Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sub

Jak w temacie czy ktoś je używał systematycznie cały rok? bo ja jak wydałem prawie wszystko z tej karty, zostało mi 7zł bo jak wyczytałem w regulaminie, można sprawdzić saldo wysyłając smsa pod jakiś tam nr z jakimś tam tekstem, ale to było w sierpniu tamtego roku i nie wiem czy jak doładuje teraz konto to czy wszystko będzie ok z ta kartą i ze będzie działała.
    Proszę o odp bo nie wiem czy się jej pozbyć i kupić jak wszyscy kupony...
  • Sub

co, nikt z tych kart nie korzystał ?
  • MaLiN

Ja na Openerze kupiłem z 2 piwa na nią (co i tak było cudem, bo te karty to była tam początkowo porażka), po czym na Kołku mi się karta złamała (a dokładniej złamał mi ją kolega). Z tego co wiem, to powinna Ci normalnie działać i w tym roku. Nie ma niej (albo w papierach) daty ważności? To jest tak naprawdę zwykła karta płatnicza, więc chyba działa póki się nie przeterminuje.
    Zaciekawił mnie natomiast jeden tekst w dodatku Wyborczej CJG, gdzie Selector ma swoje chyba całe 4 strony, a na nich tekst, że na festivalu (Selectorze) będzie można płacić tylko omawianymi tu kartami. Prawda to???
  • Anonim

Moja karta ma ważność do czerwca 2010, pewnie jak większość zamawianych na Open'era 2008. Ostatnio sprawdzałem nawet stan konta sms-em, coś tam się ostało. Tam na mapce Selectora jest osobny punkt pt. Alter Kart, pewnie tam będzie można takową pozyskać/doładować.
  • gosza

>MaLiN napisał
    >Ja na Openerze kupiłem z 2 piwa na nią (co i tak było
    >cudem, bo te karty to była tam początkowo porażka), po
    >czym na Kołku mi się karta złamała (a dokładniej
    >złamał mi ją kolega). Z tego co wiem, to powinna Ci
    >normalnie działać i w tym roku. Nie ma niej (albo w
    >papierach) daty ważności? To jest tak naprawdę zwykła
    >karta płatnicza, więc chyba działa póki się nie
    >przeterminuje.
    >Zaciekawił mnie natomiast jeden tekst w dodatku Wyborczej
    >CJG, gdzie Selector ma swoje chyba całe 4 strony, a na nich
    >tekst, że na festivalu (Selectorze) będzie można płacić
    >tylko omawianymi tu kartami. Prawda to???

tak to prawda - środkiem płatniczym na Selectorze będą karty płatnicze.
  • Anonim

a mam pytanie, gdzie można zamówić kartę?
  • Sub

czytałem na jakiejś stronie ze będą do nabycia za 4zł (karta) plus doładowanie jej w ten sam sposób jak na selektorze( 50zł lub 100) a pewnie będzie to sie działo gdzieś obok stanowisk z wymiana biletów na opaski.
  • Anonim

szczerze mowiac dziwie ci sie ze po uzywaniu tej karty w zeszlym roku na openerze jeszcze masz ja ochote doladowywac, aczkolwiek zapewne w tym roku lepiej zorganizuja ich obsluge
    swojej nie moge zlokalizowac ale rzeczywiscie mialy waznosc dwoch lat wiec jak ja doladujesz to powinna dzialac jak bedzies zmial jakies watpliwosci zawsze mozna isc do banku (bz wbk je wydawalo z tego co pamietam)
  • Farel

Zamówiłam sobie w zeszłym roku to cudo, ale ostatecznie w ogóle z tego nie korzystałam, bo kupony wydawały mi się wygodniejsze.
    W tym roku na Selectorze innej opcji nie było, więc ją zabrałam i chciałam doładować w punkcie alerkart, ale tych zeszłorocznych się tam doładować nie dało, więc wzięłam nową.
    Podejrzewam, że raczej na pewno można było z tych zeszłorocznych na selectorze korzystać i na openerze też pewnie będzie można.

A co do samego systemu, to był to jedyny środek płatniczy na S. i dopóki deszcz nie zaczął padać, a razem z nim terminale sprawdzał się całkiem ok.
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki