-
Anonim
Hej, mam następujące pytanie- jak wygląda sytuacja odnośnie wnoszenia aparatów i kamer? Ostatnio na Openerze byłam 3 lata temu i pamiętam, że nie każde można było wnosić. Jak to teraz wygląda? Nie na czasie jestem :P -
ulala
NIE ZABIERAJ NA TEREN FESTIWALU
Aparatów cyfrowych o matrycy większej niż 3.2 MPix. Niedozwolone jest wnoszenie sprzętu foto mogącego mieć profesjonalne zastosowanie, np. lustrzanek małoobrazkowych, lustrzanek cyfrowych, aparatów średnio- i wielkoformatowych itd. -
Anonim
to ciekawe, bo jest mnostwo osob ktorym sie to udaje :P a co z aparatami w komorkach? -
Dott
Przy bramkach festiwalowych stoją specjalnie ubrani ochroniarze, którzy sprawdzają telefony, jak mają jakąś wątpliwość to sprawdzają model w internecie i jak masz za dobry aparat to won do depozytu! -_-
Ech, przecież Ci nie zabiorą telefonu, nie ma z telefonami żadnego problemu.
Z aparatami to zależy od sprytu/ochroniarza.
Następnym razem z polecamy ogólny wątek openerowy. -
-
Anonim
Ja rok temu miałam zawinięty aparat w bluzę na dnie plecaka i weszłam na luzie. To nic, że w ogóle się nie przydał :) -
.ozeszty
Jak aparat mogl sie nie przydac? Przyznaj, ze po prostu zapomnialas gdzie byl skitrany :P -
EvuL
>.ozeszty napisał
>Jak aparat mogl sie nie przydac? Przyznaj, ze po prostu
>zapomnialas gdzie byl skitrany :P
za dobrze skitrała :P -
Pleju
oficjalnie tak wyglada sprawa jak pisza ludzie wyzej, ale w tamtym roku na massive widzialem typa pod scena z lustrzanka i wyjebanym jasnym zoomem, w rytm muzyki pstrykal serie,plakietki zadnej tez nie mial. a jak pozniej sie rozejrzalem to takich amatorow celowania bylo wiecej. Umieli lepiej kombinowac niz ja. niech na priv napisza jak... fotopstryki -
kundzia
mi w zeszłym roku wymacała aparat w kieszeni kurtki ale przepuściła dalej......ale np 3 lata temu raz wnosiła mi koleżanka w staniku, generalnie trzeba kombinować, ale zasady powinni zmienić, wiadomo, że technika idzie do przodu i ludzie mają więcej niż 3 pikselowe sprzęty -
Anonim
>.ozeszty napisał
>Jak aparat mogl sie nie przydac? Przyznaj, ze po prostu
>zapomnialas gdzie byl skitrany :P
Nie miałam głowy do robienia zdjęć. Za bardzo zapatrzona byłam :) Naprawdę :D -
Anonim
>ulala napisała:
>NIE ZABIERAJ NA TEREN FESTIWALU
>
>Aparatów cyfrowych o matrycy większej niż 3.2 MPix.
>Niedozwolone jest wnoszenie sprzętu foto mogącego mieć
>profesjonalne zastosowanie, np. lustrzanek małoobrazkowych,
>lustrzanek cyfrowych, aparatów średnio- i
>wielkoformatowych itd.
w zeszłym roku miałem, przez to problemy z jednym służbistą. Ale i tak z aparatem weszłem 15 min później... z aparatem. Mam pytanko, czy nie można napisać jakiejś petycji czy cuś? Bo ten przepis jest głupi i w zasadzie martwy, każdy ma teraz cyfrówkę lub aparat w komie.... może nawet mieć większą rozdzielczość ja mam 5mpix..... i co?? -
-
EvuL
jest przepis bo artyści mogliby się pluć czy coś(tak myślę) a że głupi to mało kto przestrzega... -
Anonim
Słyszałem ,że jest opcja dajesz ziomkowi obiektyw albo body a sam wnosisz obiektyw albo body, ważne żeby obie częci nie były razem. Ochrona się nieploje; ) -
agy
-
ApaczoS
-
xSick_boy
w zeszlym roku mialem problem zeby wniesc kompakt 6mpx, w koncu stluklem lezaca nieopodal butelke po wodce i kawaliem szkla zdrapalem liczbe megapikszeli i przeszlo :) -
emilka
No dobrze... na impreze wnosic nie mozna... a co z polem namiotowym? na polu juz mozna miec czy nie? -
˙·٠•● Marcin ●•·
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne