Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • L'esprit électronique

Tyle wątków, skąd przyjeżdżają open'erowcy, ale w końcu my też przybywamy, tylko mamy bliżej :D Niektórzy pewnie nawet pieszo, choć ja np. muszę podjechać, hehe.

Gdynia, Gdańsk, Sopot, reszta okoliczna - wbijamy się, prawda? :)

Panie i Panowie trójmieszczanie - kto z Trójmiasta uderza na Open'era???
  • Sylwia .

się wbijamy !
  • Iza-pyza

ja tez co prawda na pieszo nie dam rady, ale skm, szybsza niz swiatlo, zawiezie mnie z gdanska do gdyni :) i przynajmniej o nocleg nie musimy sie martwic
  • Anonim

beastie boys i the roots w moim miescie? nie mozna tego przegapic! :D
  • M ღn!ka

Będę i JA #:o)
  • jośka

ja to se z okna bym mogła pooglądać:P ale bilet jest, więc na legalu:P
  • Anonim

i walka o miejsce w skm o czwartej nad ranem
    wybornie
  • Anonim

a jak wyglada w ogole ta sprawa z autobusami z centrum gdyni?
    dobrze jest to zorganizowane?
  • L'esprit électronique

W zeszłym roku było idealnie. Porządkowi pilnowali przepływu ludzi. Autobus za autobusem, nawet wygodnie było.
  • martóh

w sumie busy miały kursować tylko co 20 minut, ale organizatorzy szybko się zreflektowali że mogą nie podołać więc kiedy jedna grupa ładowała się do pierwszego pojazdu (bez ścisku), drugi autobus był podstawiony, a trzeci właśnie dojeżdżał :)
  • martóh

a jeśli chodzi o temat, to ja przybywam duchowo - mieszkam na cisowej ale w czerwcu niestety wyjeżdżam na parę miesięcy za przysłowiowym chlebem :(
  • Bulbi

będę tez i ja !
  • L'esprit électronique

Ej no co, ja rozumiem, że idziemy w jakość, ale nie powiecie mi chyba, że na tym kończymy?
  • Anonim

no zakladam ze z 3miasta bedzie akurat najwiecej osob.. to musi byc przypadek po prostu ze tak malo osob z pomorza jest w tym gronie :P
  • Anonim

to ja mam do was pytanie.. potrzebuje noclegi, na pewno duza czesc mieszkancow wynajmuje pokoje (itp).. jesli ktos cos wie.. prosze o wiadomosc na prv (brak czasu na szukanie po necie czegos odpowiedniego, a wychodze z zalozenia ze wy-miejscowi wiecie lepiej;)..
    pozdrawiam
  • Anonim

the roots i beastie boys wiec trzeba byc;]
  • Hello ♠

obowiązkowo trzeba się stawić!! już w pracy week wolny ustawiony; ]
  • Anonim

bez względu na wszystko przybęde choćby na piechote z Brzeźna...żyć i nie widzieć The Roots live? nie uchodzi
  • kofeina

Ja też zawitam! :)
    W prawdzie w tym roku głównie w charakterze "heinekenowskiej obsługi", ale i tak bardzo się cieszę z tegoż faktu. :))))
  • L'esprit électronique

Podbijam temat w poszukiwaniu trójmiejskich współopen'erowiczów :D
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki