-
bla bla bla
koleżanka widocznie przed zimą chce już zając dobre miejsce na koncercie. nie ma się co dziwic :) -
m zet
>nie odbieram Wam prawa do swojego osądu, po prostu tak jak
>napisałeś - nawet beznadziejny przypadek ma szansę na
>wyleczenie - ja słuchając przez ostatnie 2tyg Ronsona po
>1) bardzo żałowalam że Amy nie będzie mu towarzyszyć na
>warszawskim koncercie, po 2) cały czas wierzyłam ze
>zobaczę ją w przyszłym roku na koncertach z nowym
>rewelacyjnym materiałam i w świetnej formie
>
>co do porównań z Joplin - na kartach muzycznej historii
>zapisała się z całą pewnością
mimo, ze tak jak wspomnialem nie specjalnie jej sluchalem to popieram wypowiedz, bo sam chetnie bym ja zobaczyl(w formie oczywiscie), ale mam jedno "ale". w momencie gdy ktos nie po raz pierwszy się kompromituje tak jak ona w Belgradzie, to trudno uniknąć nawet bardzo chamowatych komentarzy i ja sie tym ludziom nie dziwie.
Co do stawianie jej w rzędzie z pozostałymi "klubowiczami" to nie zgadzam się z tym, że za krótko była na scenie(ktoś tak argumentował) bo przykładowo nawet taka Janis Joplin też była krótko na scenie. Po prostu uważam( z tej wiedzy, którą posiadał na podstawie artykułów, książek biograficznych itp), że Janis Joplin będąc w stanie całkowitego narkotykowo-alkoholowego odlotu dawała z siebie wszystko i zazwyczaj grała fantastyczne koncerty, a niestety Amy po prostu się na haju i po alkoholu kompletnie nie wyrabiała.
co do miejsca pod sceną, zależy od wykonawcy, ale zapewne jeszcze nie raz i nie dwa poruszymy tę kwestie :) no i tak naprawde ciezko stwierdzic, bo to zalezy tez od tego, jacy ludzie sa z przodu, jak ewentualnie da sie przebic do przodu i tym podobnie.
ps moja kolezanka jest dzis tudziez jutro na koncercie Cranberries i znowu zaczynam wierzyc, ze beda na Openerze, tym razem 2012 -
j.f.sebastian
-
m zet
-
-
Marciul
Mam pytanie do tych którzy w tym roku byli na Openerze. Jadę na Coke Live Festival i właśnie się zorientowałam że moja karta alter kart jest nie ważna. Mam pyatnie czy na Openerze można było ją kupić? -
jsnpncz
>Marciul napisała:
>Mam pytanie do tych którzy w tym roku byli na Openerze.
>Jadę na Coke Live Festival i właśnie się zorientowałam
>że moja karta alter kart jest nie ważna. Mam pyatnie czy
>na Openerze można było ją kupić?
Tak, można było. O ile nic się nie zmieniło, to bez problemu kupisz ją też na Coke. -
MaLiN
>jsnpncz napisał
>>Marciul napisała:
>>Mam pytanie do tych którzy w tym roku byli na Openerze.
>>Jadę na Coke Live Festival i właśnie się
>zorientowałam
>>że moja karta alter kart jest nie ważna. Mam pyatnie czy
>>na Openerze można było ją kupić?
>
>Tak, można było. O ile nic się nie zmieniło, to bez
>problemu kupisz ją też na Coke.
Ale były tylko takie naładowane za 120. No chyba, że ja na mniejsze po prostu nie zdążyłem się załapać? :)
-
jsnpncz
>MaLiN napisał
>>jsnpncz napisał
>>>Marciul napisała:
>>>Mam pytanie do tych którzy w tym roku byli na Openerze.
>>>Jadę na Coke Live Festival i właśnie się
>>zorientowałam
>>>że moja karta alter kart jest nie ważna. Mam pyatnie
>czy
>>>na Openerze można było ją kupić?
>>
>>Tak, można było. O ile nic się nie zmieniło, to bez
>>problemu kupisz ją też na Coke.
>
>Ale były tylko takie naładowane za 120. No chyba, że ja
>na mniejsze po prostu nie zdążyłem się załapać? :)
Nie wiem szczerze mówiąc, w związku z brakiem możliwości doładowania kart w tym roku poszedłem w bony. -
hani
osobiście widzę to tak - za jakiś tydzień będę właścicielem karty płatniczej z paypassem. i tej oto karty będę używał na open'erze. nie będzie problemu z niewykorzystanymi bonami/złotówkami na Alter kArcie. -
donia
ja jestem posiadaczem tej karty od jakiś 2 miesięcy i niestety ale stwierdzam, ze te stare były lepsze. Moze w dużych miastach jest z paybasem ok, ale u mnie wszystkie panie sprzedawczynie itp gubią się jak i gdzie mają ową kartę włożyć bo wszędzie wygląda to inaczej.
a na openerku używałam starych sprawdzonych bonów :) jakoś najbardziej im ufam -
jfm
Nagrał ktoś retransmisję z koncertu Blake'a wczoraj o 20 na opener.tv ?
http://www.opener.pl/pl/news/news_1... -
JazzMan
dołączam się do pytania, jeśli tak to ja chętnie bym się dowiedział jak to robić żeby ew. nagrywać kolejne retransmisje takie jak np brodki na której mi zależy a nie wiem jak to nagrywać. wiem na razie że jest to emitowane jako smooth streaming przez silverlight. (jeśli komuś to pomoże) ale jak to nagrywać???? baaardzo proszę o pomoc. będę wdzięczny -
jfm
-
furcik
-
JazzMan
mógłbyś gdzieś jakoś wrzucić? bardzo proszęęę!!!. i czym nagrywałeś? zdradź sekret -
furcik
>JazzMan napisał
>mógłbyś gdzieś jakoś wrzucić? bardzo proszęęę!!!. i
>czym nagrywałeś? zdradź sekret
wrzucę, wrzucę. jak znajdę czas. a nagrywałem frapsem -
furcik
lepiej późno, niż wcale!
Koncert Brodki na HOF '11
nagrałem jak potrafiłem.
http://youtu.be/I46-1UJ-PKw -
Ole
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec