-
Daniel
Witam,
Oferuję transport na Opener Music Festival w dn 3.07.2009r. Mam 6 wolnych miejsc w busie z dvd i klimatyzacją. Serdecznie zapraszam na stronę http://www.gdm.waw.pl. Wyjazd z Warszawy z Pl. Konstytucji 3.07.2009 o godz 7 rano, dojazd około 14 na pod samo miejsce imprezy. Zapraszam do kontaktu.
koszt przejazdu dla jednej osoby 100 zł. W samochodzie lodówka, aby piwo w czasie drogi się nie zagrzało.
Możliwość umówienie powrotu.
606-435-656
office@gdm.waw.pl
-
skowi
-
hani
-
.:Philip:.
>hani. napisał
>ale czy w pociągu masz lodówkę na piwo? :D
To podstawa :) -
-
˙·٠•● Marcin ●•·
100zł od osoby?
Tu jest open'er brotherhood a nie oferty transportu komercyjnego :P Tu się nie trzepie kasy na Open'erowiczach :P Mam nadzieje, że 100zł to kaucja w razie rozlania piwa i gdy trzeba będzie prać :P
Lepiej już chyba Intercity. Szybciej i taniej. -
hani
-
Anonim
-
kundzia
pociąg z wawy jedzie 5 godz, jest kibel i mozna sie przejść po korytarzu ...... -
˙·٠•● Marcin ●•·
-
-
Pleju
Buahaha!! w tamtym roku podwozilismy ziomka za chyba 70 w obie strony. a paliwo bylo drozsze. po drodze jest sporo sklepow i regionalne piwo, jak dla mnie gowniana oferta. -
OSTACH
chyba chce tutaj ktoś trochę kasy przyciąć..6wolnych miejsc po 100 zł..6x100=600 zł i rozumiem że to w jedną stronę..ten bus chyba musi chodzić na paliwo rakietowe.. grono openerowe-fajne miejsce na swoją reklamę -
żuczek:>
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne