Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Hej, mam następujące pytanie- jak wygląda sytuacja odnośnie wnoszenia aparatów i kamer? Ostatnio na Openerze byłam 3 lata temu i pamiętam, że nie każde można było wnosić. Jak to teraz wygląda? Nie na czasie jestem :P
  • ulala

NIE ZABIERAJ NA TEREN FESTIWALU

Aparatów cyfrowych o matrycy większej niż 3.2 MPix. Niedozwolone jest wnoszenie sprzętu foto mogącego mieć profesjonalne zastosowanie, np. lustrzanek małoobrazkowych, lustrzanek cyfrowych, aparatów średnio- i wielkoformatowych itd.
  • Anonim

to ciekawe, bo jest mnostwo osob ktorym sie to udaje :P a co z aparatami w komorkach?
  • Dott

Przy bramkach festiwalowych stoją specjalnie ubrani ochroniarze, którzy sprawdzają telefony, jak mają jakąś wątpliwość to sprawdzają model w internecie i jak masz za dobry aparat to won do depozytu! -_-

Ech, przecież Ci nie zabiorą telefonu, nie ma z telefonami żadnego problemu.
    Z aparatami to zależy od sprytu/ochroniarza.
    Następnym razem z polecamy ogólny wątek openerowy.
  • Anonim

Ja rok temu miałam zawinięty aparat w bluzę na dnie plecaka i weszłam na luzie. To nic, że w ogóle się nie przydał :)
  • .ozeszty

Jak aparat mogl sie nie przydac? Przyznaj, ze po prostu zapomnialas gdzie byl skitrany :P
  • EvuL

>.ozeszty napisał
    >Jak aparat mogl sie nie przydac? Przyznaj, ze po prostu
    >zapomnialas gdzie byl skitrany :P

za dobrze skitrała :P
  • Pleju

oficjalnie tak wyglada sprawa jak pisza ludzie wyzej, ale w tamtym roku na massive widzialem typa pod scena z lustrzanka i wyjebanym jasnym zoomem, w rytm muzyki pstrykal serie,plakietki zadnej tez nie mial. a jak pozniej sie rozejrzalem to takich amatorow celowania bylo wiecej. Umieli lepiej kombinowac niz ja. niech na priv napisza jak... fotopstryki
  • kundzia

mi w zeszłym roku wymacała aparat w kieszeni kurtki ale przepuściła dalej......ale np 3 lata temu raz wnosiła mi koleżanka w staniku, generalnie trzeba kombinować, ale zasady powinni zmienić, wiadomo, że technika idzie do przodu i ludzie mają więcej niż 3 pikselowe sprzęty
  • Anonim

>.ozeszty napisał
    >Jak aparat mogl sie nie przydac? Przyznaj, ze po prostu
    >zapomnialas gdzie byl skitrany :P

Nie miałam głowy do robienia zdjęć. Za bardzo zapatrzona byłam :) Naprawdę :D
  • Anonim

>ulala napisała:
    >NIE ZABIERAJ NA TEREN FESTIWALU
    >
    >Aparatów cyfrowych o matrycy większej niż 3.2 MPix.
    >Niedozwolone jest wnoszenie sprzętu foto mogącego mieć
    >profesjonalne zastosowanie, np. lustrzanek małoobrazkowych,
    >lustrzanek cyfrowych, aparatów średnio- i
    >wielkoformatowych itd.

w zeszłym roku miałem, przez to problemy z jednym służbistą. Ale i tak z aparatem weszłem 15 min później... z aparatem. Mam pytanko, czy nie można napisać jakiejś petycji czy cuś? Bo ten przepis jest głupi i w zasadzie martwy, każdy ma teraz cyfrówkę lub aparat w komie.... może nawet mieć większą rozdzielczość ja mam 5mpix..... i co??
  • L'esprit électronique

Nie, petycji pisać nie ma po co.
  • EvuL

jest przepis bo artyści mogliby się pluć czy coś(tak myślę) a że głupi to mało kto przestrzega...
  • Anonim

Słyszałem ,że jest opcja dajesz ziomkowi obiektyw albo body a sam wnosisz obiektyw albo body, ważne żeby obie częci nie były razem. Ochrona się nieploje; )
  • agy

hehe ja rok temu codziennie przemycałam dwa aparaty pod pachami:P
  • ApaczoS

Gorzej będzie jak organizatorzy poczytają to forum,hehe
  • xSick_boy

w zeszlym roku mialem problem zeby wniesc kompakt 6mpx, w koncu stluklem lezaca nieopodal butelke po wodce i kawaliem szkla zdrapalem liczbe megapikszeli i przeszlo :)
  • emilka

No dobrze... na impreze wnosic nie mozna... a co z polem namiotowym? na polu juz mozna miec czy nie?
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Pewnie, że można. Przy wejściu na teren koncertów przeszukują tylko.
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki