Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • gh

"Lily Allen i Faithless na Coke Live Music Festival"

http://muzyka.onet.pl/10172,1520505... jedzie ktoś?
  • Anonim

eee, totalnie nie ciekawe... :|
  • gh

Dopiero 2 wykonawców podali...
    Na Faithless chętnie bym sie wybrał.
    Kraków niedaleko :)
  • Anonim

W zeszłym roku też zupełnie nic ciekawego nie grało moim zdaniem :P.
    Do Krakowa bym pojechał, chętnie, to najpiękniejsze miasto w Polsce, przed Wrocławiem i Warszawą :D
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

W Krakowie tą wystąpi fajny artysta :) Na pewno pojadę na niego..mianowicie Ennio Morricone :)
  • Anonim

O tak, to świetny kompozytor.
  • meggie :)

na Faithless chętnie, b.chętnie.
    z wrocka rzut beretem.. wzdłuż autostrady :)
  • i nazywałem się Cortez

>Mort napisał
    >W zeszłym roku też zupełnie nic ciekawego nie grało moim
    >zdaniem :P.
    >Do Krakowa bym pojechał, chętnie, to najpiękniejsze
    >miasto w Polsce, przed Wrocławiem i Warszawą :D

jakto nie? Shaggy był :D
  • The Blower's Daughter

>AMON TOBIN i BONOBO w Polsce !!! napisał
    >mianowicie Ennio Morricone :)

o tak właśnie! Tylko czemu we czwartek? Ale co tam...
  • Anonim

Byłem w tamtym roku i nie żałuje:) Shaggy zrobił niezły show, a Jay-Z hmm przesiezdziałem w namiocie coke, na wygłupach :)
  • spotless mind

o kurwa :D baunsowac na Shaggy'm a na Jayu siedzieć w namiocie... popierdolone nieźle; ] w tym roku też gorąco: Lily Allen i Common na plus
  • sebastian

na dzejzim siedziec. grzech :)
  • Anonim

no czasem tak bywa:) totalnie nie mój gust i jego zachowanie na scenie :)
  • spotless mind

jak szalejesz na Shaggy'm to aż się boję spytać ze względu na jakich wykonawców jedziesz na Open'er xP
  • Anonim

nikt nie powidział, że szaleje na jego punkcie:) ale bardziej mi się jego występ podobał niż Jay :) a na Open'er jadę dla przydody :) choć widziałem pare interesujących zespołów :)
  • G

szkoda, że Commona do Gdyni nie zaprosili.. wolałbym wszystko na jednym pięciodniowym festiwalu w jednym miejscu; D
    możliwe, że się wybiorę i w tym roku, bo jak Faithless grali w Gdyni to stałem pół koncertu w kolejce po piwo, a nie pod sceną.

w ogóle widzę, że CLMF rośnie w siłę jak HOF: nowa lokalizacja, więcej artystów i jeden dzień dłużej.
  • Anonim

Możecie mi wytłumaczyć czemu na gronie się nic kompletnie nie dzieje, a propo tegorocznego festivalu? Nikt nie odsprzedaje biletów, nikt nie mówi o wykonawcach, a grono Coke zastało się od zeszłego roku.
    Nie warto jechać?
  • sebastian

a warto?
  • G

no ja się w zeszłym roku wypisałem z tamtego grona, bo nikt nie pisał; )
  • PJM

Chyba pojadę, bo po Heinekenie nie mogę dojść do siebie i potrzebuję jakiegoś festiwalu...

Fejtlesi - warto zobaczyć jeszcze raz, też dwa lata temu się w kolejkę po piwo wpakowałem i tylko z daleka słyszałem insomnię...

Common - też sie zapowiada ok...

Kurczę, pojadę chociaż po to, żeby poczuć namiastkę Henia...
  • 1
  • 2
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki