-
No dobra, dość tej farsy :D Tak, niniejszym wnoszę, żeby traktować to jak oficjalne, hehehe.
-
Hellena
-
Jakbym chciał, to bym to zrobił kilka dni temu :D
No dobra, ale jakieś reakcje o zespole poproszę. Bo o ile wielu z nas się wypowiedziało w temacie głównym, to jak wiemy, sporo osób ma problem z nadążaniem za tym, co się tam dzieje :D -
Anonim
-
-
˙·٠•● Marcin ●•·
Może być zajebisty koncert przy którym będę darł mordę i skakał co niemiara, gdy poleci One Step Beyond czy Baggy Trousers; ) -
Anonim
-
Hellena
No dla mnie sa strasznie skoczni! Nawet ja bym sie o jakies letkie pogowanie pokusila! Nie znalam ich, ale bardzo wpadaja w ucho! -
˙·٠•● Marcin ●•·
-
Dott
Już wolę Midnight Madness :d
Raczej się nie wybieram. Za ska jakoś nigdy nie byłam, ale mogłoby być wesoło. Tak więc wszystko zależy od tego, co się będzie działo na innych scenach i czy nie trzeba sobie będzie grzać miejsca gdzieś przy mainie :P -
Królis
No ja powiem że bez rewelacji... Spodziewałem się że na pierwszy ogień pójdzie jakaś ulta hiper mega grzmoto (zord) gwiazda pokroju braci Pudzianowskich... -
Asłu
Hmmmm......
Nie przepadam za ska.
Ale to, kurnachata, Madness..
Nie do końca satysfakcjonuje, choć przejdę się, jeśli nie będzie nic ciekawszego. -
Anonim
-
Ka.ś
-
kundzia
-
Hellena
-
G
-
gorący Kurek
ee..bez rewelacji. Spodziewałam się GIGANTÓW na pierwszym ogłoszeniu, tym bardziej że jest tak późno, a przy Placebo i Gossip, Madness to nie jest specjalne szaleństwo jak dla mnie. Będzie okazja żeby zajrzec co się dzieje na innych scenach:P -
Anonim
Szał ! MADNESS wreszcie !
Ska-granie na taką skalę... Do zo wszystkim; ) -
Anonim
-
Ś.69
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne