Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Olek

spoko że będą też sie ciesz że bedzie the prodigi
  • Hellena

Nikt sie na nich nie cieszy?
    W sumie to lepiej bo bedzie tam wiecej mnie!
  • b.usz.

ja chetnie przejde sie na ich koncert. mam nadzieje, ze beda grac w czasie lilly ^^
  • kundzia

po - that' s no my name- było wielkie wow, ale po zapoznaniu się z resztą........ja nie wiem.....i tak w tym czasie na pewno będą buraki albo pendulum, w sumie to chyba wszystko jest od nich na razie lepsze.....
  • L'esprit électronique

> kundzia napisała:
    >po - that' s no my name- było wielkie wow, ale po
    >zapoznaniu się z resztą........ja nie wiem.....i tak w tym
    >czasie na pewno będą buraki albo pendulum, w sumie to
    >chyba wszystko jest od nich na razie lepsze.....

Nie będą, The Ting Tings nie grają w sobotę. Zatem w czasie TTT mogą się zdarzyć jedynie: Lily Allen, Kings Of Leon, Placebo, The Prodigy, Santigold lub Fat Freddy's Drop.
  • kundzia

'' jedynie'' :D
  • UK all the way!give'em a beat!

Ja tam się cieszę; )
    lubię czasem taką ''banalną'' muzykę,pozwala odetchnąć i pocieszyć się z faktu,że powiedzmy nawet słoneczko świeci.

Liczę na That's not my name (perka jest fajna :P)
    i Shut up and let me go
    Great Dj jakoś mi nie podchodzi.. :/
  • .ozeszty

Ja sie zdziwilem kiedy pierwszy raz uslyszalem That's Not My Name - bardzo przyjemny numer. Niestety pozostale dokonania zespolu juz mi nie podchodza.
  • kundzia

pozostałe lecą jakimś punkiem
  • Anonim

Obadałem. Idę
  • !ka

Fajnie się tego słucha, lekkie miłe i pzyjemne :) Mam nadzieję, że jakoś mega nie będzie mi kolidowało bo na Placebo I prodigy nie chce stac na szarym końcu XD
  • Türkiye'ye seviyorum!

Ting Tings dało radę, serio :)
  • Urbanturban

Dało radę to myślę, mało powiedziane. Dla mnie jeden z najlepszych koncertów na festiwalu. Minus tylko taki, że niby masa ludzi na koncercie, a wydawało się, że prawie nikt ich nie zna
  • Bazylicosieniemyli

>Urbanturban napisał
    >Dało radę to myślę, mało powiedziane. Dla mnie jeden z
    >najlepszych koncertów na festiwalu. Minus tylko taki, że
    >niby masa ludzi na koncercie, a wydawało się, że prawie
    >nikt ich nie zna

Trzeba było stać z przodu :d Tam najlepsza zabawa była :d
  • peggysue

potwierdzam; >
  • bet'on

Za dźwiękowcami też była świetna zabawa. Jedno z openerowych odkryć, bo ich wcześniej nie znałem.
  • Bazylicosieniemyli

Jeśli widzieliście gdzieś tego człowieka na dole, to jest szansa żę zrobił wam zdjęcia. Tak udało mi się wejść z lustrzanką, jednak oświetlenie + ograniczone sposoby wejścia nie dały super efektów końcowych zdjęć, dlatego na tych ciemniejszych fotach widać okropne ziarno; )

Tak czy siak, zapraszam do różnych galerii z najlepszych koncertów Open'era. Na razie jest tylko ta, więcej ukaże się w swoim czasie :)

Adres:
    http://bazylicosieniemyli.pl/opener...
  • Anonim

Baaaardzo pozytywnie. Serio, serio :)
  • weejet

chcialbym bardzo goraco pozdrowic i przeprosic tych wszystkich biednych idiotow, ktorych skopalem w namiocie probujac przejsc nad ich nie-dajacymi-oznak-zycia cialami, ktore paletaly sie w namiocie pod nogami:-)

sorry:-)
  • Camel, the

Ludzie niech mówią co chcą, ale to był dla mnie najlepszy koncert.
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki