Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • amciX

Kto jechał tym magicznym pociągiem???? co miał 4 h postoju w Mławie????
  • Ogórek!

Czyli jednak moje 9h oczekiwanie, żeby nie jechać 'słoneczkiem' zdało egzamin; d
    Podobnie było do Gdyni. ok. 2-3h postoju przed Gdynią, bo trakcja została zalana.
  • Q

To w koncu zrobily sie 4 godziny?! Ale dojechaliscie potem juz bez problemow? ja na szczescie wsiadlam w ten ekspres co byl o 13; ) i wcale nie trzeba bylo nic doplacac:D
  • крудж

hehe, ale przeciez bardzo przyjemnie było, atmosfera iscie wakacyjna :D

prawde mówiac gdyby nie ta nieszczesna lokomotywa, to wszyscy by podróż wspominali bardzo dobrze, bo za tę cene takie warunki to mistrzostwo świata

• Anonim

Posegatój w Mławie, nachlana rezerwa z jednej strony - której później elegancki wpierdol spuściła żandarmeria wojskowa - z drugiej nachlana banda dresów - podejrzewam, że chyba podróżowałem najciekawszym wagonem, brak klimatyzacji (podobno w pierwszych dwóch wagonach była). Powiem tak: jak za cenę 18 zł - wrażenia przerosły moje oczekiwania xD .
  • pauline™

ja jechalam hahahah bylo przednio, bylam taka wkurwiona i zanim dotarlismy na opener juz zupelnie nei wygladalam ale pozniej przestalam sie tym przejmowac hahah xd
  • amciX

moim zdaniem było fajnie... pamiętam wzrok pani sklepikowej z tego sklepu przy pkp jak zobaczyla ten tłum zwierzający w jej strone...to było przerażenie połączone z zadowoleniem, że zarobi :) z tego co wiem sprzedała całą wódkę co miała w sklepie i prawie całe piwo :D na cipsy też nie było poźniej szans...
  • pauline™

hahaha pozazdroscic !: D ja osobiscie nie poszlam do sklepu,znajomi byli; p ale trzeba przyznacz ze sloneczny naj, %% sie laly z kazdej strony AHHAHA co chwile jakis chlopak i Ci wojskowi mnei zaczepiali i dawali a to wodke a to piwo a to jacka danielsa, no co jak daja to sie bierze :D hahahha
    +ta fajna atmosfera kiedy sie jest juz spokojnie na openerze i przechodzac mijasz ludzi z pociagu i wszyscy sie usmiechaja, podchodza i witaja :D mega.
    ale jednak za rok wole nie jechac slonecznym xd
  • Anonim

ach, ta pamiętna Mława! łącznie 10 godzin jazdy - byłam bliska rozstrzelaniu wszystkich na miejscu. teraz już wiem na co stać koleje mazowieckie, a przede wszystkim pasażerów... no comment :D ważne, że open'er wynagrodził szkody; )
  • Gałka

pozdrawiam panów którzy zakupili wódkę podczas postoju ! gratulacje XD
  • Dorota

Najbardziej podobały mi się argumenty pijanych palaczy
    -staliśmy 3 godziny w Mławie, to będziemy palić!

kretynki bez spodni.
  • RΛF!.

MŁAWA o nie! to miejsce już śni mi się po nocach... nie zapomne tej babci w sklepiku ktora tego dnia chyba poszła do kościoła bo zbiła pewnie z miesięczny targ, Pozdrawiam ów obecnych; ]
  • Ka'Agat

Mława niezapomniane 3 h :)) chociaż z tego co słyszałem to po 2 h chyba zabrakło piwa w sklepie;p
    Teraz słoneczny powinien być reklamowany właśnie z 3h postojem w Mławie (lub innym mieście)
  • Anonim

po godzinie to piwa nie bylo juz :P po 2h wodki brak xD pod koniec to tam pusto w sklepie miala :P
    Utarg miala niezly bo jako jedyna sklep miala otwarty :P
  • Joł Łoviś!

Ale ta wodka co kupilismy am na postoju od tych ludzi to byla wczesniej otwarta :D
  • Anonim

ojojoj, a podobno te miłe panie, które kręciły filmik miały go wrzucić na jutjube.
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki