-
-
˙·٠•● Marcin ●•·
-
чёрнуй хасан™
no cóż, dobrze będzie ich zobaczyć w normalnych warunkach, bo widziałem ich jedynie na orendżu, a wiadomo jak tam było.
szoł robią. jak rozumiem na zakończenie piątku? -
BWBWBW
fajnie, ale chyba trzeci raz mi się już nie będzie chciało na nich iśc:) -
-
Anonim
-
мazurowa
I to dosyć niedawno było. Ale z nową płytą bardzo dają radę, więc fajnie, że ponownie wpadają :) -
Anonim
-
Hellena
-
-
-
чёрнуй хасан™
>L'esprit électronique napisał
>Czwartek, kochani.
tfu, pochrzaniło mi się, że impreza zaczyna się w piątek :P oczywiści w czwartek. -
j.f.sebastian
oczywiscie super! nowa plytka bardzo fajna. tu jednak bedzie pewnie zgrzyt z trickym -
.ozeszty
-
Camel, the
Tak! Marzenia się spełniają! Mogą zagrać całą płytę, dodać Superstylin i będę bardzo zadowolony -
Anonim
No, wreszci coś konkretnego, bo w tym roku na openerze bieda, a może po prosyu Ziółkowski trzyma jakąś bombę do wakacji. -
Camel, the
Tak mi się teraz przypomniało, mocno po czasie, że At the River było dla mnie jednym z bardziej magicznych momentów na HOF i nieźle mnie zdziwiło, że to zagrali. -
^^^A ja się spodziewałem. Za to kolaż My Friend/Fade To Grey mnie zaskoczył i był wyśmienity. W ogóle całość koncertu mocno na plus.
-
PeZet
Zdecydowanie jeden z najlepszych koncertów tegorocznego Heńka z pompą i jak zwykle mocno energetyczny. Pot lał się strumieniami :) Szkoda tylko, że nakładał się z 2manydjs bo w ostateczności wybrałem Groove i niestety nie zobaczyłem tych pierwszych. -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne