Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • magyar-ek

Teoretycznie ma byc jutro ok. 19 stopni i burze, ale jak to wyglada teraz na festiwalu? Jest ciepło czy jest błoto, pada? Jade na Opener jutro i nie wiem czy zabierać kalosze, czy cieplej sie ubrać?
  • MM

w tej chwili jest cieplo i sucho.
  • Gregory

Slonce daje znac o sobie; )
  • nwar zetsubou

a ja nie o pogodzie, ale żeby nie zaśmiecać forum nowymi tematami, zapytam tu: czy na dworcu w Gdyni nadal można skorzystać z prysznica?:)
  • Anonim

No można!! ale kobitka nie boisz się korzystać z publicznego prysznica,jeszcze jakiś syfów nałapiesz!!
  • Bartosz

Jak narazie cieplo , lecz troszke chmurek jest. Jednak nie wygladaja zbyt groznie; )

Dobranoc :P
  • magyar-ek

Dziękuję za info, ja juz w drodze na OPENER! :) pozdro
  • Anonim

Ja tez dziękuję...ja zaraz mam pociąg i do zobaczenia....
  • magyar-ek

Do kolezanki zetsubou
    ja jade na zywiol, bez noclegu i bez prysznica! :) Jade teraz pociagiem do gdyni, zalatwiem drobna sluzbowa sprawe i ruszam na Opener! a potem prosto busem festiwalowym na dworzec i o 6 rano pociagiem do domu! I bez prysznica!! W koncu mam wakacje! A co! :)
  • nwar zetsubou

ja też nie miałam prysznica, a nocleg był, na korytarzu w pociągu z nogami na ścianie:D było super, za rok bez wahania wbijam na cztery dni:D
  • Hellena

Obawiam sie, ze nie ma co sie dluzej oszukiwac.
    Beda mega burze.. :/
  • Camel, the

Super! Będzie klimatycznie!

Przy okazji trzeba pamiętać o jakimś kondomie na cenne rzeczy, żeby nie zmokły
  • крудж

ee..przeciez dzisiejsze prognozy sa juz coraz lepsze i pokazują, ze jak cos spadnie to w bardzo niewielkich ilościach. Spokojnie zaraz powiedza, ze wyż cudownie się rozbudował i będzie jeszcze tydzien dobrej pogody.; ]
  • Barlomiej H

dokladnie; ) w glownym watku jest info nie ufac prognoza typu TVN, bron boze TVP bo to chlam; p w srode rano sobie zajrzec na http://www.new.meteo.pl prognoza 48 H i wziac wszystko na klate; ]
  • z-krainy-daleko-na-wschód

na jedynej słusznej pogodzie (często przewiduje deszcz z dokładnością do kwadransu), czyli icm (new.meteo.pl) na czwartek nie ma deszczu :)
    ale jest niskie ciśnienie, co oznacza, że coś tam może pokropić.
  • Vins3nt

>magyar-ek napisała:
    >Do kolezanki zetsubou
    >ja jade na zywiol, bez noclegu i bez prysznica! :) Jade
    >teraz pociagiem do gdyni, zalatwiem drobna sluzbowa sprawe i
    >ruszam na Opener! a potem prosto busem festiwalowym na
    >dworzec i o 6 rano pociagiem do domu! I bez prysznica!! W
    >koncu mam wakacje! A co! :)

Nie no spoko, nie ma jak spocona, śmierdząca dziewczyna;]
  • krzysiek biały

Co bierzecie ze sobą? jakieś kalosze, pozyncho? :)
  • z-krainy-daleko-na-wschód

ja biorę zero kaloszy i zero ponczy :)
  • piotr sobolski

lepiej zabierz dzis jest ładnie ale od jutr ma padac.
  • Hellena

• 1
  • 2
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki