-
Anonim
to i ja się dopiszę. jedziemy pewnie we 4, dwa namioty. 9666570; )
a już w Gdyni poznacie nas po plastikowej palmie wystawionej przed namiot :D -
EvuL
>kaś. napisała:
>to i ja się dopiszę. jedziemy pewnie we 4, dwa namioty.
>9666570; )
>
>
>a już w Gdyni poznacie nas po plastikowej palmie
>wystawionej przed namiot :D
a ta palma ma czemuś służyć? :D
ja natomiast spróbuję znaleźć jakiś hotel/motel czy kij wie co gdzieś po za miastem z dojazdem na miejsce , aż tak drogo jak w centrum nie będzie , miejsca powinny być (mam nadzieję) tylko ze trochę pojeżdżę sobie xD -
Kamila
-
Anonim
palma? dobra zabawa, śmiech, śmiech i więcej śmiechu! jeżeli chcesz, mogę podrzucić Ci kontakt do w miarę tanich noclegów w Gda. jeżeli jesteś zainteresowana to priv, żeby nie robić off topu :)) -
-
EvuL
>kaś. napisała:
>palma? dobra zabawa, śmiech, śmiech i więcej śmiechu!
>jeżeli chcesz, mogę podrzucić Ci kontakt do w miarę
>tanich noclegów w Gda. jeżeli jesteś zainteresowana to
>priv, żeby nie robić off topu :))
jak nic nie znajdę to byłbym chętny i wdzięczny , skonsultuję się jeszcze z kumplem i jak coś to się odezwę (nie zrobi różnicy jeśli na gg? :P)
a co do palmy , nooo gdybym szedł pośród namiotów i bym zobaczył namiot z palmą to na pewno bym się co najmniej uśmiechnął :D -
Anonim
no widzisz. i o to właśnie nam chodzi; )). pewnie, możesz pisać na gadu. uprzejmie służę Ci pomocą. -
Kamila
-
Matador.
-
.ozeszty
Postulat jest taki coby we wspolny pociag wsiasc i sie pozytywnie nakrecic na impreze :) -
EvuL
>.ozeszty napisał
>Postulat jest taki coby we wspolny pociag wsiasc i sie
>pozytywnie nakrecic na impreze :)
ja bym był chętny :D -
Anonim
a ja już wszystko ogarnęłam, żeby poczynić wstępne ustalenia; ). część jedzie pewnie dopiero 3.06, ale dla grupy czterodniowej najlepsze chyba będą pociągi drugiego rano, right?
EX o 8.00
KM o 08:15
TLK o 10:00 i 10:37.
Byłoby świetnie pojechać Openerowym pociągiem i się poznać! -
Matador.
-
Kamila
-
EvuL
>kaś. napisała:
>a ja już wszystko ogarnęłam, żeby poczynić wstępne
>ustalenia; ). część jedzie pewnie dopiero 3.06, ale dla
>grupy czterodniowej najlepsze chyba będą pociągi drugiego
>rano, right?
>
>EX o 8.00
>KM o 08:15
>TLK o 10:00 i 10:37.
>
>
>Byłoby świetnie pojechać Openerowym pociągiem i się
>poznać!
no w sumie mogło by się skończyć ciekawie. :D
-
˙·٠•● Marcin ●•·
>EvuL napisał
>>kaś. napisała:
>>a ja już wszystko ogarnęłam, żeby poczynić wstępne
>>ustalenia; ). część jedzie pewnie dopiero 3.06, ale dla
>>grupy czterodniowej najlepsze chyba będą pociągi
>drugiego
>>rano, right?
>>
>>EX o 8.00
>>KM o 08:15
>>TLK o 10:00 i 10:37.
>>
>>
>>Byłoby świetnie pojechać Openerowym pociągiem i się
>>poznać!
>
>
>no w sumie mogło by się skończyć ciekawie. :D
>
i finał po 9msc :P
P.S. Jadę tradycyjnie pociągiem..pośp ewentualnie Intercity jeśli będzie w promocji za 15 zł jak kiedyś :P
-
Anonim
>˙·٠•● Marcin ●• napisał
>
>P.S. Jadę tradycyjnie pociągiem..pośp ewentualnie
>Intercity jeśli będzie w promocji za 15 zł jak kiedyś
>:P
>
intercity w promocji za 15 zł ?; >
ten za 15zł to nawet nie był pośpieszny tylko osobowy którym jechało się ponad 7h i który zatrzymywał na 300 stacjach w samej Warszawie. pociąg nazywał się "słoneczko" i kursuje aż na Hel, co wakacje; )
proponuję kupić sobie bilet na pociąg pośpieszny.dużo taniej niż expres czy intercity a jedzie w porównywalnym czasie. jedyny minus to to że w pośpiesznych nie ma rezerwacji miejsc, co przypadku wypadu na open'era może okazać się plusem - pociąg będzie przepełniony openerowiczami (wchodzi tyle ludzi ile zmieści się do pociągu a nie tyle ile jest miejsc; ))
-
.ozeszty
Teoretycznie slonecznik jedzie 5 h, ale z doswiadczenia wiem ze podroz sie rozciaga przynajmniej o godzine :]
Mnie sie podoba pospieszny o 4:45 z centrali lub IC o 7:00 (2x drozej).
Oczywiscie caly czas mam na mysli wyjazd 2 lipca. -
Ej nie no, co roku nowe wątki regionalne? Kolega podbił stary, może jakichś starych znajomych z Open'era tam znajdziecie, tam pisać, sio!
(bym Wam przeniósł posty, ale grono v3 daje dupy i nie zawsze pozwala, dlatego te najważniejsze kwestie typu "eeej, szukam ekipy" to proszę powtórzyć :D)
(w ogóle jak chcecie, to możecie też założyć ogólnopolski wątek "jadę sam(a) i szukam ekipy", gdzie jak gdzie, ale tu się powinna ona znaleźć)
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne