Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

2 miejsca w aucie aktualne! wyjazd jutro popołudniu
  • Anonim

6 osob chyba sie z tylu nie zmiesci???
  • Karolina Kuleczka

nie, nawet jak wciągną ... brzuchy :p
  • Anonim

3 max, ale skoda fabia nie jest największym z aut. trójka może pobiec za nami; )
  • Karolina Kuleczka

tej, jaka 3, chyba, że sam będziesz biegł za Skodóvką :>

DWA miejsca są z Poznania lub z Bydgoszczy.
  • D

ciekawe ile osób będzie się cisnęło w pociągu o 1 w nocy, tym po koncercie Beiruta :1
  • /\/\

.. a obczajal ktos, jakies tansze opcje w uslugach oferowanych przez PKP?? .. ja szukalem, ale strona http://www.pkp.pl za bardzo dziala mi na nerwy!:) Cos mi sie obilo o uszy z jakims biletem weekendowym, ale nie moglem znalezc na stronie!:D .. jest tez dobra opcja z biletem, w ktorym w ciagu 14 dni masz do zrealizowania 4 przejazdy! .. nie ukrywam, ze to bylo by mi najbardziej na reke, bo po powrocie z gdyni wybieram sie w gory!:) .. jest tylko kilka pociagow, ktore wchodza w rachube jesli o ten bilet chodzi, ale oczywiscie nie udalo mi sie znalezc, czy dam rade nimi dojechac bo zamiast relacji, znalazlem nazwy tych pociagow kurwaaa!:P .. no przeciez nie pojde do informacji na PKP bo znow na mnie nakrzycza tylko i bede sie bal, ze ktorys z tuptajacych w pospiechu ludzi czekajacych w kolejce, wbije mi noz w plecy!:P .. ale wywod!:D ooojaaa!:D
  • Anonim

teeeeyyy na serio nikt nie zna kogoś kto chce jutro popołudniu w 2 osoby autem dupe do Gdyni zawieźć?
  • /\/\

.. ja moze bym i chcial, ale okazalo sie, ze dopiero w piatek moge jechac, ewentualnie jutro wieczorem!:/ .. jak by co, to zarezerwujcie mi z dwa metry kwadratowe na moj namiot w wielkopolskiej oazie!:P
  • Anonim

a wlasnie, gdzie poznan sie rozbija? obok tła tła? :)
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki