Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • L'esprit électronique

:)
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Było.
  • чёрнуй хасан™

no cóż, dobrze będzie ich zobaczyć w normalnych warunkach, bo widziałem ich jedynie na orendżu, a wiadomo jak tam było.

szoł robią. jak rozumiem na zakończenie piątku?
  • BWBWBW

fajnie, ale chyba trzeci raz mi się już nie będzie chciało na nich iśc:)
  • Anonim

spoko.:)
  • мazurowa

I to dosyć niedawno było. Ale z nową płytą bardzo dają radę, więc fajnie, że ponownie wpadają :)
  • Anonim

tak tak taaaaak; )
  • Hellena

Bylo. Ale bylo zajebiscie.
  • Achttamar

i niech też pada deszcz! :D
  • L'esprit électronique

Czwartek, kochani.
  • чёрнуй хасан™

>L'esprit électronique napisał
    >Czwartek, kochani.

tfu, pochrzaniło mi się, że impreza zaczyna się w piątek :P oczywiści w czwartek.
  • j.f.sebastian

oczywiscie super! nowa plytka bardzo fajna. tu jednak bedzie pewnie zgrzyt z trickym
  • .ozeszty

Przynajmniej jeden dobry zespol; ]
  • Camel, the

Tak! Marzenia się spełniają! Mogą zagrać całą płytę, dodać Superstylin i będę bardzo zadowolony
  • Anonim

No, wreszci coś konkretnego, bo w tym roku na openerze bieda, a może po prosyu Ziółkowski trzyma jakąś bombę do wakacji.
  • Camel, the

Tak mi się teraz przypomniało, mocno po czasie, że At the River było dla mnie jednym z bardziej magicznych momentów na HOF i nieźle mnie zdziwiło, że to zagrali.
  • L'esprit électronique

^^^A ja się spodziewałem. Za to kolaż My Friend/Fade To Grey mnie zaskoczył i był wyśmienity. W ogóle całość koncertu mocno na plus.
  • PeZet

Zdecydowanie jeden z najlepszych koncertów tegorocznego Heńka z pompą i jak zwykle mocno energetyczny. Pot lał się strumieniami :) Szkoda tylko, że nakładał się z 2manydjs bo w ostateczności wybrałem Groove i niestety nie zobaczyłem tych pierwszych.
  • Anonim

groove - spiewaja mi do poduszki...... aj
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki