Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Hardy

Hm, spędziłem parę pierwszych kawałków pod sceną, ale szybko stwierdziłem że to nie to. Generalnie człowiek bardziej się skupiał na tym by przeżyć niż na samej muzyce i zabawie. Potem byłem trochę bardziej z tyłu gdzie atmosfera była o wiele przyjemniejsza i można było 'spokojnie' poskakać :)
  • rokendroll

w sumie prawda. Lepiej było po prawej stronie sceny gdzie stała ekipa z rudemakera i chyba robiła tam porządek.
  • bet'on

Fuckin lovely :)
  • Agol

rewelacyjny koncert. Dawno się tak nie wyskakałam. Na początku miałam wrażenie, że trochę olewają, ale potem się rozkręcili i było bosko. Madness są najlepszym dowodem na to, że alkohol i dragi konserwują, też chcę mieć taką kondycję na starość:D
  • G

Setlista była identyczna jak w Glaston? http://www.setlist.fm/setlist/madne... Niestety tylko końcówkę koncertu widziałem :(
  • bet'on

>Agol napisała:
    >rewelacyjny koncert. Dawno się tak nie wyskakałam. Na
    >początku miałam wrażenie, że trochę olewają, ale potem
    >się rozkręcili i było bosko. Madness są najlepszym
    >dowodem na to, że alkohol i dragi konserwują, też chcę
    >mieć taką kondycję na starość:D

No jeśli chodzi o początek, to rzeczywiście było trochę ziewająco, ale z każdą piosenką coraz milej. Niestety końcówki nie słyszałem bo poszedłem na FNM (po House of fun).

Ale z tymi dragami i alkhololem to jednak trzeba chyba uważać, żeby cienkiej czerwonej linii nie przekroczyć. :D

• G

A ja przed "House of Fun" przybiegłem z Emiliany T. :)
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki