Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • J

Witam! Wyszukiwarka pokazała mi tylko zeszłoroczny podobny wątek, więc postanowiłam założyć nowy. Chciałabym "podpiąć" się do kogoś, kto wybiera się na Open'era z Wawy. W tym momencie wygląda na to, że będę jechać sama, nie mam jeszcze też pomysłu na nocleg. Jeśli kompletujecie jakąś większą grupę, dajcie proszę głos :)
  • EvuL

ja jadę , nie wiem ile osób w sumie będzie jechało ze mną , pewnie od 1 do 10 osób , prawdopodobnie będziemy jakoś po za miastem nocować i będziemy dojeżdżać na miejsce :P
  • Anonim

Zapewne znajdzie się jakaś dobra dusza... Co do noclegu to fajnie wygląda sprawa na polu namiotowych(jeśli lubisz taki klimat), ale dobrze być w jakiejś większej grupie to jest fajny klimat. Ja ze swojej strony jak na razie nie mogę pomóc ale odezwij pod koniec maja to Ci powiem, odemnie z roku wybiera się dość sporo ludzi więc może uda się ciebie podpiąć, ale jak na teraz niczego nie mogę zagwarantować jedziemy pociągiem jakby co. Odezwij się pod koniec maja to dam Ci odpowiedź co i jak
  • J

Dzięki Wam bardzo :) Dojeżdżanie na miejsce to nie problem, liczę się z tym, że w mieście będzie ciężko znaleźć jakiś nocleg. Co do namiotów - wstyd się przyznać, ale nigdy nie spałam pod namiotem :) więc zdecydowanie nie jestem przywyknięta. Może będzie ten pierwszy raz, choć preferowałabym dach nad głową :)
  • EvuL

>Joan napisała:
    >Dzięki Wam bardzo :) Dojeżdżanie na miejsce to nie
    >problem, liczę się z tym, że w mieście będzie ciężko
    >znaleźć jakiś nocleg. Co do namiotów - wstyd się
    >przyznać, ale nigdy nie spałam pod namiotem :) więc
    >zdecydowanie nie jestem przywyknięta. Może będzie ten
    >pierwszy raz, choć preferowałabym dach nad głową :)

pod namiotem są warunki interesujące że tak powiem ale wspomnienia po paru miesiącach sprawiają że jednak warto xD

z tego co słyszałem to na open'erze na polu namiotowym jest problem z prysznicami/toaletami po za tym trzeba pilnować swojego namiotu. nie chcę rozsiewać jakichś plotek , tak po prostu słyszałem od paru osób.

po za tym nie dziękuj bo aktualnie nikt nic jeszcze nie zrobił oprócz rozmowawiania ^^
  • J

>EvuL napisał
    >po za tym nie dziękuj bo aktualnie nikt nic jeszcze nie
    >zrobił oprócz rozmowawiania ^^

Podziękowałam za odzew póki co, konkrety się pojawiły, to jest cenne :)
  • Roni

Nas z Warszawy zbiera się dość duża paczka, ale jeszcze nie wiadomo czy będziemy jechać z Warszawy czy z rodzinnego Białegostoku. Cała sprawa jest rozwojowa i jeśli będą ustalone konkrety dam znać.
  • Anonim

>EvuL napisała:
    >pod namiotem są warunki interesujące że tak powiem ale
    >wspomnienia po paru miesiącach sprawiają że jednak warto
    >xD
    >

zgadzam się

>z tego co słyszałem to na open'erze na polu namiotowym
    >jest problem z prysznicami/toaletami

z toaletami nie a z prysznicami tak zawsze są kolejki po 30 os. i zimna woda

>po za tym trzeba
    >pilnować swojego namiotu. nie chcę rozsiewać jakichś
    >plotek , tak po prostu słyszałem od paru osób.
    >
    nie wiem nie zdarzyło mi się ale możliwe

>po za tym nie dziękuj bo aktualnie nikt nic jeszcze nie
    >zrobił oprócz rozmowawiania ^^

• Anonim

Nie wiem, jak wygląda sprawa z polami namiotowymi, ale noclegi w mieście mają w czasie Openera jedną, zasadniczą wadę - są droższe o 100% (w niektórych miejscach o trochę mniej) tylko i wyłącznie ze względu na festiwal :<. Ponadto mogą być problemy z dojazdem na miejsce. A namioty bardzo fajna sprawa, tak swoją drogą; ))
  • skowi

ja z warszawy i ze mną pewnie od 5 do 15 osób. raczej w stronę tych 15.
  • EvuL

@Jacubus dei gratia Imperator

no masz rację , chyba wtedy chodziło o prysznice a nie toalety , mój błąd ^^
    ale pod namiot wolę jednak jechać ze znajomymi gdzieś gdzie będzie mniejszy tłok bo zakładam że może ścisku nie będzie ale samemu się nie posiedzi :P
    z kradzieżami to zależy , raz będzie fajnie drugi raz pech; / oczywiście nikomu tego nie życzę ale jednak zawsze bezpieczniej jest przynajmniej schować kasę lub po prostu wziąć kartę kredytową i wyciągać tylko tyle ile jest potrzebne :P

@Joan , no i widzisz ile osób już się zgłosiło? do wyboru do koloru masz już osób xD
  • Anonim

ja na szczęście wyprowadziłem się z Warszawy i mieszkam na miejscu; P
  • EvuL

>plastikowy s●•٠·˙el napisał
    >ja na szczęście wyprowadziłem się z Warszawy i mieszkam
    >na miejscu; P

farciarz xD
  • Anonim

>plastikowy s●•٠·˙el napisał
    >ja na szczęście wyprowadziłem się z Warszawy i mieszkam
    >na miejscu; P

lepiej się tak nie chwal, bo pod Twoimi drzwiami ustawi się kolejka do prysznica z ciepłą wodą; d
  • Magdalena

Ja też planuję się wybrać, choć ekipy pewnej jeszcze nie mam. Słyszałam w tamtym roku, że na festiwalu ma wystapić też Portishead. Na stonie nie ma informacji na ten temat, także pewnie te informacje się nie prawdziwe. Wiecie coś na ten temat?
  • EvuL

tak sobie myślę że szukanie dream team'u to jedno a szukanie ekipy która na podobne koncerty idzie to drugie bo w sumie też chyba głupio by było jakby ktoś się dobrał w parę osób i każdy na co innego idzie :P
  • J

>EvuL napisał
    >@Joan , no i widzisz ile osób już się zgłosiło? do
    >wyboru do koloru masz już osób xD

No i bardzo dobrze. Przebierać będę, a co :)
  • EvuL

>Joan napisała:
    >>EvuL napisał
    >>@Joan , no i widzisz ile osób już się zgłosiło? do
    >>wyboru do koloru masz już osób xD
    >
    >No i bardzo dobrze. Przebierać będę, a co :)
    >

jakby co 796029 :P chcesz sie dowiedziec dokladnie wszystkiego to napisz na gg , inne osoby chetne tez moga sie dopytac bo w sumie grono fajne ale wszystko ladnie na gg mozna uzgodnic ^^

a tak przy okazji , moje typy to: pendulum , the prodigy , moby , ewentualnie arctic monkeys , placebo , thevery corporation.
  • Anonim

-> Też bym z koleżankami dołączyła się do jakiejś większej grupy... W 3 będzie smutno - a poza tym 'rodzice' się czepiają, że jest nas za mało na taki wypad; / yyyh...
    -> Wszystko mamy już zaplanowane. Więc jeśli ktoś się wybiera i chciałby doczepić nas do swojej grupki - gg 9652396. Pzdr;); ); )
  • EvuL

>AdRiANkA; ) napisała:
    >-> Też bym z koleżankami dołączyła się do jakiejś
    >większej grupy... W 3 będzie smutno - a poza tym 'rodzice'
    >się czepiają, że jest nas za mało na taki wypad; /
    >yyyh...
    >-> Wszystko mamy już zaplanowane. Więc jeśli ktoś się
    >wybiera i chciałby doczepić nas do swojej grupki - gg
    >9652396. Pzdr;); ); )

u mnie jest taka sprawa ze im wiecej osob tym lepiej wiec kto chce niech pisze do mnie na gg bo pare osob ze mna na 100% pojedzie wiec mi naprawdę bez różnicy czy 1 ,2 czy 5 osób więcej będzie z nami jechało , zawsze ciekawsze imprezy będą bo o 22 nie zamierzam spać xD

• 1
  • 2
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki