- 1
- 2
-
Teoretycznie ma byc jutro ok. 19 stopni i burze, ale jak to wyglada teraz na festiwalu? Jest ciepło czy jest błoto, pada? Jade na Opener jutro i nie wiem czy zabierać kalosze, czy cieplej sie ubrać?
-
MM
-
Gregory
-
nwar zetsubou
a ja nie o pogodzie, ale żeby nie zaśmiecać forum nowymi tematami, zapytam tu: czy na dworcu w Gdyni nadal można skorzystać z prysznica?:) -
-
Anonim
No można!! ale kobitka nie boisz się korzystać z publicznego prysznica,jeszcze jakiś syfów nałapiesz!!
-
Bartosz
Jak narazie cieplo , lecz troszke chmurek jest. Jednak nie wygladaja zbyt groznie; )
Dobranoc :P -
-
Anonim
-
Do kolezanki zetsubou
ja jade na zywiol, bez noclegu i bez prysznica! :) Jade teraz pociagiem do gdyni, zalatwiem drobna sluzbowa sprawe i ruszam na Opener! a potem prosto busem festiwalowym na dworzec i o 6 rano pociagiem do domu! I bez prysznica!! W koncu mam wakacje! A co! :) -
nwar zetsubou
ja też nie miałam prysznica, a nocleg był, na korytarzu w pociągu z nogami na ścianie:D było super, za rok bez wahania wbijam na cztery dni:D -
Hellena
-
Camel, the
Super! Będzie klimatycznie!
Przy okazji trzeba pamiętać o jakimś kondomie na cenne rzeczy, żeby nie zmokły -
крудж
ee..przeciez dzisiejsze prognozy sa juz coraz lepsze i pokazują, ze jak cos spadnie to w bardzo niewielkich ilościach. Spokojnie zaraz powiedza, ze wyż cudownie się rozbudował i będzie jeszcze tydzien dobrej pogody.; ] -
Barlomiej H
dokladnie; ) w glownym watku jest info nie ufac prognoza typu TVN, bron boze TVP bo to chlam; p w srode rano sobie zajrzec na http://www.new.meteo.pl prognoza 48 H i wziac wszystko na klate; ] -
z-krainy-daleko-na-wschód
na jedynej słusznej pogodzie (często przewiduje deszcz z dokładnością do kwadransu), czyli icm (new.meteo.pl) na czwartek nie ma deszczu :)
ale jest niskie ciśnienie, co oznacza, że coś tam może pokropić. -
Vins3nt
>magyar-ek napisała:
>Do kolezanki zetsubou
>ja jade na zywiol, bez noclegu i bez prysznica! :) Jade
>teraz pociagiem do gdyni, zalatwiem drobna sluzbowa sprawe i
>ruszam na Opener! a potem prosto busem festiwalowym na
>dworzec i o 6 rano pociagiem do domu! I bez prysznica!! W
>koncu mam wakacje! A co! :)
Nie no spoko, nie ma jak spocona, śmierdząca dziewczyna;] -
krzysiek biały
-