-
Anonim
Zapraszam wszystkich ktorzy tak jak ja wybieraja sie z Poznania do Gdyni koleja... i nie tylko :) -
M.
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Lis.
-
Anonim
-
Anonim
no to do mnie można dopisac jeszcze ok 6 osób. ale pewnie pojedzie mniej. -
Klaudyna
-
Anna
ja też :] dokładnie to z zielonej góry ale nie mam bezpośredniego połączenia więc w poznaniu się przesiadam. -
Anonim
jak myslicie, ile wiary bedzie w pociagu? cos czuje ze dostanie mi sie "najlepsze" miejsce tuz przy drzwiach...:/ -
Anonim
w zeszlym roku trafilo mi sie najlepsze miejsce... przy WC :/, mam nadzieje ze nie bedzie tak samo w tym roku... -
Klaudyna
a jakos nie zauwazylam wielkich tlumow rok temu :?
pamietam, ze mialam miejsce siedzace w niezapelnienonym do konca przedziale... -
Anonim
>Klaudys napisała:
>a jakos nie zauwazylam wielkich tlumow rok temu :?
>pamietam, ze mialam miejsce siedzace w niezapelnienonym do
>konca przedziale...
znajac moje szczescie dostane jednak przydzial przy drzwiach...;( -
Anonim
ja jade:):)
a historia z zeszlego roku:
oczywiscie karnety byly kupione na 3 miesiace przed wielkie podjaranie i oczekiwanie do festiwalu. wreszcie jedziemy pociagiem....
jade z kobieta swoja bylą i ona czyta jakas gazete i sie mnie pyta
Karol czemu tu jest napisane ze festiwal sie zaczyna dzis??
a ja ze pewnie im sie jeblo....
po pol godziny mowie... wiesz co sprawdze na biletach jaka jest data festiwalu tak na wszelki wypadek..
biore karnety sprawdzam i na caly przedzial....OOO KUUURWWWWAAAA
caly czas bylismy pewni ze festiwal sie zaczyna w piatek i nikt dat nie sprawdzil:)
na szczescie spoznilismy sie tylko na fisza , manu chao i pharella:)w tym roku wpadki nie bedzie bo festiwal od piatku na szczscie dla tych co pracuja:D -
Anonim
-
assissan
w zeszłym roku było chyba tak jak zawsze o tej porze w pociągu nad morze;)
ale jak sie wsiada w podstawiany pociąg odpowiednio wcześniej, to jest gites;)
-
Zofija.
i ja dorzuce 6 osob^^ w zeszlym roku, w godzinach rannych, tłokow raczej nie było, prawie cała droge mieliśmy przedział dla siebie :) -
Anonim
-
Anonim
-
tappitíkarrass
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne