Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • RΛF!.

Witam; ] nie wiem czy taki temat juz powstał ale mam pytanko odniośnie biletów na 5 lipca, jak to jest ze sprzedażą, czy ilość jest mocno ograniczona? Nie dam rady teraz kupić biletu niestety i boje się że w czerwcu już tych biletów nie dostanę...Czy ktoś jest dobrze oblukany? z góry dzieki; P pozdr

/ Ja chce na The Prodigy! :D
  • hani

z tego co wiem to chyba te bilety mają jakąś ograniczoną ilość, ale jak bardzo to nie wiem... próbuj najszybciej jak się da, ot co. jedyna metoda.
  • *Natalie Kate*

zawsze kupuje w pierwszym dniu openera i nigdy mi sie nie zdarzylo zeby nie bylo.
  • RΛF!.

no to mam nadzieje że zdąże kupić, dzieki za zainteresowanie; ]
  • L'esprit électronique

Rok temu na miejscu nie można było kupić jednodniówek na sobotę, bo się wyprzedały. A Ty chcesz iść na dzień, kiedy gra trzech z sześciu headlinerów (w pozostałe dni po jednym), więc będziesz sporo ryzykować, zwlekając z zakupem. No ale zobaczymy.
  • Anonim

w puli ticketpro jest ich 800 z kawałkiem, a na inne dni po parę tysięcy.
  • RΛF!.

jak myślisz do kiedy max moge "zwklekać" z kupnem?
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Nie ryzykowałbym. Ziółek podał ostatnio w PA, że liczba osób oscyluje już w 60tysiącach/1 dzień
    Więc już jest więcej (lub jest szacowanych) uczestników niż w roku ubiegłym.
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

A i zapomniałem dodać...przez takie osoby jak Ty (bez obrazy), które odkładały wszystko na ostatnią chwilę, była niezła afera rok temu :P
    http://www.youtube.com/watch?v=0HcU...
    http://www.youtube.com/watch?v=3_xG...

"kto późno przychodzi sam sobie szkodzi :D "

Bilety dostępne od września 2008 roku, a ludzie kupują na godzinę przed występem... Rozumiem jeszcze tych co nie byli zdecydowani, ale tacy, którzy planowali to mi ich nie żal.
  • A.

ja jutro kupie karnet na całe 4dni, niby jest jeszcze czas, ale bede sie stresowac, ze sie spoznie. a co w kieszeni to juz bezpieczne;)
  • hani

>A. napisała:
    >ja jutro kupie karnet na całe 4dni, niby jest jeszcze czas,
    >ale bede sie stresowac, ze sie spoznie. a co w kieszeni to
    >juz bezpieczne;)

lepiej się śpiesz z kupnem karnetu, osobiście kupowałem ci bilet na pociąg :D
    będzie wtopa jak będziesz miała miejscówkę w pociągu a nie będziesz miała wstępu na open'era :D
  • A.

>hani. wrote:

>lepiej się śpiesz z kupnem karnetu, osobiście kupowałem
    >ci bilet na pociąg :D
    >będzie wtopa jak będziesz miała miejscówkę w pociągu a
    >nie będziesz miała wstępu na open'era :D

nie no Bartek skąd, wcale nie byłoby głupio,, przecież wszyscy tak robią, wycieczka do Gdyni i z powrotem naszą cudowną polską koleją :D;)
    ps. w ogóle dzięki za ogarnięcie tamtych biletów!:)))
  • Kuba

ja tam w styczniu co roku kupuję bilety na cały festiwal i jest z dyńki (; polecam ten sposób
  • sebastian

Apropo tych 'oszukanych' obcokrajowców. To jacyś idioci chyba, zapierd***ć do innego kraju w ciemno. Ja na ich miejscu to jednak zakupiłbym bilet trochę wcześniej :D
  • RΛF!.

yhh, no nie no jak bedzie chciał kupić za 2-3 tyg to się okaże że nie ma -.- pozostałaby opcja odkupienia bil. np. allegro, gumtree, ale to już tylko kwestia "farta"
  • d is for dangerous

Czy Mozna kupić wcześniej w Empiku bilet jednodniowy czy tam tylko karnety są dostępne? A bilety jednodniowe jedynie na miejscu przed wejściem...?
  • L'esprit électronique

>Marzena. napisała:
    >Czy Mozna kupić wcześniej w Empiku bilet jednodniowy czy
    >tam tylko karnety są dostępne? A bilety jednodniowe
    >jedynie na miejscu przed wejściem...?

Bilety jednodniowe możesz kupić w każdym miejscu, w których jest prowadzona sprzedaż karnetów (sieci Eventim/Ticketpro, do których należą Empiki, czy też sklep Alter Artu).
  • d is for dangerous

>L'esprit electronique napisał
    >>Marzena. napisała:
    >>Czy Mozna kupić wcześniej w Empiku bilet jednodniowy czy
    >>tam tylko karnety są dostępne? A bilety jednodniowe
    >>jedynie na miejscu przed wejściem...?
    >
    >Bilety jednodniowe możesz kupić w każdym miejscu, w
    >których jest prowadzona sprzedaż karnetów (sieci
    >Eventim/Ticketpro, do których należą Empiki, czy też
    >sklep Alter Artu).

Super:) Bardzo dziękuję za odp. :)
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki