- 1
- 2
-
-
Performance od rana
Czy oni nie występują w ostatniej reklamie Heinekena?
Kurczę, trzeba czytać znaki. -
m zet
nie znalem ich, ale oni sa super, i ona ma jakis zupelnie rewelacyjny glos ! -
Grzesii
heineken commercial :)
wokalistka asteroids przypomina mi pania katie white z the ting tings.
ogolnie pozytywnie. -
-
Hellena
-
˙·٠•● Marcin ●•·
na początku myślałem, że to laska z Ting Tings...ale już wiem że to:
http://www.youtube.com/watch?v=qiQj... -
Alik202
-
крудж
-
JazzMan
hej to oni w końcu wystąpią czy nie? bo 2 tygodnie temu jak sprawdzałem program to byli a teraz jakby ich nie ma??
o co cho??
ja się wybieram na opener i jak ich nie będzie to kieepsko bo ostro nań liczyłem
powiedzcie coś -
furcik
>JazzMan napisał
>hej to oni w końcu wystąpią czy nie? bo 2 tygodnie temu
>jak sprawdzałem program to byli a teraz jakby ich nie ma??
>o co cho??
>ja się wybieram na opener i jak ich nie będzie to kieepsko
>bo ostro nań liczyłem
>powiedzcie coś
to chyba jakoś słabo sprawdziłeś tym razem
btw, też się napaliłem na nich ^^ -
JazzMan
faktycznie są. już się nie mogę doczekać xD
w ogóle to jest zajebisty band -
JazzMan
byłem na open'erze na ich koncercie, było zajebiście fajnie i w ogóle super. poza tym
nagrałem ich koncert z polskiego radia P3, b o emitowali retransmisję. postaram się to wrzucić do neta za parę dni!
jakby ktoś jakoś zdobył, albo znalazł w internecie ich koncert w wersji wideo, to niech mnie poinformuje tutaj albo na pw. będę wdzięczny
z góry wielkie dzięki
AGT RZĄDZI!!! -
Camel, the
-
JazzMan
http://www.youtube.com/playlist?lis...
na razie jest to wersja z retransmisji z PR 3, ale chyba dam radę zdobyć jakieś lepsze oryginalne nagranie (ach te znajomości) -
JazzMan
póki co nie udało mi się zdobyć tego nagrania (poszukiwania złotego runa co najmniej), ale miejmy nadzieję że obecnie puszczane retransmisje zawrą w sobie również koncert TAGT. czekamy z niecierpliwością na wszelkie wieści od alter artu dotyczące pierwszego rzutu artystów na open'er 2012. czekamy też na wiadomości dotyczące dalszych retransmisji. i co najważniejsze czekamy na premier płyty The Asteroids Galaxy Tour pod tytułem Out Of Frequency (pierwszy utwór płyty może by podsłuchać na YouTube i na stronie zespołu), której europejska premiera odbędzie się już na początku lutego przyszłego roku. również oczekujemy wieści od zespołu, który już teraz tworzy plan swojego europejskiego i światowego tournee 2012 i będzie koncertował z nową płytą. tak więc póki co czekamy.
~JazzMan
P.S.
Czy ktoś może potwierdzić informację ze strony last.fm że Open'er 2012 odbędzie się znów w Gdyni na babich dołach w dniach od 5 do 8 lipca, co oznacza że będzie trwał TYLKO 3 DNI???!!! -
Em@il
-
Krocz
taka data to byłoby coś pięknego, zwłaszcza, jeśli ktoś zdaje w tym roku maturę :) -
Hellena
A te wszystkie festiwale, ktore sa w tym samym czasie zawsze co Opener oglosily juz daty? -
Cichy
> A te wszystkie festiwale, ktore sa w tym samym czasie zawsze co Opener oglosily juz daty?
Rock Werchter 28-1 (chyba w ostatnim newsie o jakims glosowaniu na ich stronie bylo info)
Main Square - mozna zalozyc ze ten sam weekend bo to blizniak
Roskilde 5-8 (czyli tydzien po RW)
T in the Park 6-8 (czyli jak zawsze 2. niedziela lipca - tydzien po RW)
Oxegen (zawsze byla 2.niedziela lipca - ale brak daty na 2012)
Optimus 12-14 (zawsze byl w 2. niedziele lipca - tydzien po RW, Roskilde i Openerze)
Bilbao 12-14 (zawsze byl w 2. niedziele lipca - tydzien po RW, Roskilde i Openerze)
Wireless brak infa (bywal w ostatnich latach w terminach RW, R i O)
Belford brak infa (rok temu tez nasz weekend)
St Galen 28-1 (rok temu tez w nasz weekend)
Melt 13-15 (rok temu byl tydzien po Optimusie/Oxegen)
Hultsfred 13-15 (rok temu byl tydzien po Optimusie/Oxegen)
Pohoda 5-7 (rok temy tydzien po nas)
Exit 12-15 (tak podaje wiki, rok temu tydzien po nas)
Wiec reasumujac RW i Roskilde rozdzielily sie Portugalia i Hiszpania uciekly tydzien do przodu wiec na razie robi sie wiecej miejsca w weekend 5-8 odpada StGalen, RW, MainSquare zostaje Roskilde dochodzi Pohoda i T in the Park. Teraz pytanie o Belford i Wirelless.
Ew zrownanie sie terminem z Czechami mogloby pomoc w 'budowaniu tej wschodniej marki''... -
Hellena
Czyli w zaszadzie nie da sie na podstawie innych dat nic jeszcze powiedziec.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne