-
˙·٠•● Marcin ●•·
W związku z tym, że sporo osób pyta o to kiedy kto wystąpi (mimo danych na oficjalnej stronie i open-er.pl) proponuję przypiąć.
http://opener.cal.pl/timetable2009....
Dni powinny się zgadzać ale oczywiście godziny póki co z dupy = NIEOFICJALNE
Prośba do Kuby o przypięcie. -
'piotr
w sensie, ze sam sobie wymysliles te godziny, czy na jakiejs podstawie wysuwasz taki rozkład? -
Anonim
-
j.f.sebastian
zwracam się z uprzejmą prośbą do szacownego Alter Art o brak kolizji w piątek pomiędzy zespołami Thievery Corporation, Moby i Crystal Castles. inaczej rozpacz i wyrywanie włosów z głowy -
-
˙·٠•● Marcin ●•·
>'piotr napisał
>w sensie, ze sam sobie wymysliles te godziny, czy na jakiejs
>podstawie wysuwasz taki rozkład?
załamka... ten plik ma obrazować tylko w jakie dni wystąpią artyści - to raz...a dwa, ma obrazować, że istnieje ryzyko "nachodzenia" na siebie świetnych występów...co do godzin to naprawdę wydawało mi się, że napis po prawo rozwikła wszelkie wątpliwości.
Co do piątku to naprawdę nie wiem jak oni to rozwiążą, aby wszyscy byli zadowoleni.
Można by namówić Szydło, aby podpytała Ziółka o to przy okazji następnego spotkania. -
Anonim
-
˙·٠•● Marcin ●•·
Ludzie piszmy petycje do AA, aby nie pozwolił na pokrycie się koncertów:
Moby, Thievery Corporation i Crystal Castles!
Nie możemy do tego dopuścić! -
m zet
>˙·٠•● Marcin ●• napisał
>Ludzie piszmy petycje do AA, aby nie pozwolił na pokrycie
>się koncertów:
>Moby, Thievery Corporation i Crystal Castles!
>Nie możemy do tego dopuścić!
ja tam nie chce pokrycia crystal castles z thievery corporation ale pokrycie któregoś z nich z mobym absolutnie mi nie przekszadza a wrecz pasuje.wiem że jestesm w absolutnej mniejszości:] -
Anonim
-
Bi-ata
-
ula
Oj jestem za. A jak Mi się CC pokryje z Plasiboł to... No właśnie rozpacz. -
olalalala!
>olżi. wrote:
>ja piszę petycję: niech cc pokrywa sie z the kooks! amen!
>
>:3
właśnie niech się nie pokrywa;p
mniej egoizmu!; D -
Anonim
na gronie jest ok. 4500 osób.
dam sobie rękę uciąć że min. połowy na tegorocznej edycji nie będzie.
z tej połowy która ew. będzie udziela się tutaj w porywach może ok 100 osób.
z tych 100 osób które się tu udziela "swoje petycje" chciałaby napisać pewnie 1/3.
więc teraz odpowiedzcie sobie na pytanie ile osób będzie na festiwalu a ile "podpisało" by tutaj wasze petycje.
narzekanie że występy się 'nakładają' jest bez sensu bo i tak jakieś nałożyć się muszą a petycja z kilkoma podpisami nic nie zmieni.
wiem że teraz będą odpowiedzi że wszyscy o tym wiedzą i po co ja się tu produkuję. ale skoro wszyscy o tym wiedzą to po co to pisać ?
-
figazmakiem
dla mnie osobiście tragedii nie ma, cztery rzeczy dla których jade na openera (BJ, CC, Pendulum, Prodigy) nie mają szans sie pokryć bo są w inne dni - a reszta jest już do odżałowania :) -
˙·٠•● Marcin ●•·
>plastikowy s●•٠·˙el napisał
>na gronie jest ok. 4500 osób.
>dam sobie rękę uciąć że min. połowy na tegorocznej
>edycji nie będzie.
>z tej połowy która ew. będzie udziela się tutaj w
>porywach może ok 100 osób.
>z tych 100 osób które się tu udziela "swoje petycje"
>chciałaby napisać pewnie 1/3.
>więc teraz odpowiedzcie sobie na pytanie ile osób będzie
>na festiwalu a ile "podpisało" by tutaj wasze petycje.
>narzekanie że występy się 'nakładają' jest bez sensu bo
>i tak jakieś nałożyć się muszą a petycja z kilkoma
>podpisami nic nie zmieni.
>
>wiem że teraz będą odpowiedzi że wszyscy o tym wiedzą i
>po co ja się tu produkuję. ale skoro wszyscy o tym wiedzą
>to po co to pisać ?
>
Z tą petycją to raczej nie na serio przecież...ale z Szydłem to na serio..czasami coś do niej dotrze i pyta Ziółka. -
W kwestii timetable to chyba mamy jeszcze poczekać. W sensie ustalenia dokładnych godzin startów koncertów na poszczególnych scenach, nie że konkretów kto kiedy.
Nie podepnę tematu, po co? Można to zrobić gdy się pojawi oficjalny :) Teraz to takie rozmowy trochę z dupy jak godziny z dupy, że skorzystam z określenia w naszym wielce nieoficjalnym rozkładzie :) -
Artaz
Bardzo ladny plan, mam zapytanie: czy nie pogrubione nazwy zespolow to ew. niepewne godziny? Czy tak "z dupy" zrobiliscie, bo tak.
Napis uroczy:) -
˙·٠•● Marcin ●•·
Te pogrubienia to były takie moje "MUST BE". Już zniknęły :P
P.S. Kuba przyklej pliss. Krzyczą ikonki gronowe, że nieaktywny mod jesteś czy coś; )
Dobry temat, żeby uświadomić wcześniej, że będą musieli wybierać :P Bo nie? -
hani
te ikonki krzyczą, że Kuba jest modem, ale już nie jest Gronowładnym :) -
ℓucy.
Na pewno w oddzielnych dniach muszą być Kings of Leon, Placebo i Arctic Monkeys. Bo to jak dla mnie takie największe gwiazdy. Ale Crystal Castles nie może mi się z niczym z tego pokryć! Tylko spróbują!; D
No i chciałabym Gossip, The Ting Tings i The Kooks zobaczyć jednak. Mam nadzieję, że mądrze to ułożą; D.
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne