- 1
- 2
-
tiruriru20 :))
chetnie dołączę się do jakieś ekipy fanów coldplay :) z lublina lub Poznania; ) nie mam z kim jechać... moi znajomi nawet nie wiedza co to coldplay a ja ich ubostwiam prosze o kontakt -
Garanif
Ja się piszę. Jestem w dość podobnej sytuacji, bilet mam już chyba od stycznia, moje największe koncertowe marzenie! Jestem z Poznania, czekam na odpowiedź i pozdrawiam. -
M.
Ja też jestem z Poznania, mam bilet, nie mam kompana.
Może wyminiemy nr gadu albo maile? -
Damian ...
O proszę, widzę że jesteśmy wszyscy w podobnej sytuacji. Z tymże poszukałbym kogoś z Olsztyna bądź Szczytna. -
-
Camel, the
A ja dołączę się do kogoś z Milanówka/Warszawy, bo moi znajomi zrezygnowali już dawno (Prince, Coldplay, Deadmau5 - kto to taki?)
(jestem całkiem spokojny, małomówny, często nie potrafię czytać rozkładów pkp).
I jadę na pole namiotowe. -
@-'-,-- agnieszka>>
Ja też jadę na 30 (chodzi mi głównie o Coldplay) z Warszawy i chętnie bym się do kogoś podłączyła, bo też nie potrafię czytać rozkładów pkp i zadzwiająco często się gubię:) -
Królewna czeska
szukam kogoś kto wybiera się z warszawy na opener samochodem i ma 2 wolne miejsca dołozymy się do benzyny i nie będziemy marudzić :) do tego na pewno zabierzemy cos smacznego na drogę i nawet się podzielimy :D -
Camel, the
@Aga - polecam wybrać się jednym pociągiem, w jednym terminie. Bo jak pojedziemy złym pociągiem, to przynajmniej razem :D -
bonnie
Chętnie przyłącze się do kogoś na miejscu. Jadę na cały festival, a znajomi tylko na pierwszy dzień. -
emilka
a ja szukam kogoś kto jedzie z warszawy (lub tez przez Płońsk) 30tego popołudniem poniewaz niestety maturzysci musza ogarnac wyniki matur :/ -
claudia.
pilnie doczepię się pod jakąś ekipę jadącą z Warszawy PIERWSZEGO LIPCA. :)) -
@-'-,-- agnieszka>>
Camel - bardzo chętnie, razem może jakoś damy radę;) A kiedy (o której) mniej więcej planujesz wyjechać? -
Mar
jadę na Opener z Radomia/ przez warszawa 29.06 - i wracam w nocy w niedzielę po koncertach , nie mamy noclegu (2osoby) ale coś się jeszcze znajdzie - w każdym razie jak ktoś ma ochotę dorzucić się do paliwka lub wspólnie poszukać noclegu - to piszcie :) Mar .... marzmar@wp.pl lub dzwońcie 605103476 , koszt za paliwko sądzę że ok 150 zł za 2 osoby w obie strony
-
thepilator
Szukam kogoś z Wrocka bądź jakiejś ekipy do której mógłbym sie dołączyć, znajomi w ostatniej chwili zrezygnowali a mnie nie może tam zabraknąć; ) Ma ktoś wolne miejsce w aucie? Ewentualnie poszukuje 3-4 osób(duże auto więc komfortowe warunki) i wtedy mógłbym pojechać swoim, diesel więc nie wyszłoby drogo. Kontakt na gg 3691004 lub mail thepilator@gmail.com -
tiruriru20 :))
Witam ponownie :)) znalazłam już ekipę z Poznania:) wiecie skąd? zrobiłam ogłoszenie na Gumtree pl . ale teraz skoro znalazłam ekipę na coldplay to teraz szukam ekipy na HURTS -
Camel, the
Jak co roku pewnie zdecyduję na ostatnią chwilę :p
Muszę być na tyle wcześnie, żeby rozłożyć namiot i się odświeżyć przed koncertami, więc najpóźniej o 16 w Gdyni.
Warto rozważyć autobusy również (do pkp mam uraz, mimo mojej miłości do pociągów) -
Mar
Nadal dysponuję 2 miejscami w aucie w środę 29.06 + ew. w drodze powrotnej z niedzieli na poniedziałek :) koszt oszacowałem jako 40 zł/ za osobę w jedną stronę ( to jedynie 1/4 zwrotu kosztów ) a autko wygodne i klimatyzowane :) więc jak macie ochotę piszcie Trasa Radom-Warszawa - płońsk i dalej trasą do Gdyni :) Jak ktoś dodatkowo szuka noclegu - w ok warunkach, niedaleko festiwalu w dobrej cenie - to mam namiar do osoby u której nocuję ja - ma jeszcze wolne miejsca ... jak coś piszcie i takie tam przekaże info i podzielę się namiarem :) -
Ka.ś
Mam do sprzedania bilet dla 2 osób na przejazd Warszawa - Gdańsk na open'era w terminie 29.06 - 4.07 w obie strony z przewoźnikiem PolskiBus.com
W tym terminie nie ma już wolnych miejsc z Warszawy
Niestety nie mogę pojechać na festiwal, bilet sprzedaję w takiej samej cenie, w jakiej go nabyłam - 40zł za 2osoby.
Bilet jest elektroniczny, więc nie będzie problemu z przekazaniem go.
Podaję szczegóły przejazdu:
- wyjazd WARSZAWA 29 czerwiec 2011 godz. 15:30, w Gdańsku o 21:40
-powrót GDAŃSK 4 lipiec 2011 22:50, w Warszawie o 05:15 -
luke
2-3 miejsca w samochodzie z Warszawy
Wyjazd: 30 czerwca w godzinach wczesnopopołudniowych (13-15, okoliczności nie pozwalają na wcześniejszy wyjazd).
Powrót: 4 lipca, do dogadania, najpóźniej tak, aby być w Warszawie na wieczór.
Koszt będzie trochę większy niż standardowa zrzutka na paliwo ze względu na to, że samochód będzie z wypożyczalni -- jak dużo większy: kwestia dogadania się.
Kontakt na priv.
3 osoby brane pod uwagę tylko jeżeli nie biorą ze sobą dużego bagażu typu plecaki ze stalażem plus namiot plus 3 kraty browarów na drogę; ) -
Kiks kik
Ja niestety późno się obudziłam bo nie wiedzialam czy bede mogla 30 jechać a marzę od dawno o koncercie Coldplay. Nie mam jeszcze biletu, ale widze że są do kupienia jeszcze, tyle tylko, że nie mam z kim jechać:( dlatego poszukuję kogoś kto mógłby mi towrzyszyc, mogę jechać z Łodzi albo Warszawy albo Poznania
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne