Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bob

Mam takie małe pytanie - czy ktoś się może orientuje, ile mniej więcej kosztuje taksówka z Babich Dołów na dworzec Gdynia Główna ? Chodzi mi o ceny zarówno w dzień, jak i w nocy.

Z góry dzięki za info :)
  • shashor

nie wiem czy to pomoze, bo nie sprawdzalem w realu, ale spotkalem ostatnio taki serwis

http://taksio.pl/
  • Anonim

Za którejś tam edycji po koncertach kiedy złożyliśmy namioty i zmierzaliśmy w drogę na przystanek by dostać się na dworzec to ustawiło się tam parę taksówek i oferowali się za 40zł o ile dobrze pamiętam... w desperacji skusiliśmy się widząc te tłumy wpychające się do 109 :P
  • Bob

Może ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenie w tej kwestii ? Wspomniana strona mi nie działa za dobrze.
  • Anonim

Do 50 zeta tak kosztowały w tamtym roku.
    Ale nie polecam, taksówkarze gbury i czyhające na niecierpliwych frajerów.
    Daj spokój z taksówkami... Jedź tym bezpłatnym,w ścisku bo w ścisku,ale dowiezie za darmo. Po co wydawać zbędne pieniądze. Wydaj je na dodatkowe piwo :-P
  • Bob

Ja też optuję za tym rozwiązaniem ale tak na wszelki wypadek sprawdzam jakby moja dziewczyna o 4.00 nad ranem była zmęczona do nieprzytomności :) Pozdrawiam i do zobaczenia na festiwalu :)
  • Anonim

Da radę Kobitka.
    Ja i Mój Narzeczony też zakończymy imprezowanie na Heinekenie tak około 4 rano w niedziele. I dam radę. Od tego są takie festiwale, duża dawka muzyki,zajebista impreza i wykończenie pod koniec...
  • ##

na ubiegłym festiwalu po sobotnim koncercie taksówkarze odwozili za min. 100zł
  • Anonim

nie możliwe, ja słyszałam o cenach do 50 zeta... musiałeś trafić na totalnego zdziercę!!
  • Anonim

Dobrze funkcjonują autobusy linii 109 i 209 które jeżdżą do centrum bardzo blisko dworca PKP w Gdyni. Ewentualnie Openerowskie autobusy.
  • marliŚ

a ile zajmuje dojazd autobusem z openera na dworzec ? bo muszę wiedzieć czy zdąże na pociąg:)
  • Anonim

Myślę że tak 15 - 20 minut ale pewien nie jestem.
  • Anonim

Na Dworzec????... tak z 25 minut max. ale to już max max
  • Ania xy

50zł musisz liczyć... trochę podrożało od zeszłego roku... (58) 629-11-11 Auto Taxi Nord
  • Koszerna Kobieta

a ja mam takie pytanie. Będę mieszkała na Śmidowicza, niedaleko Babich Dołów, na jakiej stacji SKM najlepiej wysiąść, żeby nie mieć daleko, a będę jechała od strony Słupska. Na Gdynia Stocznia czy wcześniej?
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki