Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ala

Świetnie... oglądam tvn 24 i się załamuję, wszyscy po kostki brodzą w wodzie... pociągi stoją przepełnione ludźmi jadącymi na Openera!!

Pytanie jak ze sprzętem, czy da radę i w jakim stanie jest pole namiotowe...?

Ogólnie piszcie wszystkie info i komentarze ad. ulewy i jej skutków...
  • Piotr Lisowski

ja mam pytanie jak gdynia? czy ta kolej podmiejska ktora jezdzi od gdyni do sopotu itd tez nie dziala? czy babie doly tez plyna czy tam nie bylo tak wielkiego deszczu?
  • Harry

lotnisko jest wojskowe chyba to wojaki może otoczą je workami z piaskiem:P
  • Anonim

Gadanie, kumpela mi mowi, ze w calym 3miescie najmniej wody spadlo w porownaniu do calej polski.Cale media.
  • weejet

>Madre napisał
    >Gadanie, kumpela mi mowi, ze w calym 3miescie najmniej wody
    >spadlo w porownaniu do calej polski.Cale media.

fakt. na reszte kraju w sumie spadlo wiecej wody, kumpela ma swieta racje;-) a co do open'era to Bog chyba tez nie lubi tegorocznego line-upu;-)
  • Anonim

No właśnie, moja przyszła teściowa mówi to samo...nie ma żadnego zalania... Jak pada to tak jak zawsze...ale żeby od razu powodzie,nie na północy... Bardziej takie rzeczy na południu Polski.
  • Ala

Prognoza pogody to: wyysoka temp. :) czw 23, pt-ndz 25-27 stopni, więc jakoś damy radę,
    co do deszczu jutro jeszcze może popadac a potem słoneczko!!!!
    miejmy nadzieje, że meteorolodzy się nie mylą
  • Anonim

chociaż właśnie oglądam tvn24 i synoptycy przewidują dalsze opady w trójmieście...mam nadzieje,że to błędne prognozy!!
  • mroczny

nie ma co siac paniki. nie jest tak zle..
  • Anonim

chyba jednak coś w tej medialnej panice jest -> http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomo...

i może nie od razu "wielka powódź", ale utrudnień można się spodziewać :/
  • Anonim

sztormiak, gumiaki i do przodu!
  • Anonim

słuchajcie, to jest lotnisko.
    musi być odpowiedni odpływ, a jak nie, to na pewno jest pod nim pewny grunt, więc jeśli będziemy mieć kostki mokre to od błota :)
  • bogdan z lasu

dziś spadło w Gdańsku sporo wody ale już słoneczko świeci więc bez paniki: ]
    burze i opady maja się przenieść na północny wschód (właśnie usłyszałam)
    damy rade.
  • b.usz.

no i sie przeliczylam. co ja teraz mam zrobic bez kaloszy. bo bloto to bedzie po pachy.
  • Anonim

http://new.meteo.pl/php/meteorogram...
    nie widzę tu żadnych opadów
    a ta prognoza sprawdza się w 80%
    będzie dobrze; D
  • Anonim

>b.usz. napisała:
    >no i sie przeliczylam. co ja teraz mam zrobic bez kaloszy.
    >bo bloto to bedzie po pachy.

Kupisz na miejscu, jeśli już bedzie tak tragicznie, tez sie zastanawialem czy brac ale po co targac?
  • Ala

ja w razie czego kalosze wezmę
    ale!! rozmawiałam z siorką z 3miasta i powiedziała, że ogólnie sprawę rozdmuchały media, bo w ciągu godziny prawie wszystko 'wyparowało'...
  • ewa

Wezmiesz jakies stare buty do zarzygania, a w niedzielę wieczorem wyrzucisz je do najbliższego smietnika elo.
  • kutfa

Ludzie jadacy do Gdyni dzwonili zebym im zamawial taksowki, bo pociagi sie zatrzymaly i nie wjezdzaja do Gdanska, ale gieneralnie Gdynia jakas super mokra nie jest; )
  • Anonim

Odtańczmy zatem taniec voodoo przeciwko deszczowej pogodzie, by na Opene'rze tańczyło nam się w rytm muzyki przy promyczkach słońca.... :-)
    Kto ze mną tańczy??
    Ja i mój Narzeczony już tańczymy!!! (-: :-) :-D
  • 1
  • 2
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki