-
Hardy
Hm, spędziłem parę pierwszych kawałków pod sceną, ale szybko stwierdziłem że to nie to. Generalnie człowiek bardziej się skupiał na tym by przeżyć niż na samej muzyce i zabawie. Potem byłem trochę bardziej z tyłu gdzie atmosfera była o wiele przyjemniejsza i można było 'spokojnie' poskakać :) -
rokendroll
w sumie prawda. Lepiej było po prawej stronie sceny gdzie stała ekipa z rudemakera i chyba robiła tam porządek. -
bet'on
-
Agol
rewelacyjny koncert. Dawno się tak nie wyskakałam. Na początku miałam wrażenie, że trochę olewają, ale potem się rozkręcili i było bosko. Madness są najlepszym dowodem na to, że alkohol i dragi konserwują, też chcę mieć taką kondycję na starość:D -
-
G
Setlista była identyczna jak w Glaston? http://www.setlist.fm/setlist/madne... Niestety tylko końcówkę koncertu widziałem :( -
bet'on
>Agol napisała:
>rewelacyjny koncert. Dawno się tak nie wyskakałam. Na
>początku miałam wrażenie, że trochę olewają, ale potem
>się rozkręcili i było bosko. Madness są najlepszym
>dowodem na to, że alkohol i dragi konserwują, też chcę
>mieć taką kondycję na starość:D
No jeśli chodzi o początek, to rzeczywiście było trochę ziewająco, ale z każdą piosenką coraz milej. Niestety końcówki nie słyszałem bo poszedłem na FNM (po House of fun).
Ale z tymi dragami i alkhololem to jednak trzeba chyba uważać, żeby cienkiej czerwonej linii nie przekroczyć. :D
-
G
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne