- 1
- 2
-
-
Ewa
-
Anonim
-
Człowiek jak zwierzę
-
-
agata
-
Ka.ś
miło. jak w tym czasie nie bedzie czegos mega to z checia sie wybiore -
gorący Kurek
-
Lu.cash
-
Anonim
Już nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba! Kocham ich a kawałek Flashback jest po prostu zabójczy. Zespół może rzeczywiście niezbyt znany w Polsce ale po tegorocznym Openerze to będzie tylko kwestia czasu :) -
Zabawna historia. Poznałem ich jakoś hm, miesiąc-dwa miesiące temu, czytając o... Ladyhawke. Pani ta, jak niektórzy wiedzą, pochodzi właśnie z NZ i jakoś od niej przeskoczyło mi się do czytania o nowozelandzkich zespołach, pamiętam, że sporo chłopa było na zdjęciu... Ale żebym miało się okazać, że zagrają na Open'erze, to bym w życiu nie pomyślał :D
-
Anonim
-
Dott
łe, nie mogę nigdzie znaleźć, a brzmi bardzo dobrze, więc gdyby ktoś się zechciał podzielić, rzecz jasna w celach promocyjnych, to byłabym megawdzięczna :D
-
Sub
-
jazzowywylew
nie jest to pierwsza wizyta tych panów w polsce i w gdyni. Pare lat temu byli na festiwalu astigmatic i pozamiatali rowno swoim wystepem wiec tylko sie cieszyc ze znow zawitaja u nas. Co do pana ktory oddal 3' komentarz od gory jak nie wiesz o czym piszesz to sie lepiej wstrzymaj, bedzie lepiej dla kazdego, a dla mnie pozostaje nic innego jak czekac na openera ffd górą! -
rumac
kiedy Ziółkowski zaczął mówić o 'zespole z Nowej Zelandii' miałem nadzieję, że chodzi mu o 'czwarty najpopularniejszy nowozelandzki guitarowo-digi-bongo-a capella-rapowo-funkowo-komedio wo-folkowy duet', czyli Flight Of The Conchords :( -
Anonim
-
mamkalosze
kolejny powód po Prodigy, Basement Jaxx, Emilianie Torrini, żeby odszczekać psioczenie;
Ziółek, zwracam honor i sypię popiół na kudłaty łeb :D -
j.f.sebastian
a mnie się nie podoba. z nowej zelandii to ja bym przełknął ladyhawke -
m zet
>L'esprit electronique napisał
>Zabawna historia. Poznałem ich jakoś hm, miesiąc-dwa
>miesiące temu, czytając o... Ladyhawke. Pani ta, jak
>niektórzy wiedzą, pochodzi właśnie z NZ i jakoś od niej
>przeskoczyło mi się do czytania o nowozelandzkich
>zespołach, pamiętam, że sporo chłopa było na
>zdjęciu... Ale żebym miało się okazać, że zagrają na
>Open'erze, to bym w życiu nie pomyślał :D
tak i jak wczoraj w radiu uslyszalem ze z nowej zelandii
to juz sie zacząłem cieszyć że ladyhawke...
:] -
>mateusz. napisał
>
>
>tak i jak wczoraj w radiu uslyszalem ze z nowej zelandii
> to juz sie zacząłem cieszyć że ladyhawke...
>:]
Yyy, tak to nie. Mikołaj powiedział, że world, no to na Boga jakim cudem Ladyhawke.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne