Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Social Butterfly

Po Heinekenie proponuje kolektywna impreze gdzies na plazach Wladyslawowa... Jesli nie uda mi sie zdobyc miejsca do kimanka w Trojmiescie to od 7-11 jestem z kumpelami we Wladku. Jakies gronowe balety mozna by urzadzic... A nawet jesli pojade na Heinekena to i tak lece do Wladka, chociazby na jedna nocke; )
    Anybody?
  • a`patia

Ja chyba tez potem ruszam na zachod na pare dni... tzn... zachodnie wybrzeze :)
  • .

ja mialam w planach dębki ale zabraklo chetnych lub raczej mogacych w tym terminie znajomych. moze tu sa jacyc chetni??
  • Old School

no dobrze, dobrze - tradycyjny komunikat - w przypadku, tzw. odklejenia sie narty -wszyscy sie spotykaja o 6 rano, pod wyciagiem - przy czym nalezy pamietac - iz, rece mamy ciagle w gorze jak to na koncercie i miecietku na nozkach, z szerokim zamachem bioderkiem - kierujemy sie na dobicie do Sopotu - a wtedy, to juz tylko - droga na chatke i nastepnego dnia wywieszamy "biala flage"
  • a`patia

ke?

Chyba za mało wypiłam na podążanie tym wredno-kpiąco-specyficznym torem myślowym.
  • Gremlin

ee tam nie lepiej zostać w Trójmieście..
  • .

moze i lepiej ale ja chce nad morze a nie nad zatoke. chociaz kto wie, kto to wie... :)
  • olga l.

Sopot to najlepsza opcja:)tym bardzije ze mam tam nocleg;P
  • łobuz

ja tez spie w Sopocie :)

czesc wariatko :PPP
  • Social Butterfly

ja spie w gdyni, ale wole nie wchodzic w droge sinicom i lece na polnoc. do zobaczenia o 19 w piatek.
  • Anonim

Wlasnie, do zobaczenia w piatek o 19!! :] Jasna cholera jak nie myslec o heinekenie :] w czwartek gdy bede zasypial?? Ta mysl nie daje mi spokojnie zasnac :] Hehe A snu w Gdyni bedzie maluutko :] albo wcale... Niech sie dzieje co ma sie dziac a bedzie wyjatkowo! :) Pozdrawiam
  • Pająk

Ja jade do Wladka tez po Heinekenie!!! :) Jestem chetny! :)))))))

A propos - nie piszcie gdzie kto SPI, tylko gdzie kto ma NOCLEG, bo spac to wiadomo ze sie bedzie tam gdzie sie padnie hehehehe; )
  • -

to ja bym proponowala after po sob w Sfinksie, bo jest zajebista bibka i sie wybieram :)
  • olga l.

a ja jade juz jutro i bardzo sie ciesze wiec do zobaczenia na slawnej ustwce w punkcie zaznaczonym na slawnej mapie........
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki