mordę i skakał co niemiara, gdy poleci One Step Beyond czy Baggy Trousers; )
  • Anonim

Brak zajawy, ogromny brak.
  • Hellena

No dla mnie sa strasznie skoczni! Nawet ja bym sie o jakies letkie pogowanie pokusila! Nie znalam ich, ale bardzo wpadaja w ucho!
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

SKA->POP...ale nadal SKA
  • Dott

Już wolę Midnight Madness :d
    Raczej się nie wybieram. Za ska jakoś nigdy nie byłam, ale mogłoby być wesoło. Tak więc wszystko zależy od tego, co się będzie działo na innych scenach i czy nie trzeba sobie będzie grzać miejsca gdzieś przy mainie :P
  • Królis

No ja powiem że bez rewelacji... Spodziewałem się że na pierwszy ogień pójdzie jakaś ulta hiper mega grzmoto (zord) gwiazda pokroju braci Pudzianowskich...
  • Asłu

Hmmmm......
    Nie przepadam za ska.
    Ale to, kurnachata, Madness..
    Nie do końca satysfakcjonuje, choć przejdę się, jeśli nie będzie nic ciekawszego.
  • Anonim

to ja umarłam ze szczęścia xD!!!!
  • Ka.ś

świetnie!
  • kundzia

mogą być - przynajmniej nie będzie tłumów :)
  • Hellena

OD dwoch dni kocham ta piosenke!
  • G

super :D
  • gorący Kurek

ee..bez rewelacji. Spodziewałam się GIGANTÓW na pierwszym ogłoszeniu, tym bardziej że jest tak późno, a przy Placebo i Gossip, Madness to nie jest specjalne szaleństwo jak dla mnie. Będzie okazja żeby zajrzec co się dzieje na innych scenach:P
  • Anonim

Szał ! MADNESS wreszcie !
    Ska-granie na taką skalę... Do zo wszystkim; )
  • Anonim

ciesze sie tylko a baggy trousers :d.
  • Ś.69

Oh what fun we had... :)
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki