Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • rybkon

Opener Festiwal 2011 Wolny pokoj, do pokoju przyjmę od dwóch do czterech osób. Dostęp do wspólnej kuchni i łazienki oraz do sieci Wi-Fi, w cenie 35 PLN dobo/osoba. Miejscowość Mosty pieszo ok 20-30minut do bramy wjazdowej w Kosakowie lub dojazd własny, ewentualnie autobus nr 146 ok 6 min. ps. Abyśmy się wspólnie szanowali w pomieszczeniach mieszkalnych, nie ma palenia tytoniu, zapraszam do ogrodu na papierosa. Mile widziane towarzystwo bezalkoholowe. Wiesław tel . 500011525 lub >rybkon1962@tlen.pl<
  • Magda

Szukam transportu dla dwóch osób. Wyjazd 30.06 ok. godz. 13 z Warszawy. W rozsądnej cenie;>
  • Sydzia

Też jadę sama, piątek - niedziela, chętnie przyłączę się do kogoś kto jedzie z Wawy :)
  • Camel, the

Ja jadę z Warszawy w środę około 21. Ktoś chce dołączyć, aby raźniej było?
  • *Karola*

WYJAZD Z LUBLINA.
    Jadę dużym, klimatyzowanym samochodem i mam 3 wolne miejsca. Wyjazd 29 lipca po południu, powrót 4 lipca. Mogę zabrać max 3 osoby z Lublina, albo po drodze (przez Warszawę). Kontakt na priv.
  • Loko

Cześć!
    Jeśli jeszcze szukasz desantu na Opena to jade z Dziewczyna autem 5os. W środe o 13ej wyjezdzamy z Wawy. Planujemy wracac w poniedzialek to bedzie chyba 4 cze. zrzuta od osoby w jedna strone 40zeta w obie 70
    Jak cos to daj znac do jutra puki sa miejsca,pozdro;)
  • Anonim

GDYNIA - Wolny bilet VIP na 4 dni Opa, no i ew. lulu (dla spokojnej w miarę) - GDYNIA
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki