Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pobo

Witam,

jestem ciekawy opinii, która forma płatności na festiwalu jest waszym zdaniem lepsza?

Może będzie to impuls dla organizatorów, w którą stronę iść - czy odpuścic sobie bony, a może karty się nie sprawdziły i to stare sprawdzone bony powinny być na większą skalę?

Za wszelkie wpisy - wielkie dzięki

Do zobaczenia za rok :)

• bet'on

Karta jest wygodniejsza w transporcie, ale nie ma się tak pełnej kontroli nad ilością kasy posiadanej (do tego każde doładowanie kosztuje 1 grosz, więc jak ktoś myśli że ma 12 zł na 2 hajnekeny, to jednak ma 11,99 i mu odrzuca), poza tym terminale czasem każą na siebie czekać, ale jeśli będzie ich więcej, to nie widzę problemu.

Bony też mają swoje zalety, choć ja osobiście przyzwyczajony jestem w ogóle do płatności kartą.
  • Anonim

Wg mnie karta to fajna sprawa, nie trzeba bawić się w noszenie i liczenie kuponów. No i szybsze.

Z drugiej strony widziałem wiele sytuacji gdy traci się kontrolę nad ilością funduszy na koncie, odbierając piwko wyskakuje ' Brak akceptacji '. Następnym razem jednak, o ile będzie to możliwe, zdecyduję się na bony; )
  • bet'on

ja w końcu miałem trochę bonów na piwko i kartę na gadżety i inne wydatki większe :)
  • Mario

Za rok zostawiam kartę w domu i stawiam na bony. :P Czekanie 10 minut na picie po przestaniu w mega mega tłoku 5 godzin, bo cholerny terminal się zawiesił i patrzenie jak ludzie z kuponami spokojnie kupują sobie wodę definitywnie nie jest fajne.
  • Bazylicosieniemyli

Karta, korzystałem z niej w sumie rzadko, bo zakupłem nią parę gadżetów, troszkę jedzenie już na samym festivalu i jedno piwo. Generalnie posiłki i popitki na polu, zakupione w Tesco/Kauflandzie :)
  • Anonim

nas pani w Noodle Hut pytała, czy przypadkiem nie wiemy, jak zresetować zawieszony terminal i przez 5 minut się z nim biedziliśmy :D

tylko bony! a przy world stage kolejki były najmniejsze, w 3 minuty robiłam zakupy.
  • Anonim

tylko bony!

pewnego razu czekałam 4 minuty z zegarkiem w ręku w sklepie na polu, aż terminal połączy się z bazą.

doładowanie też trwa kupę czasu i jeszcze kradnie grosza.
  • Anonim

ejj a jak to jest z tą kartą?? mam na niej ponad 100 zł bo po drugim dniu zrezygnowałem z korzystania i wykupiłem bony, a dziś byłem w bankomacie i nie chciało mi pobrać muszę ją aktywować czy coś ?
  • Pobo

a czy waszym zdaniem było wystarczająco dużo okienek bonami, czy w przyszłym roku powinno być więcej?

Mam możliwość przekazania Waszych sugestii w tej kwestii organizatorom, więc piszcie !!!

• mała m.

bony są o wiele lepsze. kilka razy zdarzyło mi się ominąć całą kolejkę ludzi czekających na zakupienie czegokolwiek przy pomocy karty.
    a okienek z bonami mogłoby być trochę więcej, w szczególności na terenie koncertowym, bo były tam mega kolejki.
    pozdrawiam! (;
  • Gretchen Ross

Bony. Z tego co wiem alterkartę doładowuję się na 50 lub 100zł. Nie wiem, nie jestem pewna, ale na terenie festiwalowym chyba wydałam niecałe 50zł. Mi się to po prostu nie opłaca. Obiad jem na mieście przed festiwalem, potem głównie piwko i jakieś nieduże żarcie ( w tym roku mistrz kanapka + sałatka = 2 bony ).
  • mc.da

zdecydowanie bony. tak na moje karta nie zdała egzaminu, terminale się wieszały, przy kolejkach, gdzie płaciło się kartami było mnóstwo ludzi, a kolejki z bonami szły zdecydowanie szybciej. no, chyba że usprawnią jakoś te karty, tak, że faktycznie nie będzie z nimi problemu.

a okienek z bonami powinno być dwa razy tyle ile było.
  • Mario

też uważam, że powinno być więcej okienek z bonami, jak już pisałam, karta była do dupy, system jest jeszcze niedopracowany.
  • a jak :)

zdecydowanie bony, szybko wszystko szło :)
  • hani

generalnie pomysł z kartami zajebisty ale wykonanie całkiem do dupy
    3 lipca schowałem kartę i kupiłem bony

mam nadzieję że za rok opcja będzie bardziej przemyślana
  • Paulelle

bony, bo karta zjadała pieniądze... :/
  • Pobo

Żeby głos osób z Grona był dla organizatorów możliwie reprezentatywny - czekam na kolejne opinie !!!
  • Lidzia

karty!
  • SĄSIAD

bony! w tym roku pierwszy raz zdecydowałem się na kartę i rozczarowałem się...
  • 1
  • 2
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki