Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • bla bla bla

koleżanka widocznie przed zimą chce już zając dobre miejsce na koncercie. nie ma się co dziwic :)
  • m zet

>nie odbieram Wam prawa do swojego osądu, po prostu tak jak
    >napisałeś - nawet beznadziejny przypadek ma szansę na
    >wyleczenie - ja słuchając przez ostatnie 2tyg Ronsona po
    >1) bardzo żałowalam że Amy nie będzie mu towarzyszyć na
    >warszawskim koncercie, po 2) cały czas wierzyłam ze
    >zobaczę ją w przyszłym roku na koncertach z nowym
    >rewelacyjnym materiałam i w świetnej formie
    >
    >co do porównań z Joplin - na kartach muzycznej historii
    >zapisała się z całą pewnością

mimo, ze tak jak wspomnialem nie specjalnie jej sluchalem to popieram wypowiedz, bo sam chetnie bym ja zobaczyl(w formie oczywiscie), ale mam jedno "ale". w momencie gdy ktos nie po raz pierwszy się kompromituje tak jak ona w Belgradzie, to trudno uniknąć nawet bardzo chamowatych komentarzy i ja sie tym ludziom nie dziwie.
    Co do stawianie jej w rzędzie z pozostałymi "klubowiczami" to nie zgadzam się z tym, że za krótko była na scenie(ktoś tak argumentował) bo przykładowo nawet taka Janis Joplin też była krótko na scenie. Po prostu uważam( z tej wiedzy, którą posiadał na podstawie artykułów, książek biograficznych itp), że Janis Joplin będąc w stanie całkowitego narkotykowo-alkoholowego odlotu dawała z siebie wszystko i zazwyczaj grała fantastyczne koncerty, a niestety Amy po prostu się na haju i po alkoholu kompletnie nie wyrabiała.

co do miejsca pod sceną, zależy od wykonawcy, ale zapewne jeszcze nie raz i nie dwa poruszymy tę kwestie :) no i tak naprawde ciezko stwierdzic, bo to zalezy tez od tego, jacy ludzie sa z przodu, jak ewentualnie da sie przebic do przodu i tym podobnie.

ps moja kolezanka jest dzis tudziez jutro na koncercie Cranberries i znowu zaczynam wierzyc, ze beda na Openerze, tym razem 2012
  • j.f.sebastian

Vitalic na FreeFormie
  • m zet

>j.f.sebastian napisał
    >Vitalic na FreeFormie

świetnie!
  • Marciul

Mam pytanie do tych którzy w tym roku byli na Openerze. Jadę na Coke Live Festival i właśnie się zorientowałam że moja karta alter kart jest nie ważna. Mam pyatnie czy na Openerze można było ją kupić?
  • jsnpncz

>Marciul napisała:
    >Mam pytanie do tych którzy w tym roku byli na Openerze.
    >Jadę na Coke Live Festival i właśnie się zorientowałam
    >że moja karta alter kart jest nie ważna. Mam pyatnie czy
    >na Openerze można było ją kupić?

Tak, można było. O ile nic się nie zmieniło, to bez problemu kupisz ją też na Coke.
  • MaLiN

>jsnpncz napisał
    >>Marciul napisała:
    >>Mam pytanie do tych którzy w tym roku byli na Openerze.
    >>Jadę na Coke Live Festival i właśnie się
    >zorientowałam
    >>że moja karta alter kart jest nie ważna. Mam pyatnie czy
    >>na Openerze można było ją kupić?
    >
    >Tak, można było. O ile nic się nie zmieniło, to bez
    >problemu kupisz ją też na Coke.

Ale były tylko takie naładowane za 120. No chyba, że ja na mniejsze po prostu nie zdążyłem się załapać? :)
  • jsnpncz

>MaLiN napisał
    >>jsnpncz napisał
    >>>Marciul napisała:
    >>>Mam pytanie do tych którzy w tym roku byli na Openerze.
    >>>Jadę na Coke Live Festival i właśnie się
    >>zorientowałam
    >>>że moja karta alter kart jest nie ważna. Mam pyatnie
    >czy
    >>>na Openerze można było ją kupić?
    >>
    >>Tak, można było. O ile nic się nie zmieniło, to bez
    >>problemu kupisz ją też na Coke.
    >
    >Ale były tylko takie naładowane za 120. No chyba, że ja
    >na mniejsze po prostu nie zdążyłem się załapać? :)

Nie wiem szczerze mówiąc, w związku z brakiem możliwości doładowania kart w tym roku poszedłem w bony.
  • hani

osobiście widzę to tak - za jakiś tydzień będę właścicielem karty płatniczej z paypassem. i tej oto karty będę używał na open'erze. nie będzie problemu z niewykorzystanymi bonami/złotówkami na Alter kArcie.
  • donia

ja jestem posiadaczem tej karty od jakiś 2 miesięcy i niestety ale stwierdzam, ze te stare były lepsze. Moze w dużych miastach jest z paybasem ok, ale u mnie wszystkie panie sprzedawczynie itp gubią się jak i gdzie mają ową kartę włożyć bo wszędzie wygląda to inaczej.
    a na openerku używałam starych sprawdzonych bonów :) jakoś najbardziej im ufam
  • jfm

Nagrał ktoś retransmisję z koncertu Blake'a wczoraj o 20 na opener.tv ?
    http://www.opener.pl/pl/news/news_1...
  • JazzMan

dołączam się do pytania, jeśli tak to ja chętnie bym się dowiedział jak to robić żeby ew. nagrywać kolejne retransmisje takie jak np brodki na której mi zależy a nie wiem jak to nagrywać. wiem na razie że jest to emitowane jako smooth streaming przez silverlight. (jeśli komuś to pomoże) ale jak to nagrywać???? baaardzo proszę o pomoc. będę wdzięczny
  • jfm

wpisz w youtube 'fraps'
  • furcik

oui! koncercik nagrany!
  • JazzMan

mógłbyś gdzieś jakoś wrzucić? bardzo proszęęę!!!. i czym nagrywałeś? zdradź sekret
  • furcik

>JazzMan napisał
    >mógłbyś gdzieś jakoś wrzucić? bardzo proszęęę!!!. i
    >czym nagrywałeś? zdradź sekret

wrzucę, wrzucę. jak znajdę czas. a nagrywałem frapsem
  • furcik

lepiej późno, niż wcale!

Koncert Brodki na HOF '11
    nagrałem jak potrafiłem.

http://youtu.be/I46-1UJ-PKw
  • Ole

najs :)

zapraszamy w 2012.

http://www.noclegiwgdansku.info
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki