- 1
- 2
-
gh
"Lily Allen i Faithless na Coke Live Music Festival"
http://muzyka.onet.pl/10172,1520505... jedzie ktoś? -
Anonim
-
gh
Dopiero 2 wykonawców podali...
Na Faithless chętnie bym sie wybrał.
Kraków niedaleko :) -
Anonim
W zeszłym roku też zupełnie nic ciekawego nie grało moim zdaniem :P.
Do Krakowa bym pojechał, chętnie, to najpiękniejsze miasto w Polsce, przed Wrocławiem i Warszawą :D -
-
˙·٠•● Marcin ●•·
W Krakowie tą wystąpi fajny artysta :) Na pewno pojadę na niego..mianowicie Ennio Morricone :) -
Anonim
-
meggie :)
na Faithless chętnie, b.chętnie.
z wrocka rzut beretem.. wzdłuż autostrady :) -
i nazywałem się Cortez
>Mort napisał
>W zeszłym roku też zupełnie nic ciekawego nie grało moim
>zdaniem :P.
>Do Krakowa bym pojechał, chętnie, to najpiękniejsze
>miasto w Polsce, przed Wrocławiem i Warszawą :D
jakto nie? Shaggy był :D -
The Blower's Daughter
>AMON TOBIN i BONOBO w Polsce !!! napisał
>mianowicie Ennio Morricone :)
o tak właśnie! Tylko czemu we czwartek? Ale co tam... -
Anonim
Byłem w tamtym roku i nie żałuje:) Shaggy zrobił niezły show, a Jay-Z hmm przesiezdziałem w namiocie coke, na wygłupach :) -
spotless mind
o kurwa :D baunsowac na Shaggy'm a na Jayu siedzieć w namiocie... popierdolone nieźle; ] w tym roku też gorąco: Lily Allen i Common na plus -
sebastian
-
Anonim
no czasem tak bywa:) totalnie nie mój gust i jego zachowanie na scenie :) -
spotless mind
jak szalejesz na Shaggy'm to aż się boję spytać ze względu na jakich wykonawców jedziesz na Open'er xP -
Anonim
nikt nie powidział, że szaleje na jego punkcie:) ale bardziej mi się jego występ podobał niż Jay :) a na Open'er jadę dla przydody :) choć widziałem pare interesujących zespołów :) -
G
szkoda, że Commona do Gdyni nie zaprosili.. wolałbym wszystko na jednym pięciodniowym festiwalu w jednym miejscu; D
możliwe, że się wybiorę i w tym roku, bo jak Faithless grali w Gdyni to stałem pół koncertu w kolejce po piwo, a nie pod sceną.
w ogóle widzę, że CLMF rośnie w siłę jak HOF: nowa lokalizacja, więcej artystów i jeden dzień dłużej. -
Anonim
Możecie mi wytłumaczyć czemu na gronie się nic kompletnie nie dzieje, a propo tegorocznego festivalu? Nikt nie odsprzedaje biletów, nikt nie mówi o wykonawcach, a grono Coke zastało się od zeszłego roku.
Nie warto jechać?
-
sebastian
-
G
no ja się w zeszłym roku wypisałem z tamtego grona, bo nikt nie pisał; ) -
PJM
Chyba pojadę, bo po Heinekenie nie mogę dojść do siebie i potrzebuję jakiegoś festiwalu...
Fejtlesi - warto zobaczyć jeszcze raz, też dwa lata temu się w kolejkę po piwo wpakowałem i tylko z daleka słyszałem insomnię...
Common - też sie zapowiada ok...
Kurczę, pojadę chociaż po to, żeby poczuć namiastkę Henia...
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne