Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • L'esprit électronique

:)
  • Performance od rana

Czy oni nie występują w ostatniej reklamie Heinekena?
    Kurczę, trzeba czytać znaki.
  • m zet

nie znalem ich, ale oni sa super, i ona ma jakis zupelnie rewelacyjny glos !
  • Grzesii

heineken commercial :)
    wokalistka asteroids przypomina mi pania katie white z the ting tings.
    ogolnie pozytywnie.
  • Hellena

http://www.youtube.com/watch?v=yq-a...
    To oni?
    Znam ich a nie wiedzialam. Ale chyba to stare, co?
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

na początku myślałem, że to laska z Ting Tings...ale już wiem że to:
    http://www.youtube.com/watch?v=qiQj...
  • Alik202

hurrraaa!! :D
  • крудж

Czad!

Wystarzałowych babek na scenie nigdy za wiele!
  • JazzMan

hej to oni w końcu wystąpią czy nie? bo 2 tygodnie temu jak sprawdzałem program to byli a teraz jakby ich nie ma??
    o co cho??
    ja się wybieram na opener i jak ich nie będzie to kieepsko bo ostro nań liczyłem
    powiedzcie coś
  • furcik

>JazzMan napisał
    >hej to oni w końcu wystąpią czy nie? bo 2 tygodnie temu
    >jak sprawdzałem program to byli a teraz jakby ich nie ma??
    >o co cho??
    >ja się wybieram na opener i jak ich nie będzie to kieepsko
    >bo ostro nań liczyłem
    >powiedzcie coś

to chyba jakoś słabo sprawdziłeś tym razem
    btw, też się napaliłem na nich ^^
  • JazzMan

faktycznie są. już się nie mogę doczekać xD
    w ogóle to jest zajebisty band
  • JazzMan

byłem na open'erze na ich koncercie, było zajebiście fajnie i w ogóle super. poza tym
    nagrałem ich koncert z polskiego radia P3, b o emitowali retransmisję. postaram się to wrzucić do neta za parę dni!
    jakby ktoś jakoś zdobył, albo znalazł w internecie ich koncert w wersji wideo, to niech mnie poinformuje tutaj albo na pw. będę wdzięczny
    z góry wielkie dzięki

AGT RZĄDZI!!!
  • Camel, the

Popieram inicjatywę!

Daj znać, jak wrzucisz, będę bardzo wdzięczny
  • JazzMan

http://www.youtube.com/playlist?lis...
    na razie jest to wersja z retransmisji z PR 3, ale chyba dam radę zdobyć jakieś lepsze oryginalne nagranie (ach te znajomości)
  • JazzMan

póki co nie udało mi się zdobyć tego nagrania (poszukiwania złotego runa co najmniej), ale miejmy nadzieję że obecnie puszczane retransmisje zawrą w sobie również koncert TAGT. czekamy z niecierpliwością na wszelkie wieści od alter artu dotyczące pierwszego rzutu artystów na open'er 2012. czekamy też na wiadomości dotyczące dalszych retransmisji. i co najważniejsze czekamy na premier płyty The Asteroids Galaxy Tour pod tytułem Out Of Frequency (pierwszy utwór płyty może by podsłuchać na YouTube i na stronie zespołu), której europejska premiera odbędzie się już na początku lutego przyszłego roku. również oczekujemy wieści od zespołu, który już teraz tworzy plan swojego europejskiego i światowego tournee 2012 i będzie koncertował z nową płytą. tak więc póki co czekamy.
    ~JazzMan
    P.S.
    Czy ktoś może potwierdzić informację ze strony last.fm że Open'er 2012 odbędzie się znów w Gdyni na babich dołach w dniach od 5 do 8 lipca, co oznacza że będzie trwał TYLKO 3 DNI???!!!
  • Em@il

5-6-7-8 to 4 dni; ) a data chyba jeszcze nie jest znana
  • Krocz

taka data to byłoby coś pięknego, zwłaszcza, jeśli ktoś zdaje w tym roku maturę :)
  • Hellena

A te wszystkie festiwale, ktore sa w tym samym czasie zawsze co Opener oglosily juz daty?
  • Cichy

> A te wszystkie festiwale, ktore sa w tym samym czasie zawsze co Opener oglosily juz daty?

Rock Werchter 28-1 (chyba w ostatnim newsie o jakims glosowaniu na ich stronie bylo info)
    Main Square - mozna zalozyc ze ten sam weekend bo to blizniak
    Roskilde 5-8 (czyli tydzien po RW)
    T in the Park 6-8 (czyli jak zawsze 2. niedziela lipca - tydzien po RW)
    Oxegen (zawsze byla 2.niedziela lipca - ale brak daty na 2012)
    Optimus 12-14 (zawsze byl w 2. niedziele lipca - tydzien po RW, Roskilde i Openerze)
    Bilbao 12-14 (zawsze byl w 2. niedziele lipca - tydzien po RW, Roskilde i Openerze)
    Wireless brak infa (bywal w ostatnich latach w terminach RW, R i O)
    Belford brak infa (rok temu tez nasz weekend)
    St Galen 28-1 (rok temu tez w nasz weekend)
    Melt 13-15 (rok temu byl tydzien po Optimusie/Oxegen)
    Hultsfred 13-15 (rok temu byl tydzien po Optimusie/Oxegen)
    Pohoda 5-7 (rok temy tydzien po nas)
    Exit 12-15 (tak podaje wiki, rok temu tydzien po nas)

Wiec reasumujac RW i Roskilde rozdzielily sie Portugalia i Hiszpania uciekly tydzien do przodu wiec na razie robi sie wiecej miejsca w weekend 5-8 odpada StGalen, RW, MainSquare zostaje Roskilde dochodzi Pohoda i T in the Park. Teraz pytanie o Belford i Wirelless.
    Ew zrownanie sie terminem z Czechami mogloby pomoc w 'budowaniu tej wschodniej marki''...
  • Hellena

Czyli w zaszadzie nie da sie na podstawie innych dat nic jeszcze powiedziec.
  • 1
  • 2
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki