Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Daniel

Witam,
    Oferuję transport na Opener Music Festival w dn 3.07.2009r. Mam 6 wolnych miejsc w busie z dvd i klimatyzacją. Serdecznie zapraszam na stronę http://www.gdm.waw.pl. Wyjazd z Warszawy z Pl. Konstytucji 3.07.2009 o godz 7 rano, dojazd około 14 na pod samo miejsce imprezy. Zapraszam do kontaktu.
    koszt przejazdu dla jednej osoby 100 zł. W samochodzie lodówka, aby piwo w czasie drogi się nie zagrzało.
    Możliwość umówienie powrotu.
    606-435-656
    office@gdm.waw.pl
  • skowi

pociąg z wawy w jedną strone 22,50 (normalny)...
  • hani

ale czy w pociągu masz lodówkę na piwo? :D
  • .:Philip:.

>hani. napisał
    >ale czy w pociągu masz lodówkę na piwo? :D

To podstawa :)
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

100zł od osoby?
    Tu jest open'er brotherhood a nie oferty transportu komercyjnego :P Tu się nie trzepie kasy na Open'erowiczach :P Mam nadzieje, że 100zł to kaucja w razie rozlania piwa i gdy trzeba będzie prać :P

Lepiej już chyba Intercity. Szybciej i taniej.
  • hani

ja jadę TLK, szybciej? może. taniej? na pewno :D
  • Anonim

ja tam z buta idę
  • kundzia

pociąg z wawy jedzie 5 godz, jest kibel i mozna sie przejść po korytarzu ......
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Intercity Bikini za 15zł chcę w tym roku!
  • Achttamar

zdecydowanie najlepsza i najbardziej komfortowa opcja :]
  • Pleju

Buahaha!! w tamtym roku podwozilismy ziomka za chyba 70 w obie strony. a paliwo bylo drozsze. po drodze jest sporo sklepow i regionalne piwo, jak dla mnie gowniana oferta.
  • OSTACH

chyba chce tutaj ktoś trochę kasy przyciąć..6wolnych miejsc po 100 zł..6x100=600 zł i rozumiem że to w jedną stronę..ten bus chyba musi chodzić na paliwo rakietowe.. grono openerowe-fajne miejsce na swoją reklamę
  • żuczek:>

dobry gościu jesteś. ale tutaj liczy się każdy grosz;p
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki