Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

eee, ja też :P
  • Anonim

a ja tam nie
    ale za to nadrabiam na studiach
  • m zet

ej z tym problemem z wnoszeniem na pole to chyba kwestia dnia ochrony.rok temu przez 3 dni wnosiliśmy wszystko w ręcznikach i nikt nas nie sparwdzał a dnia ostatniego , jak sprytnie zamaskowałem butelke wina w torbie plażowej to mnie sparwdzali i musiałem rozmyślać nad innymi sposobami. mam nadzieje że w tym roku będzie podobnie bo nie lubie wnosić zapasów wcześniej:]
  • Anonim

rok temu z tego co pamietam sprawdzali w kazdy dzien, dwa lata temu byl wiekszy lajcik pod tym wzgledem, a i wiecej akcji w stylu rzucajacy-łapiący.. tak się rodziły nowe znajomosci... przy vodce.
    ale jak przed 18, to nie wolno!; >
  • Anonim

>m o n i k a napisała:
    >ale jak przed 18, to nie wolno!; >

pff. sama z pieluszek wyrosłaś ostatnio :3!

z wnoszeniem alko na pole nej ma problemu, ale za to na sam teren miasteczka festiwalowego jest dość spory!
  • aśka

>philip. napisał
    >ja mam prawie dokładnie tak samo :P
    >Tylko jestem z 18 lipca :)

ach, Philip ale ty wyglądasz na 30; p to jakby co bedziesz moim opiekunem :P
  • Aur!nko

A są przewidziane taryfy ulgowe z wnoszeniem alkoholu dla solenizantów? :D

3 lipca siedemnastka stuknie :P

A tak na poważnie, to mnie w zeszłym roku przy wejściu na pole ani razu nie sprawdzali. Mało tego, bywało, że nie sprawdzali opaski, jak szłam większą grupą. A starałam się być przykładnym Open'erowiczem i eksponowałam ją wszem i wobec :D

Raz nawet odstawiłam akcję, żeby sprawdzić, czy naprawdę nie pilnują.
    Podciągnęłam opaski wysoko pod łokieć, zsunęłam rękawy jak nisko się dało, założyłam ręce i wchodząc po koncertach wieczorem na pole (solo) udawałam baaaaardzo zamyśloną i wyłączoną z tego świata. Przeszłam przez bramkę 3 metry i ochrona mnie zawołała. Podeszłam-poprosili o okazanie opaski. Podwijam jeden rękaw-nic. Drugi-nic. Szukam tych opasek, bo przecież muszą być na rękach. Widzę triumf na twarzach ochroniarzy :D Podwijam jeden rękaw wysoko-nadal nic. Oczy ochroniarzy błyszczą :D Podwijam w końcu wysoko drugi rękaw i zakańczam tą sekwencję ruchów gestem Kozakiewicza, kwitując "O, znalazła się" :D Miny panom i paniom ochraniającym zrzedły, kiedy zobaczyli kawałek czerwonego plastiku :D Ale miałam ubaw :D :D

Jeśli Sz.P. Moderator uzna, że bardzo nie na temat, to usuńże to stąd, cytując tego posta w bardziej odpowiednim wątku ^^'
  • Anonim

>Aur!nko napisała:
    >A są przewidziane taryfy ulgowe z wnoszeniem alkoholu dla
    >solenizantów? :D
    >
    >3 lipca siedemnastka stuknie :P

chyba jedno i drugie się wyklucza nawzajem. ach ta dzisiejsza młodzież!
  • Anonim

>>Aur!nko napisała:
    >A są przewidziane taryfy ulgowe z wnoszeniem alkoholu dla
    >solenizantów? :D
    >
    >3 lipca siedemnastka stuknie :P

._0
    olża będziesz jeszcze zazdrościć jurnym siedemnstakom! ha
  • Anonim

dobra, daj mi spokój! jeszcze! jeszcze jestem naście, więc nie jest źle. :c
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki