-
Anonim
-
Anonim
-
m zet
ej z tym problemem z wnoszeniem na pole to chyba kwestia dnia ochrony.rok temu przez 3 dni wnosiliśmy wszystko w ręcznikach i nikt nas nie sparwdzał a dnia ostatniego , jak sprytnie zamaskowałem butelke wina w torbie plażowej to mnie sparwdzali i musiałem rozmyślać nad innymi sposobami. mam nadzieje że w tym roku będzie podobnie bo nie lubie wnosić zapasów wcześniej:] -
Anonim
rok temu z tego co pamietam sprawdzali w kazdy dzien, dwa lata temu byl wiekszy lajcik pod tym wzgledem, a i wiecej akcji w stylu rzucajacy-łapiący.. tak się rodziły nowe znajomosci... przy vodce.
ale jak przed 18, to nie wolno!; > -
-
Anonim
>m o n i k a napisała:
>ale jak przed 18, to nie wolno!; >
pff. sama z pieluszek wyrosłaś ostatnio :3!
z wnoszeniem alko na pole nej ma problemu, ale za to na sam teren miasteczka festiwalowego jest dość spory! -
aśka
>philip. napisał
>ja mam prawie dokładnie tak samo :P
>Tylko jestem z 18 lipca :)
ach, Philip ale ty wyglądasz na 30; p to jakby co bedziesz moim opiekunem :P -
Aur!nko
A są przewidziane taryfy ulgowe z wnoszeniem alkoholu dla solenizantów? :D
3 lipca siedemnastka stuknie :P
A tak na poważnie, to mnie w zeszłym roku przy wejściu na pole ani razu nie sprawdzali. Mało tego, bywało, że nie sprawdzali opaski, jak szłam większą grupą. A starałam się być przykładnym Open'erowiczem i eksponowałam ją wszem i wobec :D
Raz nawet odstawiłam akcję, żeby sprawdzić, czy naprawdę nie pilnują.
Podciągnęłam opaski wysoko pod łokieć, zsunęłam rękawy jak nisko się dało, założyłam ręce i wchodząc po koncertach wieczorem na pole (solo) udawałam baaaaardzo zamyśloną i wyłączoną z tego świata. Przeszłam przez bramkę 3 metry i ochrona mnie zawołała. Podeszłam-poprosili o okazanie opaski. Podwijam jeden rękaw-nic. Drugi-nic. Szukam tych opasek, bo przecież muszą być na rękach. Widzę triumf na twarzach ochroniarzy :D Podwijam jeden rękaw wysoko-nadal nic. Oczy ochroniarzy błyszczą :D Podwijam w końcu wysoko drugi rękaw i zakańczam tą sekwencję ruchów gestem Kozakiewicza, kwitując "O, znalazła się" :D Miny panom i paniom ochraniającym zrzedły, kiedy zobaczyli kawałek czerwonego plastiku :D Ale miałam ubaw :D :D
Jeśli Sz.P. Moderator uzna, że bardzo nie na temat, to usuńże to stąd, cytując tego posta w bardziej odpowiednim wątku ^^' -
Anonim
>Aur!nko napisała:
>A są przewidziane taryfy ulgowe z wnoszeniem alkoholu dla
>solenizantów? :D
>
>3 lipca siedemnastka stuknie :P
chyba jedno i drugie się wyklucza nawzajem. ach ta dzisiejsza młodzież! -
Anonim
>>Aur!nko napisała:
>A są przewidziane taryfy ulgowe z wnoszeniem alkoholu dla
>solenizantów? :D
>