Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Może się ktoś orientuje czy bilety na Openera można kupić w Niemczech?; D
  • hani

proponuję kupno biletu elektronicznego, można kupić w dowolnym miejscu świata.
  • Ka Meal

badz odwiedzic jedna z placowek empiku na terenie Niemiec i kupic tam osobiscie.
  • Kacha:)

potrzebuje 3 bilety z polem namiotowym na 3 dni bez 1dn:D Na allegro nie ma na razie. ryzykowac i czekac?
  • Anonim

wiem - może to głupie pytanie, ale czy w punktach sprzedaży nie ma już biletów ? (tydzień temu jeszcze były) Pytam, bo nie wiem czy już zacząć panikować; )
  • hani

chyba jeszcze są, z tego co wiem
    najpewniej jest sprawdzić czy są w necie na eventim.pl - jeśli tam są, to w empikach też będą
  • Anonim

w takim razie mam szansę jeszcze dalej zbierać na bilet i go zakupić :)
  • kundzia

bilety 3dniowe z polem jeszcze są - tzn wczoraj jeszcze były :D, bo w ticketpro sie mnie pytała jakie chce, więc ludzie leccie i kupujcie :)
  • Anonim

3 dniowe widziałam są jeszcze i to nie jeden :P (np. na eventim'ie) , a co do 4dniowych - raz są raz nie ma z tego co obserwuję, albo pojedyńcza sztuka :] tak czy owak jak wyżej - trza lecieć i kupować :D
  • Jacek

We wtorek bylo jeszcze ~1000 biletów 4dni+pole. tak przynajmniej w ticketpro sie dowiedzialem.
  • Anonim

jesteś wspaniały :) robisz mi nadzieję. to dobrze, bo brakuje mi jeszcze 340 zł :D
  • hani

>Agnieszka napisała:
    >jesteś wspaniały :) robisz mi nadzieję. to dobrze, bo
    >brakuje mi jeszcze 340 zł :D

czyli łącznie na razie masz 0 złotych? :D
  • Anonim

po wszystkich obliczeniach do biletu brakuje mi na chwilę obecną 339 zł i 10 gr :D tak czy siak pojadę :D
  • Arkadiusz Puławski

MAM DO SPRZEDANIA 2 BILETY NA OPEN'ERA (NA CAŁY FESTIVAL), CENA 320 ZA KAŻDY.
    ZAINTERESOWANYCH BARDZO PROSZĘ O KONTAKT
  • Zoś

hej,
    mam do sprzedania bilet na 4 dni + pole namiotowe :) dajcie znac osobiście!!!
    :)
  • rAgga89

Hej :)
    Ja mam do sprzedana jeden karnet 3-dniowy (3-5.07) z polem namiotowym i jeden bilet na 02.07.
    Jeśli ktoś byłby zainteresowany,albo miał jakieś pytania to piszce: raga89@wp.pl
  • Zanio

Witam:)
    do odsprzedania mam bilet na Open'er Festival 2009 (2-5.07.2009)
    Gdynia, Lotnisko Babie Doły(Kosakowo)
    karnet na 4 dni + pole namiotowe
    odbiór tylko OSOBIŚCIE na terenie Warszawy (np. centrum:)
    teraz bilet kosztuje 340zł, nie muszę przypominać , że ja oferuję tańszy:)
    ilość ograniczona do jednego, dlatego zapraszam do zgłaszania sie do mnie na moim profilu, lub zankowa@wp.pl
    pozdrawiam:)
  • doxyshe

sprzedam karnet na 4 dni z polem. 300 PLN. szczególy na priv.
  • Iza W.

Mam do sprzedania karnet 3 dniowy 3-5.07 bez pola namiotowego
    Cena 240 zł
    gg 6560318
    izabell166@gmail.com
  • Zanio

Nieaktualne ( od 2 dni zresztą:)
    pozdrawiam:)...
    i gratuluję Tym, którym sie udało zakupić bilet taniej::))
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki